Online shops για τις αγορές μας

Hθελα να παραθέσω αυτό το site έχει τις γνωστές μας πανάκριβες τροφές σε τιμή κάτω της χονδρικής (σημειώσατε οτι η ΛΙανική τιμή της Αγγλίας είναι χαμνηλότερη ή ίση με την χονδρική τιμή της Ελλάδα, μαζί με την διαφορά του νομισματος) τα μεταφορικά είναι ένα μικρό θέμα όμως και πάλι αν κάνουν 2 -3 άτομα μαζι την παραγγελεια τους έρχεται σχεδον τσάμπα, επιπλεον παντα σου δινουν ένα δωράκι χωρις να σου βγάλουν την ψυχή, και επιπλέον υπάρχει εκπτωση 5% online και 10% σε φιλοζωικά σωματεία και εκτροφεια, επισης εχει επιπλεον εκπτωσεις στα μελη του facebook και παραλληλα μαζευεις ποντους οπου εξαργυρώνεις με αξεσουαρ.
Ειδικα στα γατοδεντρα και στις ακριβες γατοτροφες οι τιμές ειναι ασύλιπτες, μεχρι στιγμης δεν εκαναν shipping στην ελλάδα ομως πλέον θα το αλλαξουν αυτό γιατί έχουν δει πολυ θετική ανταπόκριση απο τους Ελληνες...
Φυσικα οι τιμες του site για αλλη μια φορα με προβληματισαν μην κατανοώντας γιατί οι αντιπροσωποίες στην Ελλάδα χρεώνουν τα διπλάσια στους εμπορους λιανικης και οχι απλως ενα ποσοστο...

:hmm:https://www.zooplus.co.uk/

επίσης θα δειτε πολλες τροφες που τις βρισκατε σε συσκευασιες των 2 kg και τις πληρώνατε χρυσάφι εκεί υπάρχουν σε οικονομικές συσκευασίες των 10 κιλών

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Προτάσεις για να περνάμε καλύτερα και να ψωνίζουμε φθηνότερα!!

Εχει πανέμορφα φθηνα κρεβατάκια!!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα!
επλιζω να γραφω στην σωστη ενοτητα!

θελω να ρωτησω καποιον που εχει κανει αγορα απο το ηλεκτρονικο καταστημα pet4u, 1-2 πραγματακια.. θελω να παραγγειλω μια τροφη και κατι κονσερεβες να μου φερουν αλλα δεν γνωριζω αν πρωτα πρεπει να κανω λογαριασμο στο σιτε τους και να βαλω κανονικα τα στοιχεια μου ή απλα μπορω να παρω τηλεφωνο και να κανω την παραγγελια μου.. και δευτερον,καποιο μελος μου ειχε πει οτι κανουν μια εκπτωση 20% αν θυμαμαι καλα στα μελοι του my cat να το αναφερω αυτο ή θα ρωτησω βλακεια??? please! αν εχει παραγγειλει καποιος ας μου στειλει ενα μηνυμα γιατι θελω να παρω σημερα τηλεφωνο! ευχαριστω!

Δήμητρα παράγγειλες τελικά από το pet4u; Εχω παραγγείλει μια φορά από εκεί, αλλά δεν δεν ήξερα αυτό που αναφέρεις για την έκπτωση. Ισχύει τελικά για τα μέλη του mycat; Γιατί θέλω να κάνω μια μεγάλη παραγγελία και συμφέρει.
Πάντως πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό με τα πραγματικά σου στοιχεία στο site και να παραγγείλεις onlne.

Hθελα να παραθέσω αυτό το site έχει τις γνωστές μας πανάκριβες τροφές σε τιμή κάτω της χονδρικής (σημειώσατε οτι η ΛΙανική τιμή της Αγγλίας είναι χαμνηλότερη ή ίση με την χονδρική τιμή της Ελλάδα, μαζί με την διαφορά του νομισματος) τα μεταφορικά είναι ένα μικρό θέμα όμως και πάλι αν κάνουν 2 -3 άτομα μαζι την παραγγελεια τους έρχεται σχεδον τσάμπα, επιπλεον παντα σου δινουν ένα δωράκι χωρις να σου βγάλουν την ψυχή, και επιπλέον υπάρχει εκπτωση 5% online και 10% σε φιλοζωικά σωματεία και εκτροφεια, επισης εχει επιπλεον εκπτωσεις στα μελη του facebook και παραλληλα μαζευεις ποντους οπου εξαργυρώνεις με αξεσουαρ.
Ειδικα στα γατοδεντρα και στις ακριβες γατοτροφες οι τιμές ειναι ασύλιπτες, μεχρι στιγμης δεν εκαναν shipping στην ελλάδα ομως πλέον θα το αλλαξουν αυτό γιατί έχουν δει πολυ θετική ανταπόκριση απο τους Ελληνες...
Φυσικα οι τιμες του site για αλλη μια φορα με προβληματισαν μην κατανοώντας γιατί οι αντιπροσωποίες στην Ελλάδα χρεώνουν τα διπλάσια στους εμπορους λιανικης και οχι απλως ενα ποσοστο...

:hmm:https://www.zooplus.co.uk/

επίσης θα δειτε πολλες τροφες που τις βρισκατε σε συσκευασιες των 2 kg και τις πληρώνατε χρυσάφι εκεί υπάρχουν σε οικονομικές συσκευασίες των 10 κιλών

Bρισκεις τα παντα και πολυ φτηνα ομως δε βλεπω να κανει αποστολες στην Ελλαδα. :(
Εχεις επικοινωνησει και σου ειπαν οτι στελνουν ή οτι θα το δρομολογησουν συντομα;

Η έκπτωση στο pet4u είναι 5% για όλα τα μέλη του mycat!

Δήμητρα παράγγειλες τελικά από το pet4u; Εχω παραγγείλει μια φορά από εκεί, αλλά δεν δεν ήξερα αυτό που αναφέρεις για την έκπτωση. Ισχύει τελικά για τα μέλη του mycat; Γιατί θέλω να κάνω μια μεγάλη παραγγελία και συμφέρει.
Πάντως πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό με τα πραγματικά σου στοιχεία στο site και να παραγγείλεις onlne.
καλησπερα! ναι εκανα κανονικα την παραγγελια μου εκεινη την ημερα και ειχα εκπτωση 5% επειδη ειμαι μελος στο my cat! τα πραγματα στα φερνουν την ιδια την επομενη μερα χωρις αλλη επιβαρυνση! οταν θα παρεις τηλεφωνο θα τους πεις οτι εισαι μελος εδω και οταν θα σου δωσουν να υπογραψεις το χαρτι της παραλαβης θα δεις και την εκπτωση κανονικα εκει! :) επλιζω να μην αργησα!!!!!! :worry:

Η έκπτωση στο pet4u είναι 5% για όλα τα μέλη του mycat!

καλησπερα! ναι εκανα κανονικα την παραγγελια μου εκεινη την ημερα και ειχα εκπτωση 5% επειδη ειμαι μελος στο my cat! τα πραγματα στα φερνουν την ιδια την επομενη μερα χωρις αλλη επιβαρυνση! οταν θα παρεις τηλεφωνο θα τους πεις οτι εισαι μελος εδω και οταν θα σου δωσουν να υπογραψεις το χαρτι της παραλαβης θα δεις και την εκπτωση κανονικα εκει! :) επλιζω να μην αργησα!!!!!! :worry:

Τέλεια!:clapup: Σας ευχαριστώ:)

Τέλεια!:clapup: Σας ευχαριστώ:)
καλες αγορες!!! με τοσα πραγματα που εχει ειναι μεγαλος πειρασμος!:redface:

Ακριβώς! Έχει αυτή την περίοδο και κάποιες προσφορές στις κονσεέρβες που θέλω να προλάβω!

Να ρωτησω κατι: χωρις εξοδα αποστολης ειναι μονο για την Αθηνα ή για ολη την Ελλαδα;;

Applaws και Almo Nature ενημερωτικά...

Θα ήθελα να σας ενημερώσω, αν μου επιτρέπεται, για πολύ καλές τιμές σε κονσέρβες applaws τα 156gr που παίρνω και γω, 1,65€ από 1,95 που τα έχουν ακόμη κάποια pet shops. Καλές τιμές και στην ξηρή τροφή της applaws αλλά και στην arden, είναι το petneeds online petshop.
Επίσης το "onlinepetshop" που ήδη ξέρετε, έχει φέρει κονσέρβες και φακελάκια Almo Nature από Azul Label, Green Label raw,
Orange Bio Label.

Φιλικά :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας
Μήπως γνωρίζετε κάποιο online pet shop UK, DE ή κάπου αλλού στην Ευρώπη όπως το K9capers?

Από την στιγμή που ήρθε η καινούρια παρτίδα από applaws tune fillet και άλλαξε και η ετικέτα ( από 75% fish σε 100% natural ) δεν το τρώνε. Ευτυχώς προμηθεύτηκα στοκ για 5 μήνες αλλά τώρα μου τελειώνουν και αναζητώ υγρή τροφή ισάξια ή καλύτερη για όσο ακόμη θα μπορούμε να διαθέτουμε...
Διάλεξα κάποιες τροφές από το παραπάνω μαγαζί και ζήτησα με mail να πάρω μεμονωμένα κάποιες άλλες που τις διέθεταν μόνο σε 24άδες.
Είπαν ότι θα μου βγάλουν ξεχωριστά κωδικό και όταν ήρθε η ώρα για checkout μας έβαλαν 44% vat, ενώ στο cart το total βγήκε κανονικά με τις τιμές που αναγραφόταν στο site.
Υπάρχουν παρόμοιες εμπειρίες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Στο "onlinepetshop" καλοκαιρινή προσφορά 20% σε όλα τα φακελάκια της Almo Nature (καινούρια παραλαβή)

Ψάχνω online petshop που να στέλνει με αντικαταβολή στην επαρχία

Συγκεκριμενα ψαχνω καποιο πετ σοπ που να εχει αυτη τη μαρκα https://www.ardengrange.com/pet-food/cat-food.asp?id=51
για γατο με τροφικη αλλεργια.
Ολοι μου ζητανε πιστωτικη ή καταθεση σε τραπεζα και δεν υπαρχει δυνατοτητα να φτασω σε πολη απο το χωριο που ειμαι για να βρω τραπεζα.
Δεν υπαρχει αλλος τροπος παραδοσης περα απο καρτα και καταθεση?

Για τη συγκεκριμένη μάρκα δεν γνωρίζω πόσο δυσεύρετη είναι. Αυτό πάντως που θα μπορούσες να κάνεις, αν δεν σου δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, είναι μία στο τόσο να πηγαίνεις σε ένα κατάστημα τράπεζας να καταθέτεις κάποια χρήματα και μετά να κάνεις μέσω e-banking τις αγορές σου.

Παιδιά γεια σας
Το θέμα με τι διατροφή της γάτας με έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό, μιας και έχει 1,5 μήνες που ήρθε στο σπίτι μας η Τζιτζιμπελ ( η εικονιζόμενη). μέχρι τώρα είχα αδέσποτες κοντόχοντρες γάτες, παμφάγες και με ελάχιστα έως μηδαμινά προβλήτα υγείας. μάλλον ήμουν τυχερή ή το ότι ήταν αδέσποτες ενήλικες όταν τις βρήκα έχει να κάνει και με τον ανθεκτικό τους γενότυπο. Και τη Τζιτζι την βρήκαμε στο δρόμο, αλλα ήταν ξεκάθαρο πως είναι απο σπίτι. Την δηλώσαμε στην αστυνομία και περιμέναμε να δούμε αν κάποιος την αναζητά μιας που δεν είχε τσιπακι. στην αρχή την είχαν ένα φιλικό ζευγάρι μου και όταν είδαν πως δεν είναι έτοιμη μου την δώσανε για να μείνει στην οικογένεια. απο την πρώτη στιγμή την πήγαμε με τα παιδια στο γιατρό και μας είπε πως δεν θα την έβγαζε στο δρόμο αν έμενε άλλες 15 μέρες. για το τρίχωμα μας είπε πως δεν μαδάει πολυ αρκή να τρέφετε σωστά. και απο εκει άρχισε το τρέξιμο. το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να βρώ όλη τη γκαμα τροφών στα πετ σοπ της πόλης μου άλλα ούτε και τα συμπληρώματα διατροφής. προς το παρον τρώμε ρουαλ και ελαιόλαδο. ξέρετε κάποιο ηλεκτρονικό πετ σοπ που να προσφέρει ευρεια γκάμα σε τροφές και συμπληρώματα???? γιατί το πήρα απόφασή με τα τοπικά πετ σοπ δεν θα δω προκοπή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για γάτες που ζουν μέσα στο σπίτι;

Καλησπέρα!
Υπάρχουν τα εξής παρακάτω sites για να παραγγέλνεις online:
https://www.petmax.gr/
https://www.animal.gr/ .
Ειδικά από το 2ο έχω παραγγείλει πολλές φορές και είναι γρήγοροι πολύ και με καλές τιμές.
Και εγώ Royal τους δίνω (Sterilized και Kitten) αλλά μόλις τελειώσει το 4κιλό που τους έχω πάρει θα τους πάρω την Arden Grande και την Orijen που είναι grain free.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για γάτες που ζουν μέσα στο σπίτι;

Υπάρχουν πολλά περισσότερα site απο τα δυο ανωθεν για παραγγελίες on line.
Δεν ξέρω αν επιτρεπεται να κάνουμε λίστα, πάντως από τα δυο που αναφέρει η πάνω χρηστρια, καλύτερα να προτιμήσεις το πρωτο, διοτι στο δευτερο χρεωνουν πιο πολλά μεταφορικά και από την ίδια την παραγγελία!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back