Louiza
Νεοφερμένο μέλος
Όλη αυτή την ώρα το ένα σκυλάκι με κοίταζε με το κεφάλι κρεμασμένο έξω από το κλουβί του που ήταν στα 2 μέτρα και κουνούσε την ουρά του και έγλυφε στον αέρα, σαν να με παρακαλούσε να το πλησιάσω και να το πάρω! Το λυπήθηκα πάρα πολύ. Χθες που ξαναπέρασα το είδα μέσα από τη βιτρίνα να σκίζει τις εφημερίδες που του βάζουνε, από νευρικότητα. Είναι η μόνη κίνηση που μπορεί να κάνει. Με έπιασε απελπισία!
Ρώτησα στο pet shop που πηγαίνω συνήθως και μου είπαν ότι έχουν γίνει καταγγελίες στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά μέχρι να γίνει κάτι μπορεί να περάσουν και χρόνια. Εντωμεταξύ τα σκυλάκια υποφέρουν… Τι να κάνω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ναι, τι μπορεί να γίνει άραγε για αυτό;; Καταγγελίες, αλλά που;;
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

....... ¨Εχω κάτι γνωστούς... "καλά παιδιά", που αναλαμβάνουν κατεδαφήσεις καταστημάτων και πυρπόλυση με μολοτοφ...... Αλλά θα πρέπει να αδειάσουμε το μαγαζί από τα ζωάκια πρώτα......Τέτοιες περιπτώσεις...θέλουν......@@#$%%@^@&#^@&&&.
Έρε, και με φέρει ο δρόμος μου από κει.......
Κανένας με κάνα Ντόπερμαν, υπάρχει????
drusilia
Διάσημο μέλος
....... ¨Εχω κάτι γνωστούς... "καλά παιδιά", που αναλαμβάνουν κατεδαφήσεις καταστημάτων και πυρπόλυση με μολοτοφ...... Αλλά θα πρέπει να αδειάσουμε το μαγαζί από τα ζωάκια πρώτα......
Τέτοιες περιπτώσεις...θέλουν......@@#$%%@^@&#^@&&&.
Έρε, και με φέρει ο δρόμος μου από κει.......
Κανένας με κάνα Ντόπερμαν, υπάρχει????
Νομίζω Τζούλια έβαλες το θέμα στη σωστή του διάσταση! Ναι, αυτό τους χρειάζεται!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Και πριν γίνει pet shop, το είχε ένας με έπιπλα που ήταν λαμόγιο. Πριν από αυτό ήταν μαγαζί με ηλεκτρονικά παιχνίδα (VEG).
Αν είναι ο ίδιος, δεν εκπλήσσομαι. Πάντως έχει μεγάλα ζώα κατα κανόνα ο αλήτης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Πριν από λίγες μέρες πέρασα έξω από το pet shop , στη Σπ. Τρικούπη, στα Εξάρχεια, και είδα ότι έχει σκυλάκια σε γυάλινα μικρά κλουβιά στη βιτρίνα. Ειδικά 2 σκυλάκια ήταν πολύ μεγάλα, 3 μηνών και βάλε, κυνηγόσκυλα, ίσα που χωρούσαν να στρίψουν μέσα στα κλουβιά. Μπαίνω μέσα και ρωτάω έξαλη τον κύριο πωλητή " Αυτά τα σκυλιά πόσο καιρό τα έχετε εδώ;" "ένα μήνα" μου απαντάει! "Και κάθε πότε τα βγάζετε έξω;" "Ποτέ, αφού δεν είναι εμβολιασμένα, δεν κάνει να τα βγάλω γιατί μπορεί να κολήσουν τίποτα". "Καλά και δεν σκέφτεστε τα καημένα τα σκυλάκια που πρέπει να κινούνται;" "Ε, έχουμε χαμηλώσει την τιμή, κάποιος θα τα πάρει και θα φύγουν κι αυτά!"
Όλη αυτή την ώρα το ένα σκυλάκι με κοίταζε με το κεφάλι κρεμασμένο έξω από το κλουβί του που ήταν στα 2 μέτρα και κουνούσε την ουρά του και έγλυφε στον αέρα, σαν να με παρακαλούσε να το πλησιάσω και να το πάρω! Το λυπήθηκα πάρα πολύ. Χθες που ξαναπέρασα το είδα μέσα από τη βιτρίνα να σκίζει τις εφημερίδες που του βάζουνε, από νευρικότητα. Είναι η μόνη κίνηση που μπορεί να κάνει. Με έπιασε απελπισία!
Ρώτησα στο pet shop που πηγαίνω συνήθως και μου είπαν ότι έχουν γίνει καταγγελίες στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά μέχρι να γίνει κάτι μπορεί να περάσουν και χρόνια. Εντωμεταξύ τα σκυλάκια υποφέρουν… Τι να κάνω;
μπορεις να βγαλεις φωτογραφιεσ και να μου στειλεις, ωστε να κινηθουμε τηλεοπτικά πλεον?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αν υπαρχει βεβαια ακομα αυτο το μαγαζι ως πετ......δεν πιστευω οτι θα εχει αλλαξει και τιποτα....
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σπύρου Τρικούπη και Δεληγιάννη είναι.
υπαρχει ακομα δηλαδη σαν πετ σοπ????????? θελει ψαξιμο και καταγγελια........

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Υπάρχει και βασιλεύει!
ωραιοτατα.........μετα απο 2 χρονια..τα ιδια παντελακι μου...τα ιδια παντελη μου.....ερε ξυλο που παει χαμενο!!!!!!!!!

..και μετα λενε..οτι φταιει ο φονιας!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

skai-animals
Δραστήριο μέλος
υπαρχει ακομα δηλαδη σαν πετ σοπ????????? θελει ψαξιμο και καταγγελια........![]()
δεν προσεξα την ημερομηνια τησ αρχικης δημοσιευσης, αλλα τελικα δεν ειχα κι αδικο!!! αφου υπαρχει θα υπαρχει και θεμα!!! παντως γενικα να ξερετε πως κανενα πετ σοπ στην ελλαδα δεν εχει αδεις εμποριας και διατυρισης ζωων.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Σήμερα (2/11) πέρασα το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά και πεταχτά από τη μηχανή πάνω έριξα ένα βλέφαρο. Ναι, διέκρινα άσπρο κουτάβι και κάτι άλλα...![]()
θα μπορεσεις να τραβηξεις καμια φωτογραφία???
να βγάλουμε θέμα, και να παμε να τραβήξουμε κι από κοντά την κατάσταση!
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
θα μπορεσεις να τραβηξεις καμια φωτογραφία???να βγάλουμε θέμα, και να παμε να τραβήξουμε κι από κοντά την κατάσταση!
![]()
Θα προσπαθήσω ναι.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Θα προσπαθήσω ναι.
προσπαθησε το γιατι θελω να κανω καταγγελια με αποδειξεις......οταν κ αν τα καταφερεις στειλε μου πμ σε παρακαλω να τις παρω καπως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool