mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
11-03-12
19:06
Ήρθε η ώρα να σας γράψω για το προιόν που αγοράσαμε πριν 3 εβδομάδες και αφορά στα δοντάκια μας.
Πρόκειται για το PlaqueOff https://www.plaqueoff.com/for-animals
Στο επίσημο site που παρέθεσα εξηγούν τη δράση του προιόντος.
Βγαίνει και για ανθρώπους αλλά και ζώα..Μάλιστα πρόσφατα φτιάξανε και ένα ακόμα ΕΙΔΙΚΑ για γάτες, που είναι ακριβώς το ίδιο αλλά με καλύτερη γεύση.Εμείς πήραμε το απλό για pets και οι τρεις γατούλες είχαν πολύ καλή ανταπόκριση.Για την ακρίβεια το καταβρόχθισαν μαζί με το φαγητό.
Πρόκειται για σκόνη 100% φυτική που παράγεται από φύκια που υπάρχουν στην θαλάσσια περιοχή της Νορβηγίας. Εγγυάται αφαίρεση της πλάκας των δοντιών ύστερα από χρήση 5-8 εβδομάδων.
Εμείς το χρησιμοποιούμε 3 βδομάδες μόνο και η πλάκα έχει εξαφανιστεί σχεδόν 100%!!! Είναι φοβερά επαναστατικό αυτό, διότι αποφεύγονται οι ναρκώσεις για τον ετήσιο καθαρισμό(που προβλέπεται από μια ηλικία και μετά)!
Βελτίωση στο θέμα της ουλίτιδας, δεν έχουμε δει σημαντική..Είναι εμφανώς πιο ήπια η κατάσταση αλλά δεν έχει φύγει.
Βέβαια, το προιόν δε μιλά για ουλίτιδα αλλά για πλάκα. Ωστόσο επειδή έχει κάποιο αντιμικροβιακό χαρακτήρα, θεωρώ ότι έχει βελτιώσει ελαφρά το θέμα της ουλίτιδας.
Μετά την ολοκλήρωση των 8 εβδομάδων, θα έχω μια καλύτερη εικόνα και γι'αυτό θα ξαναγράψω
Άλλος κανείς που να έχει δοκιμάσει το προιόν αυτό? Να μοιραστούμε εμπειρίες
Πρόκειται για το PlaqueOff https://www.plaqueoff.com/for-animals
Στο επίσημο site που παρέθεσα εξηγούν τη δράση του προιόντος.
Βγαίνει και για ανθρώπους αλλά και ζώα..Μάλιστα πρόσφατα φτιάξανε και ένα ακόμα ΕΙΔΙΚΑ για γάτες, που είναι ακριβώς το ίδιο αλλά με καλύτερη γεύση.Εμείς πήραμε το απλό για pets και οι τρεις γατούλες είχαν πολύ καλή ανταπόκριση.Για την ακρίβεια το καταβρόχθισαν μαζί με το φαγητό.
Πρόκειται για σκόνη 100% φυτική που παράγεται από φύκια που υπάρχουν στην θαλάσσια περιοχή της Νορβηγίας. Εγγυάται αφαίρεση της πλάκας των δοντιών ύστερα από χρήση 5-8 εβδομάδων.
Εμείς το χρησιμοποιούμε 3 βδομάδες μόνο και η πλάκα έχει εξαφανιστεί σχεδόν 100%!!! Είναι φοβερά επαναστατικό αυτό, διότι αποφεύγονται οι ναρκώσεις για τον ετήσιο καθαρισμό(που προβλέπεται από μια ηλικία και μετά)!
Βελτίωση στο θέμα της ουλίτιδας, δεν έχουμε δει σημαντική..Είναι εμφανώς πιο ήπια η κατάσταση αλλά δεν έχει φύγει.
Βέβαια, το προιόν δε μιλά για ουλίτιδα αλλά για πλάκα. Ωστόσο επειδή έχει κάποιο αντιμικροβιακό χαρακτήρα, θεωρώ ότι έχει βελτιώσει ελαφρά το θέμα της ουλίτιδας.
Μετά την ολοκλήρωση των 8 εβδομάδων, θα έχω μια καλύτερη εικόνα και γι'αυτό θα ξαναγράψω

Άλλος κανείς που να έχει δοκιμάσει το προιόν αυτό? Να μοιραστούμε εμπειρίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garbo
Νεοφερμένο μέλος
Η garbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
18-04-12
22:12
Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για το προιόν αλλά δεν μπορώ να το βρώ κάπου. Εσύ απο που το πήρες??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
18-04-12
22:48
θα το δοκιμαζα αλλα η γατα μου μαλλον ειναι αλεργικη στα περιεργα.... με ρεγουλα στην αρχη!! δεν θα πανε και για διαφιμιση της colgate....
ειναι τροφη ή οδοντοπαστα....
ειναι τροφη ή οδοντοπαστα....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki