Online shops για τις αγορές μας

Απάντηση: Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για γάτες που ζουν μέσα στο σπίτι;

Όπως αναφέρει και η πάνω χρήστρια, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα sites για παραγγελίες online, εγώ απλά ανέφερα αυτά που ξέρω εγώ.
Όσον αφορά τα πολλά μεταφορικά, φροντίζω να αγοράζω αρκετούς άμμους υγιεινής και μεγάλες συσκευασίες που έχουν δωρεάν μεταφορικά άνω των 50 ευρώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις πληροφορίες, θα τα κοιτάξω τα σαιτ που προτείνετέ, μιας και κάποια απο αυτά είναι δοκιμασμένα. βρήκα και γω ένα χθες ψάχνοντας στο ιντερνετ, θα τα δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα εν καιρό :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα σε όλους τους γατογονείς.
πρόσφατα έγινα κι εγώ γατομαμά κι ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, θετική ευτυχώς, από ένα online pet shop, ελληνικό παρακαλώ!

το έχετε αναφέρει και σε παραπάνω posts κι είναι το https://www.pet4u.gr/default.asp

ξεκίνησα να το προτιμώ καθώς δεν είχα ανακαλύψει καλό πετ σοπ κοντά στη γειτονιά μου και επειδή φέρνει τα πράγματα σπίτι, και με αντικαταβολή, χωρίς καμία επιβάρυνση, ανεξαρτήτως παραγγελίας. αυτά όμως θα τα ξέρετε ήδη υποθέτω, ειδικά όσοι έχετε κάνει αγορές από εκεί.
οι τιμές του μια χαρά μου φαίνονταν κι από μια μικρή έρευνα που έκανα σε διαδικτυακά καταστήματα της αθήνας κυρίως, οπότε ξεκίνησα τις παραγγελίες μου κι ήταν όλα μια χαρά.

ώσπου πριν 2 εβδομάδες χρειαζόμουν άμμο για τη ζουζούνα μου. αρχικά παρήγγειλα τη biokats, όμως λόγω αλλαγής συσκευασίας είχαν έλλειψη κι έτσι είπα να δώσω 10 ευρώ παραπάνω και να εκμεταλλευτώ την προσφορά που έχουν στις ever clean. διάλεξα την white, όπου με τα 10κιλά έδιναν άλλα 6 δώρο. κάνω την αλλάγή και την ίδια μέρα μου έρχεται στο σπίτι η παραγγελία, μαζί με ένα παιχνιδάκι που είχα παραγγείλει επίσης.
με την πρώτη ματιά έρχεται η έκρηξη :mad: καθώς η συσκευασία ανέγραφε λίτρα κι όχι κιλά. είχα παραγγείλει εν ολίγοις 16 κιλά και παρέλαβα 16 λίτρα, δηλαδή μικρότερη ποσότητα!
μπαίνω κατευθείαν στο site για να δω μήπως είχα κάνει εγώ λάθος, αφού ήξερα πως άλλες εταιρείες είχαν λίτρα. κι όμως στο site ανέγραφε κιλά. να μη τα πολυλογώ τους στέλνω αναφορά στην φόρμα επικοινωνίας που παρέχει το site, ενημερώνοντας πως δε μπορώ να προβώ σε επιστροφή γιατί έπρεπε να αλλάξω την άμμο επειγόντως κι ήταν και βράδυ πια, δε θα έβρισκα ανοιχτό πετ σοπ εκείνη την ώρα.
μετά από 2 μέρες αν δε κάνω λάθος μου απαντούν πως έχω δίκιο κι έγινε λάθος επειδή η εταιρεία πρόσφατα άλλαξε μόνο σε αυτή τη συσκευασία από κιλά σε λίτρα και πως, επειδή δε γίνεται επιστροφή σε ανοιχτή συσκευασία, να τους υπενθυμίσω στην επόμενη αγορά να μου στείλουν άλλη μια συσκευασία 6 λίτρων δώρο.
σαν ελληνίδα και ζώντας σε αυτή τη χώρα δε πίστεψα λέξη και θεώρησα πως είχα χαραμίσει κάποια ευρώ μου και με έπιασαν κορόιδο.

πριν λίγες μέρες όμως είπα να κάνω το πείραμα και να παραγγείλω μια κλειστή αμμολεκάνη, που χρειαζόμουν, την οποία είχαν σε πολύ καλή τιμή. στα σχόλια λοιπόν της παραγγελίας ανέφερα και το θέμα με την άμμο και περίμενα καρτερικά, αλλά σχεδόν σίγουρη πως θα με "συνδέσουν με Κάιρο" :P , την παραγγελία μου.
και ω του θαύματος, με την αμμολεκάνη βλέπω και μια συσκευασία 6 λίτρων ever clean, όπως μου είχαν υποσχεθεί! έτριβα τα μάτια μου, δε πίστευα αυτό που έβλεπα! ελληνική εταιρεία και να αποκαθιστά το λάθος της!

εύγε τους λοιπόν και εγώ θα συνεχίσω να κάνω τις "πολύπλοκες" αγορές μου εκεί. τις πιο απλές καθημερινές, πχ 1-2 κονσερβάκια ή κανένα μικρό παιχνιδάκι, το κάνω από το πετ σοπ της γειτονιάς μου που ανακάλυψα εν τω μεταξύ. να στηρίζουμε και τους μικρούς επαγγελματίες, έτσι δεν είναι?
καλά και άγια τα ξένα και οικονομικά site αλλά λόγω μιας αναμονής που τράβηξα σε άσχετη αγορά μου από το εξωτερικό, μέχρι να έρθει , αποφάσισα πως δεν έχω την υπομονή να περιμένω. αφήστε που είμαι και γκαντέμω οπότε αν μια στο εκατομμύριο τους συμβαίνει θέμα, θα γίνει όταν παραγγείλω εγώ! :D

υ.γ. για την έκπτωση στα μέλη του mycat τώρα το είδα. θα το σημειώσω στα σχόλια στην επόμενη αγορά μου να δω αν ισχύει ακόμη, εκτός αν κάποιος πρόσφατα έκανε αγορά και μπορεί να μας πει.

Καλησπέρα και χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα εταιρείες με φιλότιμο..και εμένα μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο με μια άλλη εταιρεία (όχι pet shop) και δεν πίστευα στα μάτια μου ότι είχαν αναγνωρίσει το λάθος τους..
Να σε ρωτήσω...σε ποιά έκπτωση αναφέρεσαι να ξέρω και εγώ?
Ευχαριστώ!

Ισχύει παιδιά η έκπτωση την έχω χρησιμοποιήσει. 5% σου κάνουν αν πεις το ψευδόνυμο του φόρουμ. Είμαι και εγώ πολύ ευχαριστημένη με το πετ φορ γιου και έχει πολύ καλές τιμές..

Όντως κάνουν την έκπτωση αν και τις μισές φορές το ξεχνάνε, τους το λέω και το κάνουν την επόμενη φορά. Και εγώ είμαι ευχαριστημένη από το site γιατί δεν χρεώνει μεταφορικά και σου τα φέρνουν την ίδια ή την επόμενη μέρα. Το μόνο που με είχε χαλάσει είναι ότι όταν κάνουν δώρο λιχουδιές να προσέχετε διότι λήγουν πολύ σύντομα. Δηλαδή κάνουν δώρο για να σε δελεάσουν αλλά αυτά που είναι να πετάξουν ;). Τους το είχα πει και μου είχαν ζητήσει συγνώμη. Δηλαδή, κάνουν την κουτσουκέλα τους αλλά το παραδέχονται.

Ελληνικό online pet shop για τον σκύλο και τη γάτα.
Δεν πουλάει ζωάκια.

www.jetpet.gr

Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν από τον κατάλογο της www. trixie.de και το φέρνουν σε 15 ημέρες.

Ειδικές εκπτώσεις σε μέλη φιλοζωικών σωματείων και σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται με τα αδεσποτάκια κι έχουν αρκετό αριθμό ζώων.
https://www.jetpet.gr/filozoikes-sales

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back