Pet shop στην Πάτρα...

xaroula

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
Καλησπερα.Σημερα στην Πατρα το μεσημερι εβρεξε παρα πολυ ειχαμε παει για καφε εγω και ο φιλος μου και γιναμε μουσκεμα!Καθως γυριζαμε περναμε απο την Ριγα Φεραιου και ητανε ενα πετ σοπ που ειχε απ εξω απο το μαγαζι κατι πολυ μικρα γατακια σε κλουβακι.Για την ακριβεια ειχε 2 κλουβακια,στο 1ο ενα μικρο σιαμεζακι μαζι με 1 πολι μικρο σκυλακι το πολυ και τα 2,3 βδομαδων και στο 2ο κλουβακι ειχε μαζεμενα το ενα πανω στο αλλο γατακια ημιαιμα πολι μικρα κι αυτα 3 το πολυ βδομαδων.Τα καημενα τα επιανε η βροχη εκει που τα χε βαλει και κρυωναν γι αυτο ειχανε μαζευτει ολα μαζι να ζεσταθουνε:(.Στα κλουβακια δεν υπηρχε ουτε κουτακι για νερο αλλα ουτε και για φαι.Μπηκα μεσα στο μαγαζι γιατι ειχα την απορια αν τα χαριζε η αν τα πουλαγε και μου πε"Το σιαμεζακι 120 ΕΥΡΩ και τα αλλα τα ΑΠΛΑ(ετσι ειπε)20 ερω το ενα!"ΕΛΕΟΣ:mad:Τι θα μπορουσε να γινει γι αυτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τα ζώα δεν μπορείς να κάνεις πολλά δυστυχώς, για το πετ σοπ μπορείς να κάνεις καταγγελία, γιατί από τα γραφόμενά σου εγώ τουλάχιστον μέτρησα τέσσερις παραβάσεις:
-έκθεση ζώων σε εξωτερικό χώρο
-πολύ μικρά κλουβιά - κίνδυνος μόλυνσης τροφής από κόπρανα και ούρα
-πώληση πολύ νεαρών ζώων (κάτω των επτά εβδομάδων)
-μη πρόσβαση σε νερό.

Επίσης είναι μάλλον απίθανο ο τύπος να έχει τα χαρτιά που οφείλει για τα ημίαιμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντελως ανευθυνο πετ σοπ!!! :mad: ΠΟυ πρεπει να παμε για να το καταγγειλουμε?

Αστυνομια?Αν και δεν νομιζω να ασχοληθουν

Αχ, σημερα ειδα και αλλο ενα πετ σοπ να κανει το ιδιο! Στην Μαιζωνος, μετα την Πλ. Ολγας. Εβρεχε και ειχε εξω πολλα κλουβια με γατακια, κουνελακια και παπαγαλακια. Τα 3 γατακια ηταν μεσα σε ενα κλουβι σε μεγεθος οπως ειναι για τα καναρινια :mad: και τρεμανε απο το κρυο! Το ιδιο και τα κουνελακια τα οποια ειχαν πιο μεγαλο κλουβι αλλα τρεμανε πολυ τα μικρουλια!

Δεν μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία έστω και με το κινητό μήπως μπορέσουμε να τις βάλουμε στην καταγγελία που ετοιμάζουμε για τα Pet Shop?:hmm:

Οκ θα το δοκιμασω! Αυτο το πετ σοπ που λεω παντα εχει τα γατακια και τα κουνελακια εξω στο πεζοδρομιο, γιατι το ξερω 2 χρονια τωρα.

Αυτή που έχει το πετ σοπ είναι δικηγόρος...:down:

Ωχ νομίζω ξέρω ποιο είναι......

Κανένα νέο????
Δε νομίζω ότι επειδή είναι δικηγόρος θα πρέπει να μην γίνει τίποτα.....:down:
Ειδικά τώρα που έρχετε χειμώνας.....:mad:

Αχ, σημερα ειδα και αλλο ενα πετ σοπ να κανει το ιδιο! Στην Μαιζωνος, μετα την Πλ. Ολγας. Εβρεχε και ειχε εξω πολλα κλουβια με γατακια, κουνελακια και παπαγαλακια. Τα 3 γατακια ηταν μεσα σε ενα κλουβι σε μεγεθος οπως ειναι για τα καναρινια :mad: και τρεμανε απο το κρυο! Το ιδιο και τα κουνελακια τα οποια ειχαν πιο μεγαλο κλουβι αλλα τρεμανε πολυ τα μικρουλια!
δυστυχως μενω ακριβως απεναντι απο το συγκεκριμενο..αν και περασαν 2 χρονια απο τοτε που ανοιξε αυτο το θεμα δεν αλλαξαν πολλα..μαλιστα πηγα προχθες για να παρω και καλα κατι και της εκανα παρατηρηση για τα σκυλακια που δεν ειχαν ουτε νερο ουτε φαι..πριν μια βδομαδα ειχε 8 γατακια 2-3 μηνων σε κλουβι για κουνελακια:( τωρα δεν εχει κανενα..δεν ξερω τι γινανε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και στη Λαρισα τα ιδια,εχουν γινει απειρες καταγγελιες και μυνησεις αλλα δεν αλλαξε κατι...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρω κι εγώ ένα πετ σοπ στην περιοχή.Αυτός μπορεί να έχει και 7 κουνέλια σε ένα κλουβί,το οποίο παρεπιπτώντως είναι όολο σκουριασμένο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back