Online αγορές

Λουκία, δυστυχώς βγάζει με το άνοιγμα: The link you clicked on has expired. It pointed to a Web site that was a member of the Commission Junction network and has since been deactivated or temporarily suspended. We apologize for any inconvenience.

Ατυχήσαμε...:/:
Ax, συγνώμη το έγραψα λάθος. :redface:
https://www.petplanet.co.uk

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το αμερικάνικο amazon παντως στέλνει Ελλάδα!;)
Απλά δεν ξέρω αν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τελωνείο.
Πχ μια κοπέλα μου είχε πει ότι όταν παραγγέλνει από Αμερική προσπαθεί να μην είναι μεγάλες οι συσκευασίες για να μην έχει πρόβλημα, ενώ ένας φίλος που παρήγγειλε κάτι πουκάμισα του τα σταματήσανε στο τελωνείο και πλήρωσε πολλά έξτρα για να τα πάρει. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλά δεν ξέρω αν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τελωνείο.
Πχ μια κοπέλα μου είχε πει ότι όταν παραγγέλνει από Αμερική προσπαθεί να μην είναι μεγάλες οι συσκευασίες για να μην έχει πρόβλημα, ενώ ένας φίλος που παρήγγειλε κάτι πουκάμισα του τα σταματήσανε στο τελωνείο και πλήρωσε πολλά έξτρα για να τα πάρει. :/:

Προχθές στα ΕΛΤΑ Door to Door, ένας κύριος χτυπιόταν γιατί του έστειλε συγγενής ένα μεταχειρισμένο νυφικό και επειδή θεωρήσαν ότι η αξία του είναι μεγάλη, πλήρωσε 299ευρώ!!!:blink: εκτελωνισμό, για να μπορέσει να το πάρει.
Τα νέα δεδομένα είναι ότι για πράγματα αξίας από 45 ευρώ και άνω, θα εκτελωνίζεται και θα πληρώνεις ότι αξία αξιολογεί το τελωνείο. :blink:

Γι΄αυτό προσέξτε.:/:

Σκεφτόμουν να αγοράζω από το ebay της Γερμανίας που έχει λιγότερα έξοδα αποστολής και είναι και σε ευρώ, αλλά δεν ξέρω γερμανικά.:/:
Έχει καταφέρει κανένας να παραγγείλει από εκεί στην αγγλική γλώσσα;

Μήπως το νυφικό του το στείλανε από χώρα που δεν ανήκει στην ΕΕ;

κοιτάξτε εγώ βιβλία που έχω παραγγείλει από το amazon,δεν περάσαν τελωνείο...γενικά αν στέλνουν με courier σίγουρα εκτελωνίζονται, αν είναι μέσω USPS-δηλ ταχυδρομείο, τότε δεν περνάνε τελωνείο;)μόλις είδα ότι και το αγγλικό amazon στέλνει Ελλάδα, οπότε είναι πιο ασφαλές για να μην εχετε τα τελωνεία...;)

αφήστε τα του τελωνείου είναι μεγάλο θέμα...εχω ακούσει υπερβολικά ποσά...κι εγώ θέλω να παραγγειλω απο αμερικάνικα site αλλά αν δω UPS , την κάνω αμέσως...ου μπλέξεις είναι:down:

αλλά δεν ξέρω γερμανικά.:/:

Όποτε θέλεις μπορώ να βοηθήσω:happy:....ξέρω γερμανικά;)

αφήστε τα του τελωνείου είναι μεγάλο θέμα...εχω ακούσει υπερβολικά ποσά...κι εγώ θέλω να παραγγειλω απο αμερικάνικα site αλλά αν δω UPS , την κάνω αμέσως...ου μπλέξεις είναι:down:

Δηλ. Το UPS είναι το ταχυταχυδρομείο είτε είναι των ΕΛΤΑ το Door to Door, είτε οποιαδήποτε άλη ταχυμεταφορική; π.χ. ACS;
Με το απλό ταχυδρομείο δεν υπάρχει πρόβλημα; Ή γενικά από Αμερική πληρώνεις ούτως ή άλλως τελωνείο άνω των 45 ευρώ αξίας είδους; :hmm:

Από Αγγλία δεν πληρώνεις καθόλου τελωνείο ανεξαρτήτως ποσού; Το ίδιο ( δεν πληρώνεις τίποτα) και από τις χώρες της ΕΕ;

Όποτε θέλεις μπορώ να βοηθήσω:happy:....ξέρω γερμανικά;)

Αχ, με σώζεις.:) Έχω πάρει χύτρα από τα lidl και δεν μπορώ να παραγγείλω ανταλλακτικό λάστιχο. :redface:
Θα βρω το σάιτ και θα σου στείλω πμ, για να μου στείλεις 2 λόγια στα γερμανικα, να τους τα γράψω. :)

Αχ, με σώζεις.:) Έχω πάρει χύτρα από τα lidl και δεν μπορώ να παραγγείλω ανταλλακτικό λάστιχο. :redface:
Θα βρω το σάιτ και θα σου στείλω πμ, για να μου στείλεις 2 λόγια στα γερμανικα, να τους τα γράψω. :)

Ναι βρε, όποτε θέλεις και ό,τι θέλεις:)
(το ό,τι θέλεις μην τον πάρετε τις μετρητοίς):P:lol::lol::lol:

Γεια και απο μενα:D
Δεν εχω παραγγειλει ποτε μ ..αλλα προσοχη με αυτα π παραγγελνετε τουλαχιστον απο Αμερικη γιατι πληρωνεις παρα πολλα στο τελωνειο:/:
Πριν λιγο καιρο οι δικοι μ ειχαν παραγγειλει καποια ρουχα..δωσαν 200 για τα ρουχα..και πληρωσαν αλλα 300 στο τελωνειο για να τα παρουν:/:

η Ups ειναι αμερικάνικη εταιρεία courier,ενω η USPS ειναι το απλό ταχυδρομείο..το ταχυδρομείο δεν περνά απο τελωνείο, όλες οι εταιρείες courier περνάνε, τώρα αυτό με το ποσό δεν το γνωρίζω...:hmm:κάποιοι λένε αν ειναι κάτω απο 100 ευρω δεν εκτελωνίζεται αλλά αυτό δεν το ξέρω με σιγουρια..αν παραγγείλεις απο Ευρώπη δεν υπάρχει τελωνείο...;)

Γεια και απο μενα:D
Δεν εχω παραγγειλει ποτε μ ..αλλα προσοχη με αυτα π παραγγελνετε τουλαχιστον απο Αμερικη γιατι πληρωνεις παρα πολλα στο τελωνειο:/:
Πριν λιγο καιρο οι δικοι μ ειχαν παραγγειλει καποια ρουχα..δωσαν 200 για τα ρουχα..και πληρωσαν αλλα 300 στο τελωνειο για να τα παρουν:/:

ναι το ξέρω αυτο..απλά επρεπε να μην αποδεχτούν τον εκτελωνισμό...θα γύρναγαν πίσω τα πράγματα....:(

η Ups ειναι αμερικάνικη εταιρεία courier,ενω η USPS ειναι το απλό ταχυδρομείο..το ταχυδρομείο δεν περνά απο τελωνείο, όλες οι εταιρείες courier περνάνε, τώρα αυτό με το ποσό δεν το γνωρίζω...:hmm:κάποιοι λένε αν ειναι κάτω απο 100 ευρω δεν εκτελωνίζεται αλλά αυτό δεν το ξέρω με σιγουρια..αν παραγγείλεις απο Ευρώπη δεν υπάρχει τελωνείο...;)

Eυχαριστώ πολύ. Δυστυχώς αυτό με το 45 ευρώ και πάνω, έγινε τώρα με το νέο έτος είπαν στα ΕΛΤΑ -DOOR TO DOOR.:/: Οπότε ξεχνάμε τα 100 ευρώ και πάνω που ξέραμε.

Eυχαριστώ πολύ. Δυστυχώς αυτό με το 45 ευρώ και πάνω, έγινε τώρα με το νέο έτος είπαν στα ΕΛΤΑ -DOOR TO DOOR.:/: Οπότε ξεχνάμε τα 100 ευρώ και πάνω που ξέραμε.

είσαι σίγουρη γι αυτο με τα 45 ευρω?και αυτο αφορά όλο το ποσό, με την μεταφορά?:hmm:

είσαι σίγουρη γι αυτο με τα 45 ευρω?και αυτο αφορά όλο το ποσό, με την μεταφορά?:hmm:

Από ότι είπαν οι υπάλληλοι ( στα ΕΛΤΑ-DOOR TO DOOR)του Περιστερίου, αφορά την αξία του προιόντος. Δηλ. ο κύριος που δεν αγόρασε το νυφικό, αλλά του το έστειλαν συγγενείς, πλήρωσε τα 299ευρώ γιατί θεωρούν στο τελωνείο ότι η αξία ενός νυφικού είναι μεγάληκαι ας μην έχει αγοραστεί.
Ο εκτελωνισμός υπάρχει. Και είπε ο άνθρωπος ότι πήγε και ρωτόντας γιατί, του είπαν στο τελωνείο πως, ότι κοστολογείται με αξία πάνω των 45 ευρώ, θα εκτελωνίζεται ανάλογα.:/:

Τι να σου πω. Ότι είδα, ότι άκουσα μεταφέρω. Πάντως είχε ένα χαρτί κολλημένο πάνω στο κιβώτιο που έγραφε 299 ευρώ.

καλα αυτό με το τελωνείο είναι σκέτη κλοπή..αν πήγαινε να το εκτελωνίσει μόνος του θα ήταν πολύ φθηνότερα...:down:γενικά ειναι κλοπή!:down:

Εμείς έχουμε σταματήσεί πλέον να ψωνίζουμε απο Ελλάδα ορισμένα πράγματα διότι είναι τραγικές οι διαφορές στα χρήματα(π.χ μποτες δερματινες, φακους επαφης ,ρούχα,τσάντες , αρώματα ,p.c,και πολλα αλλα που συμφέρουν)και φανταστείται οτι είναι με τα μεταφορικά.
Όσο για το τελωνείο πάντα τους στέλνεις email οτι επειδή στην Ελλάδα είναι .......... να αναγράφει στο κόστος μέχρι 50euro και πάντα gift αν και οι περισσότεροι το γνωρίζουν.
Τώρα για το αν στέλνουν Ελλάδα , απο το amazon εχω πάρει πολλά πράγματα , αλλά και απο άλλα site που δεν έστελναν , τους έστειλα email τους επισήμανα οτι είμαστε στην Ε.Ε (πλάκα δεν έχει)και τελικά έστελναν.

Ξέχασα να σας πώ ότι πάντα έχεις ένα ρίσκο, γι' αυτό καλό είναι να είναι πάντα συστημένο και αν γίνεται και ασφαλισμένο .Βέβαια αν χαθεί θα πάρεις μόνο τα 50 euro που αναγράφονται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back