PET TAXI - Για τις μεταφορές των κατοικίδιών σας

Mici

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Ανακάλυψα κάτι χρήσιμο για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσον για να μεταφέρουν κάπου το αγαπημένο τους κατοικίδιο.

PET TAXI - Για τις μεταφορές των κατοικίδιών σας :up:
( το βρήκα στο site: https://www.istotopos.gr/cgs.cfm?areaid=4&id=694 )

Για τις μεταφορές των κατοικίδιών σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πώς θα γίνουν!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα εξής τηλέφωνα, την κα Ευγενία που έχει Pet Taxi και μπορεί να μεταφέρει το ζωάκι σας στην πανσιόν ή όπου αλλού θέλετε, και τον κο Τάσο, ο οποίος έχει συμβατικό ταξί (το κίτρινο) και μεταφέρει εσάς και το ζωάκι σας όπου επιθυμείτε.

Ευγενία (Pet Taxi)
6949 476303

Τάσος (συμβατικό κίτρινο ταξί)
6944 338864

Τώρα δεν ξέρω εάν ισχύουν ακόμα τα τηλεφωνά αυτά... :hmm:

Επίσης στο site θα βρείτε κάποια χρήσιμα άρθρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ χρήσιμο Ελένη. Ηξερα οτι υπήρχε μόνο στην Θεσσαλονίκη αλλά τελικά υπάρχει και εδω!:) . Σε μενα τουλαχιστον που δεν έχω αυτοκίνητο ακόμη (και σε άλλους πολλους φαντάζομαι) σε μια έκτακτη ανάγκη θα είναι χρήσιμο, γιατι και πολλα ταξί άμα σε δουν στο δρόμο με κλουβακι κατοικιδιου δεν σε παιρνουν..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρώτησα 2 πετ-ταξι για τις τιμές και μου είπαν :
1.Ο ένας 25 ευρώ η διαδρομή δηλαδή αν θες πήγαινε-έλα 50 σύνολο.
2.Ο άλλος ότι κοστίζει το ραντεβού 6 ευρώ ,και 13 ευρώ η ώρα εξτρά.Εγώ π.χ.που θέλω να πάω από το σπίτι στο ιατρείο για εξέταση, και επιστροφή θα χρεωθώ όλες αυτές τις ώρες.
Λίγο ακριβά μου φαίνονται?:hmm:

έχεις δίκιο Σοφία. Είναι αρκετά ακριβά. Αλλα ισως εκμεταλλεύονται το γεγονός οτι είναι "μοναδικοί" σχεδόν στο είδος τους.. Βεβαια αν σκεφτείς και την ταλαιπωρία που τραβάμε όσοι δεν έχουμε αυτοκίνητο για να βρούμε ταξί για μεταφορά..Τα ραδιο ταξί είναι βεβαια πιο φτηνα (χωρίς ραντεβου εννοείται) αλλά που ξέρεις οτι ο οδηγός με το που θα δει το κλουβάκι μεταφοράς δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα??

Δεν έχω ιδέα από τιμές ραδιοταξί αλλά νομίζω ότι κι αυτά είναι πανάκριβα. Η θεία μου είχε χρησιμοποιήσει πετ-ταξί και απ'ότι κατάλαβα πλήρωσε όσο θα πλήρωνε και για κανονικό ταξί (ραδιοταξί).

Αν δεν ήταν έτσι η κατάσταση του κύρου, δηλαδή να μυρίζει , θα τον έβαζα σε κανονικό ταξί.Σταματάνε ορισμένοι και ας σε βλέπουν με κλουβί , γιατί σκέφτονται ότι δεν πρόκειται να λερώσει.Το μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με τα μεγαλόσωμα σκυλιά.

Μια συμβουλη:

Τα πετ ταξι ειναι κυριως για μεγαλους σκυλους η πολυ αρωστα ζωα που δεν μπορουν να μεταφερθουν με κανονικο ταξι .​

Εχω μεταφερει τα χουχουδακια πολλες φορες με ραδιοταχι με εχτρα χρεωση απλα 1,5 ευρω και πολλοι φιλοζωοι ταξιτζιδες με πηραν με γατοφορο χωρις εχτρα χρεωση ενω αλλοι ζητησαν 3 ευρω και με ρωτησαν αν ξερω οτι χρεωνεται εξτρα..
προσωπικα παντα δινω ενα φιλοδωρημα 3 ευρω σε οποιον με παιρνει ιδιως αν δειξει κατανοηση και οι αποστασεις μεχρι τον κτηνιατρο μου ειναι της ταξης των 2,5 ευρω δηλ το βασικο.

Θεωρω οτι εινα καλυτερα τα κανονικα ταξι για γατες εκτος αν ειναι πολυ αγριες, πολλες ηπολυ λερωμενες.. για σκυλους ειναι κατι αλλο.

Αν θελετε κανουμε και το mycat tαxi παντως δηλ οσοι εχουν αυτοκινητο και μενουν κοντα μπορουν να διευκολυνουν ο ενας τον αλλον πληρωνοντας πχ τη βενζινη η ενα μικρο ποσο μεταξυ μας

Εγω περνω καανονικα ταξι απ το δρομο.

Όσες φορές έχει τύχει να χρειαστώ ταξί για να πάω τη γατούλα μου στο γιατρό έχω πάρει ραδιοταξί, χωρίς έξτρα χρέωση, κι απλά τους λέω ότι θα την έχω μαζί για το γνωρίζει ο οδηγός και να μην υπάρχει πρόβλημα. Μου έχει τύχει όμως και οδηγός πριν 2 χρόνια στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας να μου ζητήσει να τη βάλω πίσω μαζί με τις υπόλοιπες αποσκευές... Η κατάληξη ήταν να έρθει η αστυνομία και να τον υποχρεώσει να μας πάει στον προορισμό μας και χωρίς έξτρα χρέωση.

Η κατάληξη ήταν να έρθει η αστυνομία και να τον υποχρεώσει να μας πάει στον προορισμό μας και χωρίς έξτρα χρέωση.​

:lol: :lol: :lol: :lol:

Εγω εχω παρει και λεωφορειο με τα γατια μαζι!!!!

Εγω εχω παρει και λεωφορειο με τα γατια μαζι!!!!
Κι εμένα μου'χει τύχει σχετικά πρόσφατα να μπει κυρία στο λεωφορείο με γατοφόρο. Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται...:hmm:

Κι εμένα μου'χει τύχει σχετικά πρόσφατα να μπει κυρία στο λεωφορείο με γατοφόρο. Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται...:hmm:
Δεν απαγορεύεται. Κάποια στιγμή πριν κανα εξάμηνο είχα δει σε τρόλεϋ και ανακοίνωση με τις διαστάσεις των κλουβιών μεταφοράς που επιτρέπονται.

Σιγουρα δεν απαγορευεται; Εγω ειχα αυτη την εντυπωση και το κανω αυτο κρυφα!!! Αν ειναι οκ τοτε θα τα περνω πολυ πιο συχν ακαι δεν θα κολλαω!! ΝΑ το μαθουμε αυτο γιατι καμια φορα που ψιλοφοβαμαι περπαταω ωρες και ωρες....
Ποιος ξερει να μας πει;
Και αυτοι που ειναι αλλεργικοι; Μην φαμε κανα ξυλο....

Απλά θα πρέπει να έχουμε πάντα μαζί το βιβλιάριό τους , και εννοείτε πως πρέπει να είναι εμβολιασμένο.

Μόλις έστειλα e-mail στον ΟΑΣΑ και ρώτησα γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικό στο internet. Μόλις απαντήσουν θα σας πω για το τι επιτρέπεται και τι όχι:)

εγω μεσα στο μετρο ειχα δει ενα ροτβαιλερ,χωρις κλουβι, με φιμωτρο

Στα λεωφορεία επιτρέπεται σίγουρα αρκεί να είναι σε κλουβάκι. Νομίζω στο μετρό ότι απαγορεύεται αλλά έχει τύχει να μπω με τον Σάκη και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Το αν θα είναι κάποιος αλλεργικός είναι καθαρά δικο του πρόβλημα νομίζω, δηλαδή αν είναι κάποιος αλλεργικός σε κάποιο άρωμα που φοράς τι θα γίνει; Θα σε πετάξουν έξω από το λεωφορείο;

αυτο με το αρωμα μου εχει τυχει μια φορα παλια... ειχα μπει σε λεωφορειο το οποιο ηταν καλοκαιρι και μυριζε φριχτα κοντευα να λυποθυμισω!!! εβγαλα ενα αρωμα που ειχα στην τσαντα μου και ψεκασα λιγο στο χερι μου για να το μυριζω και να αντεξω και μια τυπισα μου την ειπε για το αρωμα!!!!!!:lol:

Ναι ε? Η ιδρωτίλα δεν την πείραξε, το άρωμα την ενόχλησε....:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back