Petshop

Απ' όσο θυμάμαι, οι καταγγελίες αυτές γίνονται στην κτηνιατρική υπηρεσία, που οφείλει να ελέγχει τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων στα πετ σοπ. Μπορείς βέβαια να ζητήσεις βοήθεια από κάποια φιλοζωική, που θα έχει μεγαλύτερη εμπειρία σ' αυτά.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aπο ότι θυμάμε κάθε pet shop που εμπορεύετε ζώα πρέπει να συνεργάζεται με κτηνίατρο για να διασφαλίζετε η υγεία τους.Οπότε μάλλων η καταγγελία πρέπει να γίνει στην κτηνιατρική υπηρεσία.Δοκίμασε και θα δεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aπο ότι θυμάμε κάθε pet shop που εμπορεύετε ζώα πρέπει να συνεργάζεται με κτηνίατρο για να διασφαλίζετε η υγεία τους.Οπότε μάλλων η καταγγελία πρέπει να γίνει στην κτηνιατρική υπηρεσία.Δοκίμασε και θα δεις.

υπαρχει καποιο τηλεφωνο για την κτηνιατρικη υπηρεσια..?????:hmm:αφου υπαρχει ενδιαφερον απο το παιδι ,αν μπορει να κανει την πρωτη κινηση παιρνοντας εστω καποιο τηλεφωνο..απο κει και επειτα μας λεει και οπου χρειαστει βοηθεια..εγω τουλαχιστον μπορω να βοηθησω αν χρειαζεται π.χ και αλλους μαρτυρες..αρκει φυσικα να μην καταλαβει τπτ αυτος που δινει τα γατουλια και τα εξαφανισει.. :/::down:

Υπάρχει ο Κτηνιατρικός Σύλλογος, που λογικά ΔΕΝ έχει σχέση.. και μετά κάθε Δήμος έχει την Κτηνιατρική του Υπηρεσία.. λογικά...

Νομίζω ίσως ένα τηλέφωνο στον Δήμο, να βοηθούσε.
Αλλιώς Αστυνομία... θα έλεγα.:hmm:

Τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε αυτήν την τραγική κατάσταση με τα pet shop? Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι μπορούμε να κάνουμε? Μπορούμε να δράσουμε ανεξάρτητα, ως πολίτες με κάποιον τρόπο? Ως μέλη κάποιου συλόγου? Βλέπω τόσες περιπτώσεις και τόσες καταγγελίες αλλά καμία αλλαγή. Κανένα αποτέλεσμα. Εγώ η ίδια έχω προβεί σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στο υπουργείο με υπόθεση σχετική με pet shop κι έχω οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Η απάντηση είναι να προχωρήσουμε το θέμα στα δικαστήρια? Αυτό είναι που δεν γίνεται μέχρι τώρα? Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να γνωρίζει ή να έχει κάποια θετική ιδέα ως προς την αντιμετώπιση της κατάστασης?

Το μόνο που ΠΟΝΑΕΙ, γιατί οι πειρσσότεροι, έχουν τα μέσα και τα δόντια, να ξεφεύγουν, και απο αστυνομίες, και δικαστηρια κλπ κλπ, είναι η ΑΠΟΧΗ.

Δηλ δεν ψωνίζουμε τίποτα, ούτε ποντικάκι, ούτε ψίχουλο τροφής, απο μαγαζιά που εμπορεύονται ζώα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back