moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ετσι ακριβως ειναι...εγω ακομα και με την ακανα(παρομοια τροφη)....τους δινω σχεδον την μιση ποσοητα απο οτι με την ρουαγιαλ.Μιλαμε οτι με την ρουαγιαλ..80 γραμμαρια στον μπουκακο..και λυσαγε απο την πεινα!! και με τα 60 ειναι χορτατοςΠαντως η συνιστωμενη ημερησια ποσοτητα της Royal ειναι σχεδον διπλασια απο αυτη της Orijen.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ετσι ακριβως ειναι...εγω ακομα και με την ακανα(παρομοια τροφη)....τους δινω σχεδον την μιση ποσοητα απο οτι με την ρουαγιαλ.Μιλαμε οτι με την ρουαγιαλ..80 γραμμαρια στον μπουκακο..και λυσαγε απο την πεινα!! και με τα 60 ειναι χορτατος![]()
ναι?????ρε συ εμενα το αντιθετο εντελως συμβαινει. χορταινουν με την royal κ πεινανε με την orijen.
.θα δω κ θα συγκρινω.
maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος

fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Παρατήρησα όμως οτι η Τάρα κάνει πιο συχνά και πιο πολλά τσίσα τώρα,γιατί;;;; ξέρει κανείς;;; και λιγότερο κακά....
fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Παντως η συνιστωμενη ημερησια ποσοτητα της Royal ειναι σχεδον διπλασια απο αυτη της Orijen.
Κι εγώ στην αρχή της έδινα royal και η δόση που προτείνουνε είναι μεγάλη νομιζω γιατί η γάτα μου είχε παχύνει λίγο,αν και δεν φαινότανε...Όταν την πήγα για στείρωση όμως η γιατρός μου είπε οτι της είχε αφαιρέσει ένα κιλό λίπος και μου 'βαλε χέρι οτι την ταϊζω πολύ...καμία σχέση βέβαια,ιδίως το καλοκαίρι που έτρωγε πολύ λιγότερο απ'το συνιστώμενο.
Μετά απ'αυτό δεν έχω εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη τροφή,μάλλον έχει πολλά λιπαρά.

Γενικά δεν τις εμπιστεύομαι,να πουλήσουνε θέλουνε αλλά τι να κάνεις;;; διαλέγεις με κάποια κριτήρια σωστά και παρακαλάς να μην αρρωστήσει το ζώο!
fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Εγω δεν βρηκα καπου τα δυομισι κιλα,την επτακιλη την παιρνω 43 ευρω.
Πού τη βρίσκεται την επτάκιλη γιατί εμένα στη γειτονιά μου την έχει μόνο στην πιο μικρή συσκευασία...Καλλιθέα μένω,αν μου λέγατε σε ποιες περιοχές τη βρίσκεται θα με βοηθούσατε πολύ.
Ευχαριστώ.
moukelis
Επιφανές μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Επισης μπες στο https://www.kompa.gr/ οπου υπαρχει αναλυτικος χαρτης με διευθυνσεις ολων των μαγαζιων
fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Βασικα τη φερνει το πετ σοπ που ψωνιζω,κι ο γιατρος μας.Γιατι δεν ζητας απο το καταστημα που ψωνιζεις να σου φερουν;
Θα το κάνω αλλά έχω την εντύπωση οτι είναι πιο ακριβός.Διάβασα οτι το ψάρι το παίρνουν άλλοι 28 ευρώ ενώ εγώ το πήρα 32,70...
Επίσης από τότε που της την άρχισα (2 βδομάδες περίπου) της πέφτει η τρίχα της όπως το καλοκαίρι σχεδόν...μέσα στο καταχείμωνο δεν είναι περίεργο;;; και δεν χορταίνει...αυτό βέβαια δεν είναι κριτήριο γιατί με τίποτα δε χορταίνει...
Είναι σίγουρα η καλύτερη;;; διάβασα κι άλλα παράπονα κι απο άλλους κι αναρωτιέμαι τί να κάνω...
moukelis
Επιφανές μέλος
fffaye
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
nik33134
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Η οριτζεν και η ακανα..θεωρουνται "ζωντανες" τροφες..για αυτο και τις ακτινοβολουν οταν μπαινουν στην αυστραλια.Στην ευρωπη και στον υπολοιπο κοσμο δεν υπαρχει κανενα προβλημα,διοτι ευτυχως...εδω δεν ακτινοβολουν τις ξηρες τροφες.Το προβλημα εγινε απο την ακτινοβολια.Ειναι γνωστο εδω και παρα πολυ καιρο.
Τί θα πει "τις ακτινοβολούν" ρε παιδιά πρώτη φορά το ακούω....
Δηλαδή να μην την ξαναπάρω;;; αμαν πια,όλα κάτι έχουνε,πας για το καλύτερο και σου βγαίνει το χειρότερο...
melaslog
Δραστήριο μέλος
Τί θα πει "τις ακτινοβολούν" ρε παιδιά πρώτη φορά το ακούω....
Δηλαδή να μην την ξαναπάρω;;; αμαν πια,όλα κάτι έχουνε,πας για το καλύτερο και σου βγαίνει το χειρότερο...
Ζεις στην Αυστραλία;;;
Μόνο εκεί τις ακτινοβολούν. Εδώ, όχι.
fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Γιά σας, αυτό είναι το πρώτο μου ποστ στο σάιτ σας. Θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε όλα τα ποστς στο προαναφερθέν λινκ https://www.truthaboutpetfood.com/articles/warning---orijen-pet-food-linked-to-cat-deaths.html . Επίσης και το παρακάτω https://www.youtube.com/watch?v=6kO5GsmKt24 . Επίσης https://www.youtube.com/watch?v=O6PwbIlTeGI , https://www.youtube.com/watch?v=n_uxnBEGFkg .Η τροφή αυτή φαίνεται να έχει προκαλέσει ασθένειες και θανάτους σε Αυστραλία και Καναδά (που είναι και η χώρα προέλευσής της). Η εταιρία έχει απειλήσει με μήνυση κόσμο που προσπάθησε να δημοσιοποιήσει τα ευρήματά του. Όσο για την δικαιολογία οτι ευθύνεται η ακτινοβόληση της τροφής αυτής στην Αυστραλία, την θεωρώ αστεία, μιας και όλες οι εισαγώμενες τροφές στην Αυστραλία ακτινοβολούνται. Όπως φαίνεται, δεν υπάρχουν ακόμα αρκετές επιστημονικές ενδείξεις που να συνδέουν την τροφή αυτή με τα παρατηρούμενα συμπτώματα. Αλλά μήπως αν και όταν υπάρξουν θα είναι πια αργά? Εγώ προσωπικά δεν θα την έδινα ποτέ σε ζώο. Χίλιες φορές καλύτερα καλαμπόκι και δημητριακά!
Μήπως είσαι λίγο απόλυτη;; Οι περισσότεροι στα link σου λένε οτι έφταιγε η υπερβολική ακτινοβολία,όχι με τη συνηθισμένη και επιτρεπώμενη δόση δηλαδή,άλλωστε τα συμπτώματα που αναφέρονται δείχνουν καθαρά δηλητηρίαση από κάτι χημικό και αυτά φαίνονται αμέσως όπως λένε και οι μαρτυρίες.Επίσης συνέβησαν μόνο στην Αυστραλία,γιατί δε ακούστηκε κι εδώ κάτι παρόμοιο; Η γάτα μου γιατί είναι καλύτερα μ'αυτή την τροφή απ΄ότι με οποιαδήποτε άλλη;;
Θορυβήθηκα κι εγώ στην αρχή,δεν το κρύβω και θα το ψάξω κι άλλο αλλά μη ψάχνουμε αμέσως ποιόν θα σταυρώσουμε ρε παιδιά...όταν δηλαδή κάθε τόσο ακούς στις ειδήσεις ότι αποσύρθηκαν τόσες παρτίδες κρουασάν από τη συγκεκριμένη μάρκα γιατι κρίθηκαν ακατάλληλα ή ένα σωρό άλλα τρόφιμα,δεν ξανατρώς;; Γιατί δεν γίνεται σάλος για τα γάλατα που κάθε τόσο ουρλιάζει η greenpeace ότι είναι μολυσμένα κι όλες οι ευσυνείδητες μαμάδες τρεχουν να τα πάρουνε;
Ας μην υιοθετούμε τα άκρα κι ας μην είμαστε απόλυτοι,αυτό λέω μόνο.Ψαχτήτε αλλά χωρίς πανικό γιατί δε βοηθάει,σε καμία περίπτωση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool