Havana
Διάσημο μέλος
επίσημο site: www.ragdolls.gr
Tο πρώτο εκτροφείο στην Ελλάδα με το επιπέδο G1 , του pawpeds εκπαίδευσης εκτροφέων και ιδιοκτητών γατών.
Δείτε το ημερολόγιο εκτροφείου από το 2008 μέχρι και σήμερα εδώ
Βρείτε το fun page μας εδώ και το welcome tab
αν θέλετε να μαθαίνετε νέα μας εγγραφείτε στο newsletter μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Havana
Διάσημο μέλος
σας περίεργη γατομαμά που είμαι, θέλω να μαθαίνω νέα απο όλα τα γατάκια που κατά καιρούς έχω δώσει,
έστι σκεφτήκαμε να κάνουμε έναν μικρό διαγωνισμό με ιστορίες απο ragdoll γατούλες,
λάβαμε πολλές ιστορίες και αρκετές φωτογραφίες (και χαζέυαμε τα καμάρια μας με τις ώρες)
εδώ μπορείτε να δεί τη Κυβέλη, σαν μωρό ήταν λίγο άχαρο όμως έχει εξελιχθεί σε μια πανέμορφη δεσποινίδα. Σύντομα θα αναρτήσουμε και την 1ή θέση του διαγωνισμού..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Havana
Διάσημο μέλος
Το group είναι κλειστό , πρέπει να κάνετε αίτηση προς αποφυγή ανελέητου trolling και κακόβουλων χρηστών.
Ενα μέρος που θα αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς να μοιραστείται οτιδηποτε σας απασχολει για τα αγaπημενα σας ragdoll.
Havana
Διάσημο μέλος
Με πολύ πολύ αγάπη, Κατερίνα , Μηνάς, Κα. Κoρίνα , Eλπίδα, Γιώργος , Havana, Blue KItty, Liberty Star (κατα κόσμον Frostie, για τους φίλους Σουπιά) , Jeronymo, Titania, STardust, Deep Ocean, Ιndia, Taylor, Samson, Kalishi, Freya, Alceony , Galaxy , Epic Sugar κ.α , ...
in cats we trust!
Να περνάτε όμορφα!!!
(στη φώτο h Bellatrix από Ρόδο.. και η Pink sands Παραλία -Βahamas)
όχι δεν θα είμαστε εκεί, αλλά είναι υπέροχη εικόνα!!
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Havana
Διάσημο μέλος

τι γλυκία!!! ΓΙα εμένα αργουν οι διακοπές, θα κάνουμε φθινοπωρινές, όμως οι περισσότεροι επιλέγουν τον Αύγουστο, και είπα να σας ευχηθώ (και αν χαζέψω και εικόνες απο παραλίες) Σμουυυυτς!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
) διακοπές! 
Havana
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ουτε εγω θα παω διακοπες.Βεβαια οκ,στη ζακυνθο ειμαι,αλλα τα νησια του ιονιου δυστυχως ανεβαζουν πολυ υψηλες θερμοκρασιες.Καμια σχεση με αιγαιο.
Havana
Διάσημο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ουτε εγω θα παω διακοπες.Βεβαια οκ,στη ζακυνθο ειμαι,αλλα τα νησια του ιονιου δυστυχως ανεβαζουν πολυ υψηλες θερμοκρασιες.Καμια σχεση με αιγαιο.![]()
Τα νησιά του Ιονίου έχουν κι υπέροχες παραλίες, μη με κάνεις να σκάσω ΚΑΙ από το κακό μου!

Havana
Διάσημο μέλος
επιστρέψαμε και φτιάξαμε ενα ragdollένιο toolbar, στο οποίο βάλαμε πάνω, tweets απο ενδιαφέροντες συνδέσμους ελληνιοους και ξένους (animal planet, simons cat και λοιπά) , Link απο το εκτροφείο μας και από το ημερολογιο του εκτροφείου μας,
άμεση συνδεση εμ τους λογαρισμους σας μαιλ, tweeter, facebook, skype, θερμοκρασια-καιρος, Horoscope,pawpeds, angry birds,you tube παγόσμιο ρολοι, ραδιόφoνο και φυσικά το αγαπημένο μας forum .. όλα αυτα σε μια μπάρα με φόντο ένα απο τα γτάκια μας,η Σερίνα.
Εάν θέλετε να έχετε όλα τα παραπάνω μαζεμένα σε μια μπάρα απλώς καντε Install !
https://raggies.ourtoolbar.com/
καλή επιτυχία!
SolBallads
Νεοφερμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

kosgan10
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχώς που το φτιάξατε στο Community Toolbar γιατί επιτρέπει και χρήση Chrome και έχει πολλές λειτουργίες δωρεάν
Τυχαίνει να έχω ασχοληθεί σχετικά και το λέω
Βάλτε και άλλα χρήσιμα widgets όπως rss feeds Κλπ για να γίνει τέλειο 
ΥΓ: Όποιος δεν θέλει κάποιο widget υπάρχει λειτουργία αφαίρεσης

Havana
Διάσημο μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
το κατέβασαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

kosgan10
Νεοφερμένο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
Θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο breedercornerΑ18 που θα συμμετάσχω με τις γάτες μου , να τις γνωρίσετε από κοντά, αλλά και να γνωρίσετε τη φυλή και αν θέλετε να υπογράψετε το guest book μας.
Παράλληλα θα γιορτάσουμε και 5 έτη του Concept ragdoll στην Ελλάδα.
Ηθελα να ενημερώσω οτι δεν διατίθενται μικρά γατάκια ή γενικά γατάκια προς πώληση εκεί, ο χαρακτήρας της παρουσίας μας είναι καθαρά ενημερωτικός.
Mαζί μας θα είναι σε ένα πολύ όμορφο προστατευμένο περιβάλλον οι γάτες μας: Nefeli, Deep Ocean, Tinania, India, Midnight & Kalishi.

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool