Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα.
14-05-09
20:22
Παρακατω θα διαβασετε την αναλυση της τροφης OptiCat για γατες.
Εντυπωσεις:
Η κονσερβα για γατες OptiCat δεν ηταν ψηλα στην εκτιμιση μου παλαιοτερα.Αποφασισα να τη δοκιμασω.Η γατα ξετρελαθηκε.Απο οτι φαινεται εχει ωραια γευση...οχι ομως και τοσο καλη μυρωδια.Παρρολ'αυτα η γατα μου την τρψει και την ευχαριστειεται.
Αναλυτικα(γευματα)
Συστατικα:
Κρεατα και παραγωγα ζωων(πουλερικα 4%,κυνηγι 4%).ανοργανα συστατικα,σακχαρα διαφορα.
Αναλυτικα στοιχεια:
Ολικες αζωτουχες ουσιες:7.0%,Ολικες λιπαρες ουσιες 4.5%,Ολικη τεφρα 2.5%,Ινωδεις ουσιες 0.4%,Υγρασια 83.0%
Προσθετα ανα κιλo:
Βιταμινη Α (2000 Ι.U.),Βιταμινι D3 (200 I.U) και Βιταμινη Ε (16 mg),Χαλκος(Θεικος Χαλκος) 1 mg
Αναγραφομενες πληροφοριες:
Βαρος καθαρο : 415g(περιεχομενα 425 ml)
Παρασκευαστικη εταιρεια:
Παρσκευαζεται στην Ε.Ε για την LIDL Hellas & Σια Ο.Ε,14'χλμ. Θεσσαλονικης-Μηχανιωνας ,570 01 Θερμη-Θεσσαλονικη
Κωδικος εργοστασιου:
B:EMB62447 \ FR6216050-V:EMB84141C \ FR8414101
Εντυπωσεις:
Η κονσερβα για γατες OptiCat δεν ηταν ψηλα στην εκτιμιση μου παλαιοτερα.Αποφασισα να τη δοκιμασω.Η γατα ξετρελαθηκε.Απο οτι φαινεται εχει ωραια γευση...οχι ομως και τοσο καλη μυρωδια.Παρρολ'αυτα η γατα μου την τρψει και την ευχαριστειεται.
Αναλυτικα(γευματα)
Συνθετη ζωοτροφη OptiCat
Πληρης ζωοτροφη για γατες με κομματακια σε ζελε με πουλερικα και κυνηγι.
Πληρης ζωοτροφη για γατες με κομματακια σε ζελε με πουλερικα και κυνηγι.
Οδηγος διατροφης:
Η ζωοτροφη πρεπει να εχει θερμοκρασια δωματιου,για να αναπτυχθει ολη η γευση της.Μια γατα αναπτυγμενου αναστηματος των 3-4kg και μετρια δραστιριοτητα χρειαζεται περιπου 1 κουτι ημερησιως μοιρασμενο σε δυο γευματα.
Η ζωοτροφη πρεπει να εχει θερμοκρασια δωματιου,για να αναπτυχθει ολη η γευση της.Μια γατα αναπτυγμενου αναστηματος των 3-4kg και μετρια δραστιριοτητα χρειαζεται περιπου 1 κουτι ημερησιως μοιρασμενο σε δυο γευματα.
Αναλωση:
Αναλωση κατα προτιμηση πριν απο:της ημερομινια στο κατω μερος της συσκευασιας.Το προιον αυτο το προιον κατασκευαστηκα 24 μηνες πριν την ημερομινια αναλωσης.Οι περιεχομενες βιταμινες διατηρουνται μεχρι την ημερομινια αυτη.
Αναλωση κατα προτιμηση πριν απο:της ημερομινια στο κατω μερος της συσκευασιας.Το προιον αυτο το προιον κατασκευαστηκα 24 μηνες πριν την ημερομινια αναλωσης.Οι περιεχομενες βιταμινες διατηρουνται μεχρι την ημερομινια αυτη.
Συστατικα:
Κρεατα και παραγωγα ζωων(πουλερικα 4%,κυνηγι 4%).ανοργανα συστατικα,σακχαρα διαφορα.
Αναλυτικα στοιχεια:
Ολικες αζωτουχες ουσιες:7.0%,Ολικες λιπαρες ουσιες 4.5%,Ολικη τεφρα 2.5%,Ινωδεις ουσιες 0.4%,Υγρασια 83.0%
Προσθετα ανα κιλo:
Βιταμινη Α (2000 Ι.U.),Βιταμινι D3 (200 I.U) και Βιταμινη Ε (16 mg),Χαλκος(Θεικος Χαλκος) 1 mg
Αναγραφομενες πληροφοριες:
Βαρος καθαρο : 415g(περιεχομενα 425 ml)
Παρασκευαστικη εταιρεια:
Παρσκευαζεται στην Ε.Ε για την LIDL Hellas & Σια Ο.Ε,14'χλμ. Θεσσαλονικης-Μηχανιωνας ,570 01 Θερμη-Θεσσαλονικη
Κωδικος εργοστασιου:
B:EMB62447 \ FR6216050-V:EMB84141C \ FR8414101
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool