Premium Ever Clean

Απάντηση: Premium EVER CLEAN

Μετά από την συζήτηση αυτή είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτή την άμμο. Έτσι, αποφάσισα να περιποιούμαι πιο πολύ αυτή την τελευταία που είχε μείνει. Αυτό σημαίνει ότι την καθάριζα πάρα πολύ συνά (μιλάμε για πάνω από 5-6 φορές τη μέρα), ξύνοντας παράλληλα κάθε φορά τον πάτο ώστε να μην επιτρέψω να δημιουργηθεί το στρώμα αυτό. Είναι στην τρίτη μέρα και είναι σε καλή κατάσταση, μπορώ να πω. Βέβαια, σχεδόν κάθε φορά που βλέπω ένα γατάκι να πηγαίνει στην αμμολεκάνη πάω και την καθαρίζω.

Χωρίς συμπλήρωμα άμμου, εννοείται! Έχω βαλει αρκετή άμμο μέσα και δεν συμπληρώνω κάθε φορά που αφαιρώ. Το θεωρώ και αντιοικονομικό, αλλά και ανθυγιεινό να μένει η παλιά άμμος μέσα για καιρό και απλά να προστίθεται καινούρια. Προτιμώ να την αλλάζω ολόκληρη πιο συχνά και να πλένω τις αμμολεκάνες με σαπούνι. Εκτός κι αν όταν λέτε ότι συμπληρώνετε εννοείτε ότι βάζετε λίγη καθημερινά και κάθε βδομάδα την αλλάζετε ολόκληρη, αλλά αν γίνεται κάτι τέτοιο μου φαίνεται περίεργο να κρατάει τόσο καιρό η άμμος...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Για τους φανατικούς της everclean έχει αυτο το σιτε www.pet4u.gr προσφορά αμμο everclean 11 ευρω και την δεύτερη στη μιση τιμη... Επισησ το καλο ειναι οτι τα φερνουν στην πορτα σου χωρισ καμια χρεωση και πληρωνεισ επι τοπου!Μόλις πήρα την multiple cats... Είναι Καλή; Έχω 2 γατακια.... Αν Όχι πείτε μου να αλλάξω την παραγγελία μου :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! Για τους φανατικούς της everclean έχει αυτο το σιτε www.pet4u.gr προσφορά αμμο everclean 11 ευρω και την δεύτερη στη μιση τιμη... Επισησ το καλο ειναι οτι τα φερνουν στην πορτα σου χωρισ καμια χρεωση και πληρωνεισ επι τοπου!Μόλις πήρα την multiple cats... Είναι Καλή; Έχω 2 γατακια.... Αν Όχι πείτε μου να αλλάξω την παραγγελία μου :)
Σε ποια περιοχή στα έστειλαν χωρίς χρέωση;Εγώ που είχα προσπαθήσει καιρό πριν μου έλεγαν με ελτα για πειραια:mad: με χρέωση εκτός κι αν δεν θυμάμαι καλα το site γιατι μετά δεν ξανασχολήθηκα μ αυτό.

'Εχω παραγγείλει απο αυτό το site και εγω και μου τα έφεραν αυθημερόν και χωρίς χρέωση!!:):)

Όποια everclean και να πάρεις είναι απλά τέλειες!!:P:P

Πλάκα κανείς! Μπορει να άλλαξαν τα πράγματα απο τότε, το μαγαζι τους είναι στην αχαρνων κι Εγώ μένω Μελισσια! Καμία σχέση!!!! Χθες μου έφεραν με ένα δικο τους φορτηγάκι ένα καλάθι που είχα παραγγείλει κ Σήμερα που Ήθελα να το αλλάξω πήρα κ αμμο με τη διάφορα και θα μου το αλλάξουν με μικρότερο νούμερο στην πόρτα μου! χωρίς χρέωση... Και ήταν πολυ ευγενικοί, μιας και τους επρηξα στα τηλ και τελικά πήρα 1 με κεδρο και μια για πολλές γάτες Γιατί δεν μπορούσα να καταλήξω!

Μπορεί και να κάνω και λάθος.Δεν θυμάμαι με ποιο mail μου είχα κάνει εγγραφή για να το τσεκάρω.Θα γραφτώ τώρα για να δω.

Εκανα εγγραφή τώρα.μπορεί και να μην ήταν αυτό το site τότε.Αν πατήσεις στην άμμο μετά έχει την επιλογή να πάρεις και την 10κιλη.Την έχει 16 ευρώ οπότε συμφέρει πιο πολύ.Έβαλα στο καλάθι 2 10κιλeς και μου βγάζει 33 ευρώ.Λες να μην έχει σε μισή τιμή την 2η τις 10κιλες;Αν και δεν με νοιάζει απο εδώ την παίρνω 21 ευρω στο petshop.

Παρτους τηλ 2102511902 κι Εγώ που το Έβαλα στο σιτε δεν μου έβγαλε την προσφορά και τελικά εκανα την παραγγελία αποτ ο τηλ αλλα χωρίς να τους ρωτήσω Μήπως είχε πρόβλημα.... Το Ξέχασα :(

Παρτους τηλ 2102511902 κι Εγώ που το Έβαλα στο σιτε δεν μου έβγαλε την προσφορά και τελικά εκανα την παραγγελία αποτ ο τηλ αλλα χωρίς να τους ρωτήσω Μήπως είχε πρόβλημα.... Το Ξέχασα :(
Θα τους πάρω αν και εκλεισα ήδη την παραγγελία (με έτρωγε να δω αν στέλνουν εδω δωρεαν).Σ ευχαριστώ!:) ξέρεις πόσο καιρό ψαχνόμουν για να βρω petshop που να στέλνει δωρεάν;Απο κάποια στιγμη και μετά σταμάτησα να κοιτάζω μετά απο αυτό που έγραψα και παραπάνω και μάλλον ήταν άλλο petshop...

Αυτο Πάντως συμφέρει παρα πολυ! Πραγματικα, έχει κ καλές τιμές και δεν κουβαλάς και 10 κιλα αμμο με τα χέρια σου! Και γενικά άπ Όσο κοίταξα έχει κ Ωραία καλαθακια για ύπνο στους σκύλους και καλα αλλα είναι Σούπερ κ για γάτες, πήρα ένα στην χουρχουριτσα κ ο τουλης της έχει κάνει κατάληψη! Οπότε πηραμε κ 2ο... Στο πετ σοπ κάτω απο 30 ευρω δεν ΕΒΡΙΣΚΑ και ψιλοχαλια Ενώ σε αυτο 15,80 στις φωλιές σκύλων και τελειοοοοοο!

Αυτο Πάντως συμφέρει παρα πολυ! Πραγματικα, έχει κ καλές τιμές και δεν κουβαλάς και 10 κιλα αμμο με τα χέρια σου! Και γενικά άπ Όσο κοίταξα έχει κ Ωραία καλαθακια για ύπνο στους σκύλους και καλα αλλα είναι Σούπερ κ για γάτες, πήρα ένα στην χουρχουριτσα κ ο τουλης της έχει κάνει κατάληψη! Οπότε πηραμε κ 2ο... Στο πετ σοπ κάτω απο 30 ευρω δεν ΕΒΡΙΣΚΑ και ψιλοχαλια Ενώ σε αυτο 15,80 στις φωλιές σκύλων και τελειοοοοοο!
Και ωραία ονυχοδρόμια που μου έχουν τσακίσει όλους τους καναπέδες.Λοιπόν τους πήρα και μου είπαν οτι η δεύτερη θα είναι όντως μισή τιμή και θα τα φέρουν άυριο μετά τις 3.Οπότε απο 21-22 ευρω που έπαιρνα τα 10 κιλα τώρα με 24 θα πάρω 20 :clapup:

:D:clapup: Καλημεεεεερα!! Τέλεια! Χαίρομαι που βοηθησα! Άσχετο εμείς ιδέα που έχει θέμα για στειρωσεις να βάλω ένα λινκ που θα βοηθήσει πολυ κόσμο;

Γεια σας είναι το πρώτο μου μήνυμα εδώ αν και διαβάζω αρκετό καιρό :redface: και μέχρι να μάθω τα κατατόπια ίσως κάνω κάποια λάθη, ελπίζω στη κατανόηση σας.

Εδώ και έξι μήνες έχουμε αποκτήσει ένα γατούλη ονόματι Κλουζώ :D τον μαζέψαμε, τον ευνουχίσαμε :/: προσφάτως και γενικά να τον φροντίζουμε προσπαθώντας να τον κάνουμε σπιτόγατο.

Η πρώτη επιλογή άμμου που έκανα ήταν η everclean multi crystal η οποία αν και πολύ καλή σε αυτά που υπόσχεται μας τα χαλάει λίγο γιατί είναι πολύ ψιλή και όλο το σπίτι γίνεται ψιλοχάλια .
Ψάχτηκα διαβάζοντας τα θέματα που υπάρχουν εδώ μέσα και βρήκα σαν εναλλακτική λύση την cat's pride την οποία και ήμουν έτοιμος να αγοράσω.
Σε κάποιο κατάστημα μου είπαν ότι η ever clean less track έχει ίδιους κόκκους με την cat's pride και μειώνει κάπως το φαινόμενο της διάσπαρτης άμμου σε όλο το σπίτι.
Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει δοκιμάσει και τις δυο για να μου πει μια γνώμη;

:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήλθες στο MyCat, Κλουζώ! :)
Δεν έχω δοκιμάσει την Cat's Pride για την δική μου αλλά έχω δοκιμάσει και τις 2 εκδοχές της EverClean που αναφέρεις.
Η αλήθεια είναι πως με τη Less Track έχει μειωθεί αισθητά η ποσότητα της άμμου που βρίσκω έξω από την αμμολεκάνη οπότε θα σου συνέστηνα ανεπιφύλακτα να την δοκιμάσεις. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς σας βρήκα :)
Ευχαριστώ για την απάντηση θα την αλλάξω λοιπόν με την less track.

Συμφωνω κι εγω.Μάλιστα πριν μερικες μερες αγορασα την cat's pride(ειχα χρονια να την αγορασω) και εχει πολυπιο ψιλη αμμο απο οτι η ever clean.Θυμαμαι οτι παλιοτερα την αγορασα για καλυτερη απο την everclean αλλα τωρα που εχει γεμισει παντου ψιλι ψιλη αμμο ολο το σπιτι το μετανιωσα;)Μολις τελειωσει θα ξαναπαρω everclean ακομα και οι αλλοι τυποι εκτος της less track εχουν λιγοτερο ψιλη αμμο.Με την σκουπα στα χερια ειμαι ολη μερα τα νευρα μου!!!!!!:/::mad:

Μετά από σχεδόν δυο μήνες από την αλλαγή σε less track και το, αργοπορημένο, συμπέρασμα είναι πως πράγματι κάνει αυτό που λέει.
Ελάχιστη, σε σχέση με τη multi crystal, η ποσότητα άμμου που διασκορπίζεται στο σπίτι η οποία είναι πανεύκολο να μαζευτεί. :clapping:

Κι εγώ χρησιμοποιώ της Less track τους τελευταίους μήνες και δεν την αλλάζω.
Κάνει την ίδια δουλειά με τις υπόλοιπες EverClean από άποψη δημιουργίας σβώλων κι εξουδετέρωσης οσμών και δεν υπάρχει τόσο πολλή άμμος γύρω από την αμμολεκάνη.

Παιδιά, οι συσκευασίες της everclean παρατήρησα πως προτείνουν ολικό καθάρισμα της αμμολεκάνης μία φορά το μήνα.... :hmm: Δεν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα; Εγώ μία φορά τη βδομάδα, άντε τις 10 μέρες την αλλάζω, αν και η άμμος είναι πάντα σε καλή κατάσταση... Όσοι χρησιμοποιείτε αυτή τη μάρκα κάθε πότε περίπου την αλλάζετε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back