shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα καημενα...Παντως εγω νομιζω οτι ειναι σε καλυτερη μοιρα απο οτι το αλλο διπλα απο το Διαυλο,που τα εχει μεσα στη βρωμα και πεθαινουν απο αρρωστιες.Τουλαχιστον αυτοι φιλοξενουν και αδεσποτακια.
η ζωοφιλία είναι του κουκουσέλη άρα ουδέν σχόλιο.παιδιά είναι απάνθρωπος.''σκότωσε'' τον γάτο μου κ το σκυλί φίλων μου!!!επίσης το petshop δίπλα στο δίαυλο δεν είναι καλύτερο!!! τα ζωάκια τρέμουν από το κρύο.δεν αντέχω να τα βλέπω... μου φαίνεται πολύ τέλειο το μεγάλο petshop στη λαρίσης!!!! τι λέτε;
moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουλαει ζωακια κι αυτο...
το ξέρω αλλά αυτό εν μέρει το έχω πάρει απόφαση ότι δεν αλλάζει.έχω όμως την εντύπωση οτι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση...
moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι βρισκονται σε αισθητα καλυτερη κατασταση,οποτε προλαβαινω παω εκει,αλλα μου πεφτει λιγο μακρια δυστυχως.
εγώ απο εκεί ψωνίζω.γιατί που μένεις; κ εγώ μην νομίζεις..ν.ιωνία μένω. ο χώρος τους είναι πολύ ευχάριστος...

moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
πλεον ερχομαι μονο για διακοπες,μενω Καλυμνο.
αααα... ξέρεις κανέναν καλό κτηνίατρο στο βόλο;;

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι παρακατω φωτογραφιες ειναι απο το πετ σοπ Ζωοφιλια του βολου στην οδο δημητριαδος.Τα λογια ειναι περιττα....
catia μ
ου μήπως ξέρεις τελικά κανέναν καλό κτηνίατρο;που να ξέρει τι του γίνεται!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι παρακατω φωτογραφιες ειναι απο το πετ σοπ Ζωοφιλια του βολου στην οδο δημητριαδος.Τα λογια ειναι περιττα....
sorry μπέρδεψα το όνομά σου!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμεις πηγαιναμε στη Μαγιοπουλου,στη Δ.Γεωργιαδου,αλλα το ιατρειο της τωρα το δουλευει ο Τακοπουλος,ενας συνεργατης της.Ο Καπογιαννακης ειναι καλος.αααα... ξέρεις κανέναν καλό κτηνίατρο στο βόλο;;![]()
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμεις πηγαιναμε στη Μαγιοπουλου,στη Δ.Γεωργιαδου,αλλα το ιατρειο της τωρα το δουλευει ο Τακοπουλος,ενας συνεργατης της.Ο Καπογιαννακης ειναι καλος.
πω πω!!! κανέναν από τους δύο δεν ήξερα. εγώ την πάω στο Βλαχάβα που είναι ν.ιωνία γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου....σ'ευχαριστώ πολύ φιλάκια πολλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool