ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχει εικόνες βασανισμένων ή όχι?παρακαλω υπογραψετε https://www.thepetitionsite.com/takeaction/826915915?z00m=9399082 για ναμην θανατωνουν υγειης γατουλες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hook
Νεοφερμένο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Και για αυτο και για τους σκυλους στην Κινα...
Δυστυχως ομως εγω δεν εχω φιλους που μπορουν να βοηθησουν...
Ολοι αδιαφοροι ειναι...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει εικόνες βασανισμένων ή όχι?
Οχι σοφιαγκαλ δεν εχει.
Αλλα γιατι δεν ενεργοποιεις αυτη την επιλογη που ανεφερε -η ladycat νομιζω- στο θεμα Θλιβερη Ελλαδα ετσι ωστε να μπαινεις ελευθερα στα θεματα που εχουν εικονες που δε θες να δεις;...
mimikaki
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Κι εγώ υπέγραψα...
τα γατακια μας μοιαζουνε! Αν καταφερω θα βαλω φωτο
marfot75
Δραστήριο μέλος
τα γατακια μας μοιαζουνε! Αν καταφερω θα βαλω φωτο
Η γατούλα στο avatar είναι η Μήτση μου, το κοριτσάκι μου, που δεν ζει πια....
:cry::cry::cry:
Πάντως, Ελένη, πολύ θα ήθελα να δω τη δική σου γατούλα.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η γατούλα στο avatar είναι η Μήτση μου, το κοριτσάκι μου, που δεν ζει πια....
:cry::cry::cry:
Πάντως, Ελένη, πολύ θα ήθελα να δω τη δική σου γατούλα.
Λυπαμαι παρα πολυ για τη γατουλα σου! Να την θυμασαι παντα!! Θελω να βαλω φωτο των κοριτσιων μου στη γκαλερι του σαιτ.Ελπιζω να τα καταφερω.Η γατουλα στο avatar ειναι η μαμα της μικρης που σου λεω.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Λυπαμαι παρα πολυ για τη γατουλα σου! Να την θυμασαι παντα!! Θελω να βαλω φωτο των κοριτσιων μου στη γκαλερι του σαιτ.Ελπιζω να τα καταφερω.Η γατουλα στο avatar ειναι η μαμα της μικρης που σου λεω.
Σ΄ευχαριστώ, Ελένη !!!
Η γατούλα σου είναι κουκλίτσα, να τη χαίρεσαι. Ανυπομονώ να δω και τη μικρούλα σου...
ELENIP
Διάσημο μέλος
Σ΄ευχαριστώ, Ελένη !!!
Η γατούλα σου είναι κουκλίτσα, να τη χαίρεσαι. Ανυπομονώ να δω και τη μικρούλα σου...
Τα καταφερα. Μπες στο gallery στο πρωτο που λεει ''οι γατουλες σας''.Ειναι στην 7η σελιδα.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Τα καταφερα. Μπες στο gallery στο πρωτο που λεει ''οι γατουλες σας''.Ειναι στην 7η σελιδα.
Η μικρούλα σου,όντως, μοιάζει με τη Μήτση μου.
Είναι πανέμορφη, πολύ φατσούλα!!!!
Μάγια και Νόρα :kiss::kiss::kiss:
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η μικρούλα σου,όντως, μοιάζει με τη Μήτση μου.![]()
Είναι πανέμορφη, πολύ φατσούλα!!!!
Μάγια και Νόρα :kiss::kiss::kiss:
εκ μερους της μικρης Νορας, ευχαριστουμε πολυ!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool