Online αγορές

δυστυχώς σε μια μεγάλη εταιρεία δεν μπορεις να ζητήσεις να σου γράψουν ότι είχε μονο 50 ευρώ...και μάλιστα οι αμερικανοί είναι και λίγο νομοταγεις...μιλάω πάντα για μεγάλες εταιρείες..:(πάντως κι εγώ τα πιο πολλά τα ψωνίζω απο Ιταλία και Αμερική, και αν μπορουσαμε να παραγγελνουμε ελευθερα απο Αμερική, με τη διαφορά του δολαρίου, θα είχαμε σωθει...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα ακόμη αγγλικό που μπορείτε να παραγγείλετε είναι το: https://stores.ebay.co.uk/LittleMissAtHome
Παρήγγειλα και μου ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και με ευχαριστήριο μήνυμα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλες και όλους! Βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον site ελληνικό, το οποίο έχει διάφορα και έχει και προϊόντα για γάτες. https://www.plus4u.gr/showlist.php?SearchCat=136&SearchSubCat=ΓΑΤΑ&Limit=0
Οι τιμές φαίνονται αρκετά καλές, έχει π.χ πήλινο πιατάκι γάτας με 1 ευρώ και κλειστή τουαλέτα με 16 ευρώ! Η ιστοσελίδα θέλει ακόμα δουλειά, στέλνουν όμως με αντικαταβολή ή και κατάθεση σε λογαριασμό και δεν χρειάζεται πιστωτική. Πως σας φαίνεται? Λέω να το δοκιμάσω, να ψωνίσω γατοαξεσουάρ και κάτι σεντόνια :Pπου τα έχει σε καλές τιμές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακομα ενα ελληνικο
https://petvet.gr/eshop/

να ρωτήσω κάτι άσχετο εγώ?γνωρίζει κανεις αν παραγγειλεις κατι από Αμερική και το βάλεις ως gift, περνάει τελώνειο..?:hmm:πολλοί μου λένε όχι αλλά δεν ξερω κάποιον να το εχει κανει...

Να σημειώσω κι εγώ μια σελίδα όπου έκανα κάτι μικροψώνια
www.madcats.co.uk
Οι τιμές είναι αρκετά καλές και αν το πακέτο σου δεν είναι πολύ μεγάλο δε σου χρεώνουν έξοδα αποστολής. Είναι πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί, κι επειδή καθυστέρησε η παραγγελία μου λόγω εορτών, μου έστειλαν δώρο κι ένα κεσεδάκι κατνιπ :)

Να σημειώσω κι εγώ μια σελίδα όπου έκανα κάτι μικροψώνια
www.madcats.co.uk
Οι τιμές είναι αρκετά καλές και αν το πακέτο σου δεν είναι πολύ μεγάλο δε σου χρεώνουν έξοδα αποστολής. Είναι πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί, κι επειδή καθυστέρησε η παραγγελία μου λόγω εορτών, μου έστειλαν δώρο κι ένα κεσεδάκι κατνιπ :)

πολυ καλό...και εχει πέσει και η λιρα και μας βολεύει..;)

πολυ καλό...και εχει πέσει και η λιρα και μας βολεύει..;)

:up::up::up::up:
χεχε, ναι, σε λίγο θα γίνουμε οικονομολόγοι... κάθε μέρα, κοιτάω τι πέφτει και τι ανεβαίνει για να κάνω τις αγορές μου :lol:
Αμάν πια και μ'αυτή την κρίση, τη μια μέρα συμφέρει το δολάριο και τη άλλη η λίρα αγγλίας...
Και ένα συμπληρωματικό σάιτ για να βρίσκετε ισοτιμίες
www.xe.com
γιατί δεν είμαστε όλοι μαθηματικά και οικονομικά κεφάλια, και είναι καλό να βλέπουμε με ακρίβεια πόσο κοστίζει κάτι ;)

Επαναφέρω την ιστοσελίδα που είχα συστήσει για αγορές από Αγγλία και επισυνάπτω τα πολύ θετικά μου σχόλια...
www.madcats.co.uk
Η επικοινωνία μας είναι άμεση και φιλική, στέλνουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αν κάτι είναι ελαττωματικό το αντικαθιστούν αμέσως (μου έτυχε) και οι τιμές τους είναι οι πιο χαμηλές που βρήκα στην έρευνά μου.
Βέβαια δεν έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία, αλλά όλα είναι πολύ καλής ποιότητας και έχουν συνεχώς νέα προϊόντα, τους βάζω 10/10 :up:
(Φυσικά δεν έχω κανένα συμφέρον από αυτή τη διαφήμιση, απλά έμεινα πολύ ευχαριστημένη και τους συνιστώ:))

Γειά σας,
έχω αρχίσει και εγώ τα ψώνια από το εξωτερικό γιατί βλέπω μεγάλη διαφορά στις τιμές. Όντως αν κάτι χαρακτηριστεί ως gift δεν εκτελωνίζεται και αν είναι μέσω USPS. Ισχύει αυτό με τις εταιρείες Courier όποιο και να είναι το ποσό φορολογούνται πάντα. Διάβασα πρόσφατα οτι από τον Νοέμβριο δεν εκτελωνίζονται πράγματα από Αμερική κάτω από 150 ευρώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.

Παιδιά μήπως μπορείτε να δείτε αν αυτοί στέλνουν Ελλάδα γιατί δεν ξερω που να ψαξω για να το δω.Και μηπως ξερετε αν είναι αξιόπιστο το site?
Εχει πολύ ωραία παιχνίδια!

https://www.drsfostersmith.com/product/pet_supplies.cfm?c=3261+1897

International Addresses
If you wish to ship outside of the United States, please Contact Us beforehand with a list of your order item numbers so we may provide you with a custom shipping quote from our international carrier. For your convenience, we recommend sending your list via Email using our Contact Us page (linked above). You may also use our toll free number: 1-800-381-7179.

Στελνουν ,αλλα πριν πρεπει να τους στειλεις email με τα αντικειμενα που θελεις
για να σου πουν τα μεταφορικα.

International Addresses
If you wish to ship outside of the United States, please Contact Us beforehand with a list of your order item numbers so we may provide you with a custom shipping quote from our international carrier. For your convenience, we recommend sending your list via Email using our Contact Us page (linked above). You may also use our toll free number: 1-800-381-7179.

Στελνουν ,αλλα πριν πρεπει να τους στειλεις email με τα αντικειμενα που θελεις
για να σου πουν τα μεταφορικα.

Αμερική είναι:(.Κατι λέγανε τα κορίτσια για τα τελωνιακά αν πάρεις απο Αμερική οτι σε χρεωνουν παραπανω:(! θελω ένα συγκεκριμενο παιχνίδι περισσότερο.Το remote control mouse.Εχω ψαξει παντού στα αλλα sites που εχουν προταθεί, αλλα δεν το βρήκα...:/:Μονο σε αυτό που έβαλα!
Σ' ευχαριστώ πολύ!!

toy remote control mouse

https://shop.ebay.co.uk/items/?_nkw=...=80&LH_SALE_CURRENCY=0&_sop=12&_dmd=1&_ipg=50

Για $12 δεν εχει τελωνειο......και η μεταφορα εχει $21.70...
περιπου συνολο 26 ευρω....

ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες λουκια. ειναι πολυ χρησιμα αυτα που εγραψες, γενικοτερα για ψωνια απο ιντερνετ :)

Λοιπόν, σχετικά με τη μαζική παραγγελία των γατοκύβων, είχα την παρακάτω επικοινωνία με την κοπέλα:

Στις 28 Ιουνίου

Dear Maria

To send such a large and heavy parcel (it is well over 3 Kgs) it would cost
approximately £53.00 (Pounds Sterling). We have been trying to source a
cheaper option but have been unable to do so. This price is at cost and
does not even include packaging. This is why we say on our website we can
only send upto 1.5 Kg and even then we have to be careful with the sizes,
the play cubes are only just within this limit when sending 2 or 3. Royal
Mail have altered all their dimensions for sending Surface Mail and Airmail
and only smallish parcels can be sent now. However if you know of a cheaper
option please let us know.
Can you let me know how you wish to proceed.
Regards

Η απάντησή μου την επόμενη μέρα:

Dear Trish,
is it possible to send smaller parcels at a minimum cost? I didn't know there was a limit, however, could you send packages of three?
The order is massive because many people do not have a credit card and we ordered everything with my card.
Please tell me the exact price of delivery cost and I'll check with the others, if they want to split it... after all, this order is for ten people, the cost might be bearable...
thank you very much and sorry for the trouble.
M.Pierakea

Και η απάντηση που έλαβα σήμερα...

Hi
Sorry it has taken a while to reply, we have a lot of orders at the present time.

I have tried my best to keep these costs as low as possible.

For 3 cubes the post and packaging cost for Airmail is £4.00 Pounds Sterling. So for 6 lots of 3 that would be £24.00 Pounds Sterling.

For the remaining 2 cubes it would be £3.25 Pounds Sterling.

For the water fountain £7.00 Pounds Sterling. The total would therefore be £34.25 Pounds Sterling.

I haven't forgotten those treats you e:mailed me about, I am still trying to track them down.

Regards
Trish

Με λίγα λόγια, επειδή η παραγγελία είναι πολύ μεγάλη, το κόστος της αποστολής αυξάνει... αυτό δεν το ήξερα, γιατί όταν έκανα κι εγώ μεγάλες παραγγελίες μόνη, προσπαθούσε να μου στέλνει τα δέματα χωριστά, για να έχω το χαμηλότερο δυνατό κόστος αποστολής.
Τα αγγλικά ταχυσδρομεία έχουν περιορισμούς ως προς το βάρος αλλά και τον όγκο των δεμάτων.

Η Trish βρήκε τη λύση να μου στείλει πολλά μικρά δέματα των τριών κύβων (το γατοσυντριβάνι είναι δική μου προσωπική παραγγελία και θα καλύψω εγώ το κόστος αποστολής του)

Το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 27 λίρες. Αν το μοιραστούμε θα κοστίσει 2.70 λίρες παραπάνω στον καθένα, αντί για 1 λίρα που είχαμε υπολογίσει αρχικά. Βέβαια, δεν έχουμε παραγγείλει όλοι τον ίδιο αριθμό κύβων, δεν ξέρω αν θέλετε να πληρώσει ο καθένας το ποσό που αναλογεί στην αποστολή ενός κύβου...

Όσοι συμμετέχετε στη μεγάλη παραγγελία που έγινε στο θέμα της Πασχαλιάς, παρακαλώ απαντήστε μου το συντομότερο. Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να κάνω υπολογισμούς, λόγω φόρτου εργασίας... Συνολικά έχουμε παραγγείλει 19 κύβους. Κάντε μια διαίρεση και κοιτάξτε και την ισοτιμία.

αρα τι αλλαζει ακριβως ? ποσα επρεπε να πληρωσουμε πριν και ποσα ειναι τωρα ?

α, τωρα ειδα την απαντηση σου.

αρα τι αλλαζει ακριβως ? ποσα επρεπε να πληρωσουμε πριν και ποσα ειναι τωρα ?

α, τωρα ειδα την απαντηση σου.

Ιωάννα, ψάξε το θέμα της Πασχαλιάς και κάνε μια επικόλληση εδώ τη λίστα με τους κύβους και τις τιμές σε παρακαλώ :D

μελινα μηπως ειναι 1,70 παραπανω στον καθενα και οχι 2,70? αφου πριν ηταν 1 λιρα. αμα κανεις την αφιρεση ειναι 1,70 για καθεναν μας. εγω που σου εχω πληρωσει τους κυβους, σου χρωσταω δηλ 1,70 σε ευρω αν καταλαβα καλα ? :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back