Perla Dolls Credentials

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
To πρώτο ελληνικό εκτροφείο ragdoll,
επίσημο site: www.ragdolls.gr
Tο πρώτο εκτροφείο στην Ελλάδα με το επιπέδο G1 , του pawpeds εκπαίδευσης εκτροφέων και ιδιοκτητών γατών.
Δείτε το ημερολόγιο εκτροφείου από το 2008 μέχρι και σήμερα εδώ
Βρείτε το fun page μας εδώ και το welcome tab
twitter
αν θέλετε να μαθαίνετε νέα μας εγγραφείτε στο newsletter μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• G1Ribbon.gif
    G1Ribbon.gif
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 348
Καλημέρα και καλό μήνα,
σας περίεργη γατομαμά που είμαι, θέλω να μαθαίνω νέα απο όλα τα γατάκια που κατά καιρούς έχω δώσει,
έστι σκεφτήκαμε να κάνουμε έναν μικρό διαγωνισμό με ιστορίες απο ragdoll γατούλες,
λάβαμε πολλές ιστορίες και αρκετές φωτογραφίες (και χαζέυαμε τα καμάρια μας με τις ώρες)
εδώ μπορείτε να δεί τη Κυβέλη, σαν μωρό ήταν λίγο άχαρο όμως έχει εξελιχθεί σε μια πανέμορφη δεσποινίδα. Σύντομα θα αναρτήσουμε και την 1ή θέση του διαγωνισμού..
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• cv1.png
    cv1.png
    143,7 KB · Εμφανίσεις: 351
Για όσους διαθέτουν facebook , αγαπούν τα ragdoll, ή έχουν ragdoll, υπάρχει το Greek Ragdoll Club (επίσημο) , σκοπός είναι ενα είδος αδερφότητας, συμβουλές, αλλά και συμπαραστάση σε ιδιοκτήτες ragdoll!
Το group είναι κλειστό , πρέπει να κάνετε αίτηση προς αποφυγή ανελέητου trolling και κακόβουλων χρηστών.
Ενα μέρος που θα αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς να μοιραστείται οτιδηποτε σας απασχολει για τα αγaπημενα σας ragdoll.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλές διακόπες, καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους , γατάκια και ανθρώπους, να περάστε τέλεια, να ξεκουραστείτε και να γεμίστετε μπαταρίες, ( μην ξεχασετε να διαβασετε τις πρωτες βοηθειες για δηλητηριασμενα ζωα και αν προμυθευτείτε τα απαραίτητα, και επίσης πολύ προσοχή σε αυλές και μπαλκόνια γιατί οι περισσότερες πτώσεις και δηλητηριάσεις συμβαίνουν τους καλοκαιρινους μήνες)
Με πολύ πολύ αγάπη, Κατερίνα , Μηνάς, Κα. Κoρίνα , Eλπίδα, Γιώργος , Havana, Blue KItty, Liberty Star (κατα κόσμον Frostie, για τους φίλους Σουπιά) , Jeronymo, Titania, STardust, Deep Ocean, Ιndia, Taylor, Samson, Kalishi, Freya, Alceony , Galaxy , Epic Sugar κ.α , ...

in cats we trust!
Να περνάτε όμορφα!!!

(στη φώτο h Bellatrix από Ρόδο.. και η Pink sands Παραλία -Βahamas)
όχι δεν θα είμαστε εκεί, αλλά είναι υπέροχη εικόνα!!

Συνημμένα

• bellatrix.jpg
    bellatrix.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 60
Τελευταία επεξεργασία:
Αγαπουλα μου γλυκεια,και σε εσενα ευχομαστε τις καλυτερες διακοπες!!Να περασεις πανεμορφα και να μας φιλησεις ολα σου τα ζουζουνια!!!!!:kissing:

:inlove::inlove::inlove: τι γλυκία!!! ΓΙα εμένα αργουν οι διακοπές, θα κάνουμε φθινοπωρινές, όμως οι περισσότεροι επιλέγουν τον Αύγουστο, και είπα να σας ευχηθώ (και αν χαζέψω και εικόνες απο παραλίες) Σμουυυυτς!!!!!

Εγώ δεν θα κάνω διακοπές αλλά να ευχηθώ κι εγώ σε όλους σας καλές καλοκαιρινές (ή και φθινοπωρινές :hehe:) διακοπές! :)

ας τηγανιστούμε τότε ομαδικά αναμένωντας τις κάποιες διακοπές μας :P:D

Μαζι θα τηγανιστουμε.:hehe:Ουτε εγω θα παω διακοπες.Βεβαια οκ,στη ζακυνθο ειμαι,αλλα τα νησια του ιονιου δυστυχως ανεβαζουν πολυ υψηλες θερμοκρασιες.Καμια σχεση με αιγαιο.:(

Iσχυεί Έφη μου, και η Κρήτη φλέγεται, ειδικά σήμερα, ζαλίζεσαι απο τη ζέστη, δε φυσσάει και καθόλου και έχουμε τρελαθεί!

Τελευταία επεξεργασία:
Ουτε εγω θα παω διακοπες.Βεβαια οκ,στη ζακυνθο ειμαι,αλλα τα νησια του ιονιου δυστυχως ανεβαζουν πολυ υψηλες θερμοκρασιες.Καμια σχεση με αιγαιο.:(

Τα νησιά του Ιονίου έχουν κι υπέροχες παραλίες, μη με κάνεις να σκάσω ΚΑΙ από το κακό μου! :hehe:

Διακοπές τέλος για εμάς (οι εξης 2 ημέρες χαχαχαχ) ..
επιστρέψαμε και φτιάξαμε ενα ragdollένιο toolbar, στο οποίο βάλαμε πάνω, tweets απο ενδιαφέροντες συνδέσμους ελληνιοους και ξένους (animal planet, simons cat και λοιπά) , Link απο το εκτροφείο μας και από το ημερολογιο του εκτροφείου μας,
άμεση συνδεση εμ τους λογαρισμους σας μαιλ, tweeter, facebook, skype, θερμοκρασια-καιρος, Horoscope,pawpeds, angry birds,you tube παγόσμιο ρολοι, ραδιόφoνο και φυσικά το αγαπημένο μας forum .. όλα αυτα σε μια μπάρα με φόντο ένα απο τα γτάκια μας,η Σερίνα.
Εάν θέλετε να έχετε όλα τα παραπάνω μαζεμένα σε μια μπάρα απλώς καντε Install !

https://raggies.ourtoolbar.com/

καλή επιτυχία!

Τελευταία επεξεργασία:
Μια χαρα!! Κατεβηκε, εγκατασταθηκε και τωρα η Σερινα φιγουραρει στο Firefox μου!

Eίμαστε κολακευμένοι! Ευχαριστούμε, θα κάνουμε τη Serina famous!!:D

Πολύ ωραίο! Το κατέβασα αμέσως εννοείται :clapup: Ευτυχώς που το φτιάξατε στο Community Toolbar γιατί επιτρέπει και χρήση Chrome και έχει πολλές λειτουργίες δωρεάν :D Τυχαίνει να έχω ασχοληθεί σχετικά και το λέω :P Βάλτε και άλλα χρήσιμα widgets όπως rss feeds Κλπ για να γίνει τέλειο :)

ΥΓ: Όποιος δεν θέλει κάποιο widget υπάρχει λειτουργία αφαίρεσης ;)

Kosgan ευχαριστώ πολύ για το feedback ,και εννοείτε θα σου στείλω Pm γιατί έχω κάποιες απορίες (ως πρωτάρα!!):D

ωραίο :D το κατέβασα

τέτοια ανταπόκριση από τον Ανδρικό πληθυσμό ομολογώ πως δεν την παρίμενα!!
:clapup:

Serina, η σταρ της γατοtoolbar :P

Καλησπέρα φίλοι μου, πιθανώς να έχει πάρει το αυτί σας για την έκθεση Κατοικίδια εν δράσει που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Ε.Κ.Ε.Π Μεταμόρφωσης , στην Αθήνα!
Θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο breedercornerΑ18 που θα συμμετάσχω με τις γάτες μου , να τις γνωρίσετε από κοντά, αλλά και να γνωρίσετε τη φυλή και αν θέλετε να υπογράψετε το guest book μας.
Παράλληλα θα γιορτάσουμε και 5 έτη του Concept ragdoll στην Ελλάδα.

Ηθελα να ενημερώσω οτι δεν διατίθενται μικρά γατάκια ή γενικά γατάκια προς πώληση εκεί, ο χαρακτήρας της παρουσίας μας είναι καθαρά ενημερωτικός.

Mαζί μας θα είναι σε ένα πολύ όμορφο προστατευμένο περιβάλλον οι γάτες μας: Nefeli, Deep Ocean, Tinania, India, Midnight & Kalishi.

:)

Συνημμένα

• invitation.jpg
    invitation.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 53
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back