sigalas mixalis
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
ποιας εταιριας ειναι???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sigalas mixalis
Νεοφερμένο μέλος
κατ αρχην ευχαριστω που μου απαντησατε
εδω στα βορεια προαστεια τα πετ σοπ ειναι γεματα με petreet
ειναι κονσερβεσ των 80 gr με βαση τον τονο και αλεσμενα ψαρια
καθωσ επισησ και με ρυζι με τονο αλλα και με διαφορα κρεατικα
εχουν γυρω στισ 10 γευσεισ αλλεσ κρεασ αλλεσ ψαρι
στισ δικεσ μου γατεσ αρεσουν πολυ ειδικα αυτεσ με τα ψαρια
η τιμη τουσ ειναι γυρω στα 70 λεπτα η μια
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γιατι ρωτας ομως??? ο τροπος που εχεις θεσει το μυνημα ειναι σαν να τις διαφημιζεις αν θελεις να παρουσιασεις κατι νεο κανε κανονικα παρουσιαση στις τροφες
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Την εχετε ακουσει?Την βρηκα στο πετ σοπ και ξετρελανε την Μαρι μου.Αυτη που πηρα εχει γευση τονο ,σολωμο και ρυζι .Εχει πανω -πανω το ρυζι ολοκληρο και μετα το κρεας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τα δικα μου την ετρωγαν μια χαρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool