Premium Ever Clean

• Thread starter Thread starter maxi2
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

maxi2

Δραστήριο μέλος

Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
'Υστερα απο αρκετό ψάξιμο κατέληξα τελικά στην Ever Clear Heavy Duty (μωβ). Θα έλεγα ότι και στις γάτες αρέσει, δεν μυρίζει η άμμος ακόμα και αν μείνει ακαθάριστη για 3 μέρες και την ανανεώνεις απλά καθαρίζοντας κάθε φορά με το φτυαράκι.
Υπάρχει σε 5 συσκευασίες για κάθε ανάγκη.
Η Γαλάζια ODOUR CONTROL είναι για τις γατούλες που έχουν πρόβλημα με τα ούρα τους.
Η Πράσινη FRESH GUARD είναι αρωματική όταν υπάρχουν πολλές γατούλες στο σπίτι.
Η Πορτοκαλί LESS TRACK είναι πιο χοντροί οι κόκκοι της άμμου, με αποτέλεσμα να μην κάθονται στα ποδαράκια τους.
Η Μώβ HEAVY DUTY είναι ψιλή άμμος για τις γατούλες που τους αρέσει το σκάψιμο.
Η Κόκκινη ACTIVBLOCK είναι με αντιμικροβιακή φόρμουλα για την αποφυγή μικροβίων για τα ευαίσθητα γατάκια.

Υπάρχει σε 2 συσκευασίες κιλών 5Kg & 10Kg. H τιμή δεν είναι απρόσιτη αν σκεφτείτε ότι τα 10Kg κοστίζουν 14euro. Με καθημερινή αλλαγή της άμμου, την αγοράζω περίπου κάθε μήνα.
Σας παραθέτω φωτογραφία απο την υφή της άμμου καθώς και απο την συσκευασία της Μώβ HEAVY DUTY που χρησιμοποιώ.
Σας παραθέτω επίσης και άλλες 2 συσκευασίες.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC02032.JPG
    DSC02032.JPG
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 2.462
  • DSC02035.JPG
    DSC02035.JPG
    25 KB · Εμφανίσεις: 456
  • no_track_box.jpg
    no_track_box.jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 2.414
  • odor_eliminator_box.jpg
    odor_eliminator_box.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 2.552
Ευχαριστούμε για την κριτική maxi2!
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Όταν λες καθημερινή αλλαγή εννοείς οτι κάθε μέρα την πετάς όλη και την ξαναγεμίζεις; :confused:
Αν και δεν νομίζω γιατί τότε λίγο χλωμό να κράταγε ένα μήνα, είπα να το ρωτήσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι δεν βέβαια.....:P απλά την καθαρίζω κάθε μέρα με το φτυαράκι, και έτσι μένει μόνο η καθαρή άμμο, οπότε συμπληρώνω και μένει πάντα καθαρή!!:D

Η άμμος αυτή είναι πραγματικά καταπληκτική. Εγώ δεν χρησιμοποιώ άλλη. Τα τσίσα στερεοποιούνται και πετιούνται εύκολα σαν μπαλάκια και αν καθαρίζεται μία φορά την ημέρα, η υπόλοιπη άμμος παραμένει καθαρή και χωρίς μυρωδιές!

:hmm: Δοκίμασα την πορτοκαλί Less Track η οποία είναι πολύ ψιλή..Δεν έχω δοκιμάσει τις άλλες αλλά γέμισε ο τόπος άμμο λοολ..Δηλαδή η Heavy Duty είναι ακόμα πιο ψιλή?Τις έχεις δοκιμάσει όλες?Εγώ την πήρα επειδή διάβασα οτι είναι χοντρή άμμος..Αμα η Heavy Duty είναι για γατούλες που τους αρέσει το σκάψιμο και είναι ακόμα πιο ψιλή τότε η μισή θα φύγει κάτω από το μπαλκόνι!!:P
Σε γενικές γραμμές δε μου πολυάρεσε..Γέμισε όλο το μπαλκόνι πέτρες και ο γατούλης επίσης.Όταν έκανε τσίσα του πέτρωνε όλο εκείνο το μέρος και για να το βγάλω με το φτυαράκι έπρεπε να το ξύσω.Έκανα και το λάθος και έβαλα το κουτί άκρη άκρη στο μπαλκόνι κι έβρεξε και όλη η άμμος έγινε πέτρα!!:( Ο γατούλης δεν είχε πρόβλημα. Το μόνο που μου άρεσε ήταν οτι δεν μύριζε άσχημα..:cool:
Εσείς την έχετε δοκιμάσει τη Less Track?Να σημειωθεί πως αλλάζω 2 -3 φορές τη μέρα την άμμο δηλαδή δε τίθεται θέμα να πετρώνει από την πολύ ώρα που μένει στο κουτάκι.

Η Less Track είναι η πιο χοντρή από όλες. όταν κάνουν τσίσα όντως πετρώνει και το βγάζεις με το φτυαράκι αφήνοντας την υπόλοιπη άμμο καθαρή. Δεν κάνει να βρ΄΄εχεται, διότι όταν βραχεί, πετρώνει και είναι άχρηστη.

Εγώ που ήμουν υπέρμαχος της Everclean άρχισα να απογοητεύομαι…:| Μου φαίνεται λες και έχουν ‘ρίξει’ την ποιότητα της, αντί να σβολιάζει η άμμος γίνετε λάσπη στο πάτο της τουαλέτας και όταν πάω να μαζέψω τις ακαθαρσίες δεν μου είναι εύκολο γιατί πολύ απλά ο υποτιθέμενος σβόλος σπάει και αναμειγνύατε με τη καθαρή.:down: Και εκτός αυτού την τουαλέτα την έχω μέσα στο δωμάτιο μου και υπάρχει μυρωδιά!:blink: Δοκιμάζω τώρα μία καναδέζικη που λέγετε Pestell,:hmm: έχει τρία είδη και ακόμα βρίσκομαι στο δεύτερο σε κανα μήνα περίπου θα σας γράψω τα αποτελέσματα. :happy:

Αυτό ακριβώς ενοούσα κι εγώ.Η άμμος γινόταν πέτρα!Αγόρασα τώρα τη heavy duty και περιμένω να δώ εντυπώσεις!

Διαβάζω τις διάφορες τιμές που αναφέρετε για τις άμμους, εμένα στο δικό μου petshop μου δίνουν την ΕVER CLEAN 10 kgr 12 ΕΥΡΩ (βέβαια αγοράζω πολλές άμμους και κονσέρβες μαζί) ....τέλος πάντων το κουτί επάνω γράφει 13.00 Ε και μου την αφήνει 12.00 ....αλλά το 17,00 που διάβασα είναι υπερβολικό.!!!!!!!

Μήπως αυτό συμβαίνει στην EVERCLEAN όταν δεν είναι το στρώμα της άμμου αρκετά παχύ, τώρα τελευταία πάντως το έχω παρατηρήσει και εγώ.

Διαγνωστική άμμος

Σήμερα είδα στο petshop μια νέα άμμο λευκή κρυσταλλική με ένα όνομα σαν solicat που είναι διαγνωστική, δηλαδή αν η γάτα πάσχει από ........κάτι (τι?) αλλάζει χρώμα!! Δυστυχώς έπρεπε να φύγω εσπευσμένα και δεν διάβασα λεπτομέρειες. Ξέρετε τίποτε για αυτό το προϊόν?

Έχω ρωτήσει τον κτηνίατρό μου για αυτή. Μου είπε ότι οι σοβαρές ασθένειες δεν μπορούν να διαγνωσθούν με αυτήν. Συν τοις άλλοις με 4 γατιά εμένα μάλλον δεν μου κάνει, αφού δεν θα μπορώ να καταλάβω ποιανού τα τσίσα είναι...

Εγω την χρησιμοποιώ εδω ακι δύο μήνεσ περίπου αλλά σκέφτομαι να την αλλάξω μονο για έναν λογο(γιατί κατά τα άλλα είμαι αρκετά ευχαριστημένη) Επειδη είμαι μακρύτριχη κολλάει πολυ πάνω της. Εχεται να προτύνεται κάποια άλλη για αυτό?

Καλη ειναι και η Catsun υπαρχει και στο σουπερ. Τιμη δεν θυμαμαι πιο ακριβη ομως απο την Friskies αλλα κραταει περισσοτερο και δεν μυριζει.

βρε παιδια μου φαινεται πολυ ακριβη η catsun..

Ναι Γωγω ειναι. Αλλα κραταει περισσοτερο (απο την frikies) οποτε συμφερει. (Eυτυχως ο Σιβα ειναι πολυ οικονομικος στο θεμα της αμμου...τρωει πολυ λιγο, ειναι αδυνατος....οποτε παιρνω μια στο διμηνο...)

Εγώ με τη δικια μου την κουραδομηχανή (πολυφαγία πολυχ..ια) και τα τρομερά οικονομικά μου με frieskies τη βγάζω!

Εμεις παλι λεμε οτι μας βγηκε οικονομικος στο χε....μο.!!!!:lol:

Καλη ειναι και η Catsun υπαρχει και στο σουπερ. Τιμη δεν θυμαμαι πιο ακριβη ομως απο την Friskies αλλα κραταει περισσοτερο και δεν μυριζει.

Catsan 7,50Ε
Friskies 2,93E (απλή), 3,50Ε (αρωματική)

Catsan 7,50Ε
Friskies 2,93E (απλή), 3,50Ε (αρωματική)
????:hmm:
από που ψωνίζεις? Τη Friskies την είχα πάρει κοντά στα 5 € και αν θυμάμαι καλά είναι 10kg. Την katsan την πήρα €8,50 τα 12,5Kg. Από super market. Βέβαια η catsan είναι πολύ καλύτερη από τη Friskies. Πολύ μα πολύ λιγότερη μυρωδιά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back