Pet communicator!

evi24

Νεοφερμένο μέλος

Ο evi24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σε όλους! Ελπίζω να είστε καλα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τίποτα για τους λεγόμενους pet ή animal communicators εδώ στην Ελλάδα. Εκανα μια αναζήτηση στο ιντερνετ αλλα δεν βρήκα κάτι, αν και μου είπαν ότι υπάρχει κάποια κυρία που εφαρμοζει την τηλεπάθεια για την έυρεση χαμένων κατοικιδίων στην Ελλάδα και λενε καλά λόγια. Μαλλον η δημοσίευση μου να φανεί περίεργη, αλλ ως λάτρεις των γατών και των κατοικιδίων που είμαστε όλοι εδώ πιστεύω η απόγνωση μου να βρω το χαμένο μου μωράκι θα γίνει κατανοητη και πέρα από τα γνωστά μέσα με αφίσες, βόλτες, αγγελίες, μαιλ και τα λοιπά ίσως να δοκίμαζα και κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν γνωριζω τετοιους αλλα και να γνωριζα θα πρεπε να ημουν πολύ απελπισμενη απο καθε μεθοδο ανευρεσης για να κλαταφυγω σε κατι τετοιο και δεν ξερω αν πιανουν αυτα φαινονται περιεργα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα, να πω την αληθεια οσα γνωριζω για ατομα που επικοινωνουν με ζωα εχουν να κανουν με αμεση επαφη του ατομου με το ζωο. Δεν εχω ακουσει ποτε για ανευρεση με τετοιο τροπο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back