moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
1 month 1 weekw.JPG117,7 KB · Εμφανίσεις: 89 -
3 weeksc.jpg82,8 KB · Εμφανίσεις: 78 -
1 montha.jpg102,5 KB · Εμφανίσεις: 83 -
3 weeksf.jpg82,7 KB · Εμφανίσεις: 90 -
6 weeksb.jpg83,8 KB · Εμφανίσεις: 89 -
6 weeksd.jpg91,9 KB · Εμφανίσεις: 80 -
6 weeksg.jpg83 KB · Εμφανίσεις: 89 -
24 daysc.jpg92,1 KB · Εμφανίσεις: 81
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Ομορφιά μου!!!!!! Να το χαίρεστε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ,ειναι απιστευτη,δεν περιμενα ποτε οτι θα γινει δικη μας!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
είναι πολύ όμορφη η γατούλα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δωρα,ειναι πραγματικα ΕΞΑΙΣΙΑ!!!!!!!
Ειχατε απολυτο δικιο να θελετε τετοιο γατακι!!Ειναι πραφγματικα πανεμορφη!!
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το καλο να την κρατησετε στα χερια σας ειναι θεααα..μπορω να ρωτησω καατι ασχετο με το θεμα απλως θελω την γνωμη σ ως εκτροφεα.αν ζευγαρωσεις δυο γατια που,ειναι αδελφια απο αλλη μαμα αλλα ιδιο μπαμπα οπου ειναι κ οι γονείς κ αυτα υγιείς ειναι επικυνδυνο;
kat-cats
Διάσημο μέλος
Oτι και να πω είναι λίγο....πανέμορφη να τη χαίρεστε!!! αυτά τα πατουσάκια θα τα δαγκώσωωωωωωωωω
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ,αυτα τα πατουσια που ειναι βουτηγμενα στη σαντιγυ κι εμενα μου ερχεται να τα φαω Κατερινα!
Ειρηνη για μενα ναι,ειναι πολυ επικινδυνο,και βασιζω τη γνωμη μου σε κτηνιατρικα αρθρα και μελετες που εχω διαβασει κατα καιρους.Παρολα αυτα,καποιοι εκτροφεις το κανουν,ειναι μια "παρακαμψη" για να σταθεροποιηθουν χαρακτηριστικα που κανονικα σταθεροποιουνται μετα απο πολλες γενιες προσεκτικης επιλεκτικης εκτροφης.Προσωπικα πιστευω οτι μαζι με αυτα τα χαρακτηριστικα σταθεροποιουνται με τοσο μεγαλο ποσοστο ενδογαμιας και κληρονομικες ασθενειες,ευαισθησιες και προδιαθεσεις που κανονικα θα εξοβελιζοταν,οποτε προτιμω να δουλευω παραπανω χρονια με μια γραμμη,και να προσπαθω εγω να ειμαι πιο ενημερωμενη και προσεκτικη με τα ζευαγρωματα μου,παρα να ρισκαρω την υγεια των μικρων μου και ουσιαστικα ολης της φυλης.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν παύει να είναι αιμομιξία αυτό που περιέγραφες με αποτέλεσμα κληρονομικές παθήσεις.. Η πιθανότητα κληρονομικής πάθησης είναι μικρότερη από το να έχουν δύο κοινούς γονείς αλλά και πάλι παραμένει αρκετά αυξημένη.. Έχω κάνει αρκετή γενετική οπότε μπορώ να σου το πω με σιγουριά

houlieta
Δραστήριο μέλος
Γεια σου Αμυγδαλίτσα μου!...
sophia1
Νεοφερμένο μέλος
με το καλό Δώρα μου!!!!!Είναι όνειρο η μικρή!!!!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Eυχαριστουμε πολυ!
Μαρακι

Θα παμε να την παρουμε την εβδομαδα μετα τον 15Αυγουστο.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι πραγματικά πανέμορφη, Δώρα, και σας καταλαβαίνω απόλυτα που σας έκανε αυτό το "κλικ".

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε παρα πολυ,περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες,αλλα δεν περνανε οι ατιμες!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ...αυτό ήταν! Φοβάμαι ότι εγώ και ο Φιντέλ ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα!

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν ειστε οι μονοι ερωτευμενοι...ο αντρας μου κοιταει τις φωτογραφιες της λες και βλεπει ζαχαρωτο στην οθονη!

alesa
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι πανεμορφη!Και τα αδερφακια της επισης!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ!Η πριγκηπισσα θα πατησει ελληνικο εδαφος στις 26 Αυγουστου,εκλεισα εισητηρια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool