Petreet

sigalas mixalis

Νεοφερμένο μέλος

Ο sigalas mixalis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
για τισ τροφεσ petreet τι γνωμη εχετε ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω δεν τις ξερω.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγω τις ξέρω. Τις βρήκες σε petshop?

ουτε εγω τις ξερω:hmm:

δεν τις ξερω ουτε εγω..:hmm: ποιας εταιριας ειναι???

απαντηση για petreet

κατ αρχην ευχαριστω που μου απαντησατε
εδω στα βορεια προαστεια τα πετ σοπ ειναι γεματα με petreet
ειναι κονσερβεσ των 80 gr με βαση τον τονο και αλεσμενα ψαρια
καθωσ επισησ και με ρυζι με τονο αλλα και με διαφορα κρεατικα
εχουν γυρω στισ 10 γευσεισ αλλεσ κρεασ αλλεσ ψαρι
στισ δικεσ μου γατεσ αρεσουν πολυ ειδικα αυτεσ με τα ψαρια
η τιμη τουσ ειναι γυρω στα 70 λεπτα η μια

Toμονο που βρηκα γι αυτες ειναι σαιτ στα βουλγαρικα και στα ρωσικα που τις εχουν.
Γιατι ρωτας ομως??? ο τροπος που εχεις θεσει το μυνημα ειναι σαν να τις διαφημιζεις αν θελεις να παρουσιασεις κατι νεο κανε κανονικα παρουσιαση στις τροφες

Petreet κονσερβα

Την εχετε ακουσει?Την βρηκα στο πετ σοπ και ξετρελανε την Μαρι μου.Αυτη που πηρα εχει γευση τονο ,σολωμο και ρυζι .Εχει πανω -πανω το ρυζι ολοκληρο και μετα το κρεας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω ακουσει και διαβασει πολυ καλες κριτικες...
τα δικα μου την ετρωγαν μια χαρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω την ειχα παρει παλια για την γατουλα μου αλλα δυστυχως δεν την εχω 3αναβρει σε πετ....ηταν παρα πολυ νοστιμες και 8εωρουνταν και πολυ καλες...αν 8υμαμαι καλα της ειχα παρει καβουρι με ρυζι....

Εμενα τις τρωει με ευχαριστηριση !!δεν το πιστευα !!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back