moukelis
Επιφανές μέλος
και δε μιλησαμε οσο θα ηθελα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω λοιπον σας εχασα...δεν σας βρηκα...μαλλον ζαλιστηκα απο την πολλα γουνινοχνουδωτη ατμοσφαιραΗ Φυλλια μας πηρε 2 Ex1 αλλα δεν περασε στον τελικο,ελπιζουμε να εχει καλυτερη τυχη την επομενη φορα.Παντως μαγεψε τους θεατες,ολοι περνουσαν και τη χαϊδευαν και τους εκανε ναζια!
παντως ειναι απιστευτη κ αδικο που δεν περασε στον τελικο..επισης να πω οτι αλλα εκτροφεια δεν αφηναν να χαιδεψεις το γατακι καποια οχι ολα..γιατι???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειρηνη κανονικα δεν επιτρεπεται να χαιδευει ο κοσμος τα γατακια,η Φυλλια δεν καθοταν στο κλουβακι και την εβγαζα στην αγκαλια μου,εβρισκαν ευκαιρια καποιοι και τη χαϊδευαν.Τα γατακια ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι το βραδυ,περνα παρα πολυς κοσμος,διαφορετικες μυρωδιες και μικροβια,καποιοι μπορει να μεταφερουν ακομη και μυκητες.Οι γατες στρεσσαρονται οταν περνα τοσος κοσμος και ολοι θελουν να τις χαιδεψουν,πολλες ειναι απο ταξιδι,και υπαρχει και κινδυνος οπως ειπα να κολλησουν κατι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω νομιζω οτι στην επομενη εκθεση θα τα παει καλυτερα,αν και παλι στα γατακια θα διαγωνιστει,δε θα ειναι πανω απο δεκα μηνων.
moukelis
Επιφανές μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Το πως μ' αρεσει, ετσι που κουναει το κωλι της, πριν την επιθεση, δεν λεγεται.

moukelis
Επιφανές μέλος
Ηλια ναι,στην ιδια ταξη!

moukelis
Επιφανές μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος
Μεγάλωσε το κοριτσάκι.

moukelis
Επιφανές μέλος

Μεγαλωσε και διαολεψε κι αλλο!Μου ελεγαν οτι τα τριχρωμα ειναι τρελά αλλα δεν περιμενα κι ετσι!
Ειναι παντως αξιολατρευτη η ατιμη,δε μπορει κανεις να της αντισταθει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Καλα το πως πινει ενταξει, ετσι πινει κι ο Κοναν, αλλα να προσπαθει να πιασει το κορδονι του νερου, εκει λυθηκα στα γελια.
Ειδε οτι δεν πιανοταν απο χαμηλα και σου λεει για να προσπαθησω κι απο πιο ψηλα!!!
Απαιχτη, απλα απαιχτη!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
_amanda_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο...!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool