AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος

Ειπα να αφιερωσω και εγω ενα αρθρο στο κουνελακι μου τον Pongo.Μας ηρθε πριν απο περιπου 2 χρονια, Ηταν δωρο της αδερφης μου για τα γενεθλια της!!
Την μερα που της το εφερε το αγορι της εγω ημουν στο δωματιο μου. Ξαφνικα αρχιζαν να φωναζουν το ονομα μου και εγω πηγα στο σαλονι. Εκλεινα και ξανανοιγα τα ματια μου συνεχως. Το κουνελακι που αντικριχα να με κοιταει με τα κοκκινωπα μικρα ματακια μου ηταν απλως αξιαγαπητο!!! Ολη την ημερα το κοιτουσα και δεν το χώρταινα .....

Φοβομουν να το παρω αγκαλια για να μην το πονεσω!!
Μολις τελως παντων εξοικιωθηκαμε ο ενας με τον αλλον γιναμε αχωριστοι
Ο μονος που τον ψιλο-απεφευγε ηταν ο μπαμπας μου αλλα φαινετε πως ο Pongo ενοχληθηκε για αυτο συνεχεια τριβοταν πανω του μεχρι που ο μπαμπας υπεκυψε !! Χεχεχε οχι που νομιζε πως θα γλιτωνε...!! Ολα αυτα τα χρονια ηταν τοσο ησυχουλης και καλουλης το χρυσο μου!! Βεβαια δεν τον αφησαμε και μοναχουλη. Εκτος απο τους υπηρετες που ειχε σε καθημερινη βαση (εμενα,την αδερφη μου και την μαμα
) Ειχε και παρεουλα!! Ο ξαδερφος μου μενει πανω απο τον δικο μας οροφο και εχει ενα πανεμορφο κουνελακι. Ετσι, καθε φορα που βρισκουμε χρονο τα φερνουμε μαζι και διασκεδαζουνε
Ο Pongo τρελενεται να μετακινει την τουαλετα του και το μπολ του μεσα στο κλουβι του και επισης καθεται με τις ωρες και καθαριζεται!! Αλλα αυτο που εχει ξετρελανει τους παντες ειναι οτι παιρνει καποια κομματια της ξηρας τροφης του απο το μπολ που τρωει και καθεται και τα τρωει μπροστα στην τηλεοραση 

Αλλα το αποκορυφωμα ειναι το χειμωνα!! Οταν ξαπλωνω με μια ζεστη κουφερτουλα ειτε στον καναπε ειτε στο κρεβατι αυτος πειδαει και χουχουλιαζει μαζι μου και δεν χορτανω να τον αγκαλιαζω και να τον φιλαω το κουτσουνι μου!!

Τι να πω, Μαλλον εχω να δω πολλα ακομα απο το φατσουλακι μου ως κουνελομαμα!!!
Παντως ποτε δεν φανταζομουν οτι ενα κουνελακι μπορει να αναπτυξει τετοια στενη σχεση με εναν ανθρωπο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα Αλέξια μου.

Να χαιρεσαι το κουνελάκι σου!Έχεις δίκιο.Και όμως,μπορείς να αναπτύξεις σχέση και με κουνελάκια,είναι γεγονός!

Βάλε καμια φωτο να τον χαρούμε και εμείς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ!! Θα ανεβασω συντομα φωτογραφιες του!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
να τον χαίρεσαι

AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος
Μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε οδηγιες για το πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες??
(η φωτογραφια στο Avatar ειναι ο pongo) !!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
στο άβαταρ είναι πολύ ωραίος

AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
-
DSC_0006.JPG509,4 KB · Εμφανίσεις: 84 -
DSC_0007.JPG689,6 KB · Εμφανίσεις: 88 -
DSC_0004.JPG490,3 KB · Εμφανίσεις: 76 -
DSC_0005.JPG526,4 KB · Εμφανίσεις: 79 -
DSC_0006.JPG509,4 KB · Εμφανίσεις: 84 -
DSC_0007.JPG689,6 KB · Εμφανίσεις: 88 -
DSC_0004.JPG490,3 KB · Εμφανίσεις: 76 -
DSC_0005.JPG526,4 KB · Εμφανίσεις: 79
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
(και ναι, το αριστερό είναι το καλό του προφίλ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω πολυ........

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος

AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool