isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
To be posted VERY LOW on the refrigerator door - nose height.
Dear Dogs and Cats,
The dishes with the paw print are yours and contain your food. The other dishes are mine and contain my food. Please note, placing a paw print in the middle of my plate and food does not stake a claim for it becoming your food and dish, nor do I find that aesthetically pleasing in the slightest.
The stairway was not designed by NASCAR and is not a racetrack. Beating me to the bottom is not the object. Tripping me doesnʼt help because I fall faster than you can run.
I cannot buy anything bigger than a king sized bed. I am very sorry about this. Do not think I will continue sleeping on the couch to ensure your comfort. Dogs and cats can actually curl up in a ball when they sleep. It is not necessary to sleep perpendicular to each other stretched out to the fullest extent possible. I also know that sticking tails straight out and having tongues hanging out the other end to maximize space is nothing but sarcasm.
For the last time, there is not a secret exit from the bathroom. If by some miracle I beat you there and manage to get the door shut, it is not necessary to claw, whine, meow, try to turn the knob or get your paw under the edge and try to pull the door open. I must exit through the same door I entered. Also, I have been using the bathroom for years - canine or feline attendance is not required.
The proper order is kiss me, then go smell the other dog or catʼs butt. I cannot stress this enough!
To pacify you, my dear pets, I have posted the following message on our front door:
To All Non-Pet Owners Who Visit & Like to Complain About Our Pets:
1. They live here. You donʼt.
2. If you donʼt want their hair on your clothes, stay off the furniture. (Thatʼs why they call it “fur”niture.)
3. I like my pets a lot better than I like most people.
4. To you, itʼs an animal. To me, he/she is an adopted son/daughter who is short, hairy, walks on all fours and doesnʼt speak clearly.
Remember: Dogs and cats are better than kids because they:
1. Eat less
2. Donʼt ask for money all the time
3. Are easier to train
4. Normally come when called
5. Never ask to drive the car
6. Donʼt hang out with drug-using friends
7. Donʼt smoke or drink
8. Donʼt have to buy the latest fashions
9. Donʼt want to wear your clothes
10. Donʼt need a gazillion dollars for college, and...
11. If they get pregnant, you can sell their children.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν και αυτο που αν μεινουν εγκυος μπορεις να πουλησεις τα παιδια τους, δεν μου αρεσε πολυ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Οσο για τα παραπονα των καλεσμενων ειλικρινα σκεφτομαι να το εκτυπωσω και να το κολλήσω στη πότρα. καλό ειναι να ξεκαθαριζει κανεις τη θεση του....
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και αυτο που αν μεινουν εγκυος μπορεις να πουλησεις τα παιδια τους, δεν μου αρεσε πολυ...![]()
Συμφωνω, ειναι λιγο...επιπολαιο
Καλο ειναι παντως

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για τα παραπονα των καλεσμενων ειλικρινα σκεφτομαι να το εκτυπωσω και να το κολλήσω στη πότρα. καλό ειναι να ξεκαθαριζει κανεις τη θεση του....
Χριστίνα, μη μου βάζεις ιδέες....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
πολυ καλο...

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα ειπα τα ιδια κ στα γατια μου, αλλα στραβωσανε οταν τους ειπα πως δεν μπορω ν'αγορασω μεγαλυτερο κρεββάτι!!
Οσο για τη λιστα...την εχω ηδη κολλησει!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
Για να ταχυδρομηθεί ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΣ στην πόρτα ψυγείων - ύψος μύτης. Αγαπητές σκυλιά και γάτες, Τα πιάτα με την τυπωμένη ύλη ποδιών είναι δικοί σας και περιέχουν τα τρόφιμά σας. Τα άλλα πιάτα είναι ορυχείο και περιέχουν τα τρόφιμά μου. Παρακαλώ σημειώστε, η τοποθέτηση μιας τυπωμένης ύλης ποδιών στη μέση του πιάτου και των τροφίμων μου δεν πασσαλώνει μια αξίωση για το που γίνεται τα τρόφιμα και το πιάτο σας, ούτε βρίσκω αυτού αισθητικά στο μικρότερο. Το κλιμακοστάσιο δεν σχεδιάστηκε από NASCAR και δεν είναι racetrack. Το κτύπημα με στο κατώτατο σημείο δεν είναι το αντικείμενο. Η τρικλοποδιά με δεν βοηθά επειδή πέφτω γρηγορότερα από μπορείτε να τρέξετε. Δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα μεγαλύτερο από ένα ταξινομημένο βασιλιάς κρεβάτι. Λυπάμαι πολύ για αυτό. Μην σκεφτείτε ότι θα συνεχίσω στον καναπέ για να εξασφαλίσω την άνεσή σας. Τα σκυλιά και οι γάτες μπορούν πραγματικά να κατσαρώσουν επάνω σε μια σφαίρα όταν κοιμούνται. Δεν είναι απαραίτητο να κοιμηθεί η κάθετος η μια στην άλλη που τεντώνεται έξω σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση. Επίσης ξέρω ότι να κολλήσει τις ουρές κατ' ευθείαν έξω και έχοντας τις γλώσσες που κρεμούν έξω το άλλο τέλος για να μεγιστοποιήσει το διάστημα δεν είναι παρά σαρκασμός. Για την τελευταία φορά, δεν υπάρχει μια μυστική έξοδος από το λουτρό. Εάν από κάποιο θαύμα σας κτύπησα εκεί και κατορθώνω να πάρω την πόρτα κλεισμένη, δεν είναι απαραίτητο να γρατσουνήσει, να κλαψουρίσει, meow, να προσπαθήσει να γυρίσει το εξόγκωμα ή να αποκτηθεί το πόδι σας κάτω από την άκρη και να προσπαθήσει να τραβήξει την πόρτα ανοικτή. Πρέπει να βγώ μέσω της ίδιας πόρτας που εισήγαγα. Επίσης, έχω χρησιμοποιήσει το λουτρό για χρόνια - η κυνοειδής ή αιλουροειδής συμμετοχή δεν απαιτείται. Η κατάλληλη διαταγή είναι φιλί που, κατόπιν πηγαίνω μυρωδιά η άλλη άκρη σκυλιών ή της γάτας. Δεν μπορώ να τονίσω αυτού του αρκετοΰ Για να σας κατευνάσει, τα αγαπητά κατοικίδια ζώα μου, έχω τοποθετήσει το ακόλουθο μήνυμα στην μπροστινή πόρτα μας: Σε όλους τους ιδιοκτήτες μη-κατοικίδιο ζώο που επισκέπτονται & επιθυμούν να παραπονεθούν για τα κατοικίδια ζώα μας: 1. Ζουν εδώ. Όχι. 2. Εάν δεν θέλετε την τρίχα τους στα ενδύματά σας, μείνετε από τα έπιπλα. (Ότι γιατί το καλούν "fur"niture.) 3. Συμπαθώ τα κατοικίδια ζώα μου πολύ καλύτερα από συμπαθώ τους περισσότερους ανθρώπους. 4. Σε σας, είναι ένα ζώο. Σε με, είναι υιοθετημένοι γιος/κόρη που είναι κοντή, τριχωτός, περπατά σε όλα τα fours και δεν μιλά σαφώς. Θυμηθείτε: Τα σκυλιά και οι γάτες είναι καλύτερα από τα κατσίκια επειδή αυτοί: 1. Φάτε λιγότεροι 2. Μην ζητήστε τα χρήματα όλη την ώρα 3. Είναι ευκολότερος να εκπαιδεύσει 4. Κανονικά ελάτε όταν καλείται 5. Μην ζητήστε ποτέ να οδηγήσετε το αυτοκίνητο 6. Μην κρεμάστε έξω με την φάρμακο-χρησιμοποίηση των φίλων 7. Μην καπνίστε ή μην πιείτε 8. Μην ειναι απαραίτητο να αγοράσετε τις πιό πρόσφατες μόδες 9. Μην θελήστε να φορέσετε τα ενδύματά σας 10. Μην χρειαστείτε τα δολάρια ενός gazillion για το κολλέγιο, και... 11, Εάν παίρνουν έγκυοι, μπορείτε να πωλήσετε τα παιδιά τους.
Translate again
anabou
Διάσημο μέλος

Πολύ καλό! Δεν ξέρω αν θα το κολλήσω στο ψυγείο για να το δει ο Σάκης αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κολλήσω στην πόρτα την λίστα για τους επισκέπτες. Αν και δεν μου έχει τύχει κάποιος παρανοϊκός, ακόμα!
RedCat
Διάσημο μέλος

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να τοποθετηθεί ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ στην πόρτα του ψυγείου – στο ύψος της μύτης. Αγαπητά σκυλιά και γάτες,
Τα πιάτα με το αποτύπωμα πατούσας ζώου είναι δικά σας και περιέχουν το φαγητό σας. Τα άλλα πιάτα είναι δικά μου και περιέχουν το δικό μου φαγητό. Παρακαλώ σημειώστε, ότι με το να τοποθετήσετε το αποτύπωμα της πατούσας σας μέσα στο πιάτο μου ή στο φαγητό μου δεν αποκτάτε το δικαίωμα να το θεωρείτε δικό σας φαγητό ή πιάτο, ούτε το βρίσκω στο ελάχιστο αισθητικά ευχάριστο.
Το κλιμακοστάσιο δεν σχεδιάστηκε από τη NASCAR και δεν πρόκειται για πίστα αγώνων. Κι ο στόχος δεν είναι να φτάσετε πρώτοι κάτω. Το να μου βάλετε τρικλοποδιά δεν βοηθά, επειδή πέφτω γρηγορότερα απ’ ό,τι μπορείτε να τρέξετε.
Δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα μεγαλύτερο από ένα υπέρδιπλο κρεβάτι. Λυπάμαι πολύ για αυτό. Μη νομίζετε ότι θα συνεχίσω να κοιμάμαι στον καναπέ για να εξασφαλίσω την άνεσή σας. Τα σκυλιά και οι γάτες μπορούν, ξέρετε, να κουλουριαστούν σαν μία μπάλα όταν κοιμούνται. Δεν είναι απαραίτητο να κοιμόσαστε κάθετα ο ένας στον άλλο, τεντωμένοι όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερη έκταση. Επίσης, ξέρω ότι το να έχετε τεντωμένες τις ουρές σας από τη μία και τις γλώσσες σας κρεμασμένες έξω από την άλλη πλευρά για να πιάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο δεν είναι παρά σαρκασμός.
Για τελευταία φορά, δεν υπάρχει μυστική έξοδος από το λουτρό. Εάν από κάποιο θαύμα προλάβω να φτάσω εκεί πριν από εσάς και κατορθώσω να κλείσω την πόρτα, δεν είναι απαραίτητο να γρατζουνάτε, να κλαψουρίζετε, να νιαουρίζετε και να προσπαθείτε να γυρίσετε το πόμολο ή να βάλετε το πόδι σας κάτω από την πόρτα για να την ανοίξετε. Έτσι κι αλλιώς, πρέπει να βγω μέσα από την ίδια πόρτα που μπήκα. Ακόμα, χρησιμοποιώ το λουτρό εδώ και χρόνια - η παρουσία κυνών ή αιλουροειδών δεν απαιτείται.
Η σωστή σειρά είναι πρώτα να με φιλήσετε και μετά να πάτε να μυρίσετε τον ποπό κάποιας άλλης γάτου ή σκύλου. Όσο κι αν το τονίσω, δεν θα ‘ναι αρκετό.
Για να σας καθησυχάσω, αγαπητά μου κατοικίδια, έχω τοποθετήσει το ακόλουθο μήνυμα στην μπροστινή μας πόρτα:
Σε όσους δεν είναι ιδιοκτήτες κατοικίδιων, μας επισκέπτονται κ συνηθίζουν να παραπονούνται για τα κατοικίδιά μας:
1. Αυτά ζουν εδώ. Εσείς όχι.
2. Εάν δεν θέλετε τρίχες στα ρούχα σας, μείνετε μακριά από τα έπιπλα. (Γι’ αυτό τα αποκαλούν "fur"niture.)
3. Συμπαθώ τα κατοικίδιά μου πολύ περισσότερο απ’ ό,τι τους περισσότερους ανθρώπους.
4. Για σας, είναι ένα ζώο. Για μένα, είναι ένας υιοθετημένος γιος/κόρη, που είναι κοντός, τριχωτός, περπατά με τα τέσσερα και δεν μιλά καθαρά.
Θυμηθείτε: Τα σκυλιά και οι γάτες είναι καλύτερα από τα παιδιά επειδή:
1. Τρώνε λιγότερο.
2. Δεν ζητάνε χρήματα όλη την ώρα.
3. Εκπαιδεύονται ευκολότερα.
4. Κανονικά, έρχονται όταν τα καλούμε.
5. Ποτέ δεν ζητάνε να οδηγήσουν το αυτοκίνητό μας.
6. Δεν κάνουν παρέα με ναρκομανείς φίλους.
7. Δεν καπνίζουν ούτε πίνουν.
8. Δεν χρειάζεται ν’ αγοράζουν τα πιο μοδάτα ρούχα.
9. Δεν ζητούν να φορέσουν τα ρούχα σας.
10. Δεν χρειάζονται ένα φανταστικομμύριο δολάρια για το κολέγιο, και...
11. Εάν μείνουν έγκυοι, μπορείτε να πωλήσετε τα παιδιά τους.
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool