Pet shop και όχι μόνο

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
σε λιγο θα ανεβασω κατι φωτογραφιες απο πετ της θεσ/νικης,,,πριν απο αυτο θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει σε τι ηλικια κοβουν την ουρα στα κουταβακια,μετα τον μηνα?αυτα της φωτογραφιας παντως ο ''κυριος''που τα πουλαει λεει οτι θα τους τις κοψει σε λιγες μερες..παντως για δικη του μικροσωμη σκυλιτσα κ τα μωρα της δεν το βρηκα ιδανικο μερος για να βρισκονται..και να φανταστει κανεις ειναι φωτογραφια που δειχνει σε υποψηφιους αγοραστες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0197.JPG
    IMG_0197.JPG
    154,1 KB · Εμφανίσεις: 105
  • IMG_0216.JPG
    IMG_0216.JPG
    208 KB · Εμφανίσεις: 158
Μα αυτά είναι Yorkshire Terrier σαν τον Ραμσή μας!!!!:confused: Κόβουν την ουρά σε Yorkshire Terrier? :blink: Πρώτη φορά το ακούω!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ακρωτηριασμός άρα δεν την κόβουν ποτέ.
Τις κόβουν γιατί μάλλον θα θέλανε να κόψουν κάτι δικό τους για να αλλάξουν φύλο και ξεσπάνε στα σκυλιά.

Μα αυτά είναι Yorkshire Terrier σαν τον Ραμσή μας!!!!:confused: Κόβουν την ουρά σε Yorkshire Terrier? :blink: Πρώτη φορά το ακούω!!!!!
ο ΄΄κυριος΄΄τα πουλαει για καθαροαιμα yorkshire και στα παραδιδει με κομμενη ουρα:/:ειναι απο Σερρες--εχω μεηλ κτλ,το θεμα ειναι αν καποιος ειναι απο εκει να το παιξει αγοραστης μηπως φαει καμμια καμπανα

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το θεματάκι με το κόψιμο ουράς και αυτιών για καλοπισμό δεν μπορώ να το καταλάβω!!! Θυμάμαι πριν χρόνια που είχε πάρει η κολλητή μου ένα κόκερ σπάνιελ και προσπαθούσε αυτός που της το πούλησε να την πείσει ότι ντε και καλά πρέπει να κοπεί η ουρά!Μιλάμε για μεγάλο κόλλημα ο άνθρωπος!!! Τελικά ο μικρούλης -τότε- Πίουι την είχε γλυτώσει!;)

αλλοι παλι λενε πως αν ειναι να κοπει πρεπει να γινει ως 20 ημερων το πολυ για να μην καταλαβαινει το σκυλι:/:οσο για τα αυτια,ειναι εγκλημα..
παντως δεν μου αρεσε και πολυ το οτι δικο του σκυλακι και μικροσωμο το εχει μεσα στην πετρα αντι για μεσα...αν δεν γουσταρει τα μωρα κτλ μη τον βρωμιζουν ας μη τη ζευγαρωνει τοτε..επιχειρηση εις βαρος του σκυλιου?

και μια γατα σε πετ,σε πολυ ΄΄καλη΄΄κατασταση:mad: 22-09-2007

Συνημμένα

• SP_A0054.jpg
    SP_A0054.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 64
  • SP_A0055.jpg
    SP_A0055.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 73
life αν θες ισως να μπορω να το παιξω αγοραστης...:redface::redface::redface:

και μια γατα σε πετ,σε πολυ ΄΄καλη΄΄κατασταση:mad: 22-09-2007
οντος εστι ακριβως τα αχουν τα καημενα τα γατακια στα πετσοπ:mad::mad::down::down: καλα πιστευουν οτι θα παει πο αγοραστης και θα αγορασει ενα γατακι σε τετοια κατασταση!!!!!!!!!!!:blink::blink: ουτε για το συμφερον τους δεν νιαζονται:down:(κανονικα θα επρεπε να νιαζονται για το γατακι αλλα...:down:)

life αν θες ισως να μπορω να το παιξω αγοραστης...:redface::redface::redface:
το θεμα ειναι να ειναι καποιος απο εκει..και εγω μπορω να το παιξω αγοραστης,,αλλα αλλο να παει καποιος εκει και αλλο απο μεηλ

Πράγματι την ουρά την κόβουν στα doperman μόνο, γιορκσιρ με κομμένη ουρά δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου

α! σωστα λες Life θα ηταν καλυταρα να παει καποιος απο κει:/::/::/:

α! σωστα λες Life θα ηταν καλυταρα να παει καποιος απο κει:/::/::/:
θα το δουμε το θεμα..μπορει απλα να του κανω καταγγελια και οτι γινει...

:(παντως η γατουλα ηταν πολυ χαλια..φαινοταν τοσο ''πεσμενη΄΄που υποτιθετα ειναι σε μια ηλικια που θα ηταν ολο ενεργεια.δεν ξερω αν φαινεται τοσο καλα απο την φωτογραφια,αλλα τα ματακια της και το τριχωμα της ηταν..

Τα ματάκια της είναι μες τις τσίμπλες, πολύ κλειστά τα είδα,απ' όσο φαίνεται βέβαια!!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!:mad::mad::mad:.....

Τα ματάκια της είναι μες τις τσίμπλες, πολύ κλειστά τα είδα,απ' όσο φαίνεται βέβαια!!
ειχαν τσιμπλες και ηταν αρκετα θολα,οντως..αλλα η τιμη 300 ευρω στο ταμπελακι ηταν πρωτη μουρη...το γατι που ηταν χαλια δεν το βλεπανε..εχει και κτηνιατρο μεσα το συγκεκριμενο πετ σοπ,τρομαρα τους...ειναι αυτη που θα εκανε εμβολιο τη μαιρη 40 ημερων και χωρις αποπαρασιτωση,ενω ειχε παρασιτα...μιλαμε για ΄΄κορυφη΄΄

Ρε παιδιά εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω, τα ζώα τα αντιλαμβάνονται σαν εμπόρευμα. Δεν θα έπρεπε το εμπόρευμα να είναι σε άριστη κατάσταση για να μοσχοπουληθεί; Γιατί τα αφήνουν σε τέτοια χάλια; Δεν είναι δυσφήμηση για το μαγαζί;

Είναι ηλίθιοι και αντιεπαγγελματίες... Δεν είναι και ασυνήθιστο αυτό στην Ελλάδα, σε όλα τα μαγαζιά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back