Project στείρωσης αδεσπότων στέγης Κορωπίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ο έξω κόσμος είναι πολύ όμορφος

Ο Τέρρυ και ο Ραμον σε όλη την διαδρομή, Νέα Σμύρνη Κορωπί, ήταν ήρεμοι και χάζευαν έξω απο το παράθυρο με πολύ περιέργεια και χαρά. Από την πρώτη στιγμή κάθησαν ήσυχοι και παρατηρούσαν τα πάντα. Σαν να τους πήγαινες εκδρομή...
Ο Ραμόν μάλιστα την περισσότερη ώρα είχε το κεφαλάκι του ακουμπισμένο στο χέρι μου και με άφηνε μόνο για να κοιτάξει προς κάποια άλλη κατεύθυνση κάτι ενδιαφέρον
Δεν τους άκουσα να γαβγίζουν ούτε μία φορά χθες. Μόνο σε ένα φανάρι ο Ραμόν γρύλισε σε ένα περαστικό που μάλλον του φάνηκε ύποπτος.:)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Πρέπει να ομολογήσω ότι έπαθα σοκ και άρχισα να κλαίω(για αυτό μάλλον η Αβάνα ψαχνει απελπισμένα για συνοδηγό, δεν με άντεξε!:lol:).
Πώς μπορείς να αφήσεις πίσω ξανά αυτά τα ζωάκια που 8 μηνών πρώτη φορά βλέπουν τον έξω κόσμο και αντί να φοβηθούν είναι ήσυχα και χαρούμενα; Και σου δείχνουν τόση εμπιστοσύνη...:cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• terry.JPG
    terry.JPG
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 32
Στο γιατρό

Σαν τυπικά σκυλάκια δεν θέλαμε να μπούμε στο ιατρείο.:P
Μας "έπεισαν"/κουβάλησαν οι 2 τρελές που μας πήγαν βόλτα.

Ο πρώτος "τυχερός" στο χειρουργείο ήταν ο Ραμόν. Πιο περίεργος από τα 2 αδερφάκια, με το που ξύπνησε, αν και μαστουρωμένος άρχισε να εξερευνεί τον χώρο. Στην επόμενη φωτογραφία ο Ραμόν κάνει τον χαμαιλέοντα πίσω από την σεφλέρα.

Ο Τέρυ, εξαρχής πιο χαλαρός και αιθέριος (και μάλλον τεμπέλης...:)) κοιμήθηκε στο αμάξι, στο ιατρείο περιμένοντας τον αδερφό του αλλά και όταν βγήκε από το χειρουργείο. Εδώ τον βλέπουμε στο τραπέζι αφού έχει ναρκωθεί. Την επέλεξα γιατι ήταν μια τυπική του πόζα κατά τη χθεσινή του εκδρομή (χωρίς το φίμωτρο βέβαια).

Οι 2 κούκλοι, τους οποίους ειλικρινά ερωτεύτηκα, είναι από τα πιο γλυκά σκυλάκια που έχω γνωρίσει. Μου στοιχίζει να τους σκέφτομαι πίσω στη Στέγη, ειλικρινα.:/:
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ...

Σύντομα αγγελία και αφισούλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ramon-2.JPG
    ramon-2.JPG
    87 KB · Εμφανίσεις: 33
  • terry-2.JPG
    terry-2.JPG
    111,9 KB · Εμφανίσεις: 33
σνιφ σνιφ...
βοηθειστε οποιον ξερετε που μπορει να ψαχνει σκυλακο....:/:

Aς μας ανεβάσω και λίγο :)

και να δηλώσω ότι έχουμε μαζέψει κάποιο ποσό ακόμα για τουλάχιστον 2 στειρωσεις!!!!!!

και η θερική ενέργεια συνεχίζετε!!!!!!!!!!!! Ομμμμμμμμμμ :cool:

Νατάσα εγώ έχω λογαριασμό στο Paypal αλλά έχω συνδέσει με αυτόν την πιστωτική μου, δεν έχω συνδέσει κάποιο λογαριασμό...
Είμαι λιγο άσχετη με αυτά, πρέπει να συνδέσω κάποιον λογαριασμο με το paypal και αρκεί;

Ναι θα μπορούσες να συνδέσεις ένα λογαριασμό από τον οποίο μπορείς να καταθέτεις σε κάποιου άλλου το paypal και αντίστοιχα όταν σου καταθέτουν στο δικό σου paypal λογαριασμό θα τα στέλεις απευθείας στον λογαριασμο΄σου για να μπορείς να τα παίρνεις γιατί όσο είναι στον λογαριασμό paypal είναι "εικονικά"!!!:)

Εγώ δυστυχώς δουλεύω απόγευμα Τετάρτης και Παρασκευής... Όσο για το paypal αν μου καταθέσουν εμένα λεφτά από Κύπρο θα τα βάλω στον δικό μου λογαριασμό και μετά θα τα βγάλω και να τα καταθέσω σε όποιο λογαριασμό μου πείτε!! ΟΚ?:)

Εγώ δυστυχώς δουλεύω απόγευμα Τετάρτης και Παρασκευής... Όσο για το paypal αν μου καταθέσουν εμένα λεφτά από Κύπρο θα τα βάλω στον δικό μου λογαριασμό και μετά θα τα βγάλω και να τα καταθέσω σε όποιο λογαριασμό μου πείτε!! ΟΚ?:)

πολύ βολικό αυτο!:)
μπορεις στου ταμιευτηριου που εχουμε να τα βάλεις, θα στον στειλω με πμ αργοτερα.
ευχαριστουμε!

Οκ Βιβή μου!! Ξέχασα να συγχαρώ εσένα αλλά και την Αβάνα για αυτό που κάνατε με τα 2 σκυλάκια αλλά και με τα τόσα αλλά ζώα με τα οποία τρέχετε!! Σας θαυμάζω πραγματικά! Λοιπόν μου έχει απαντήσει ήδη η αδερφή μου και μια κολλητή από Κύπρο για το θέμα μας και εύχομαι σύντομα να έχουμ κι άλλες απαντήσεις! Λεφτά ακόμα αλλά μόλις έχω κάτι θα σας πω!
Ελπίζω να τα πούμε από κοντά την Κυριακή στον κεφέ?????????;)

πολυ ωραια προσπαθεια...!!!!:up:
ευχαριστουμε.
να ευχαρηστησουμε επισης τους:
Drusilia
Τζινα Ζουλια
Χριστινα Ανδραβιδιωτη
Fru_fru
julia
Aretha
kiseki

επισης ειναι σημαντικο να σας πω οτι μετα τη στειρωση τους φοραμε και ενα κολαρο scalibor

Γινεται μεγαλη προσπθεια παιδια αλλα ειναι δυσκολο γιατι εχουμε να κανουμε με εναν δυσκοινητο και δυσπιστο συλλογο
λιγοι ανθρωποι λειτουργουν αμεσα στο προβλημα της στεγης.
υπαρχουν πολλοι απο τους εσω που δεν το εχουν καν συνηδητοποιησει....:(

εκλεισε λοιπον για αυτην την παρασκευη οι επομενες 2 στειρωσεις:up:
αν υπαρχει καποιος για να βοηθησει στις μεταφορες ας μου στειλει πμ!!!
ευχαριστω.
Παμε αγγελοπουλικα με ρυθμους χελωνας αλλα νομιζω οτι θα τα καταφερουμε αρκει αν το πιστεψουμε.
υπαρχει και δευτερος συνεργαζομενος γιατρος για τις στειρωσεις οποτε ισως οργανωθουμε να κανουμε 2 γκρουπακια των 4 ατομων το καθενα (2 να τα παραλαμβανουν και 2 να τα επσιτρεφουν) για να γινει πιο ευκολο και με λιγοτερο κοπο....
τι λετε?

Ξέρω ότι εδώ είναι το θέμα με τις στειρώσεις του καταφυγίου,
επειδή όμως κ' αυτός ο κούκλος είναι πρώην τρόφιμος της Στέγης
σκέφτηκα να σας τον δείξω μετά τη σημερινή μου επίσκεψη στο σπίτι του.
Εδώ κ' 2 μήνες ο πρώην Μπούμπης κ' νυν Καρλίτο ζει το δικό του παραμύθι
μέσα σε μία οικογένεια που κυριολεκτικά τον ΛΑΤΡΕΥΕΙ!:up:
Οι δύο πρώτες φωτό είναι κατά τη μεταφορά του μία βροχερή μέρα του
Φλεβάρη, από το καταφύγιο προς το νέο του σπίτι.
Οι δύο επόμενες τραβήχτηκαν σήμερα.
Όλες οι προσπάθειες μας λοιπόν είναι γι'αυτή τη μοναδική στιγμή,
τη στιγμή που η κάμερα θα κάνει κλικ πάνω σ'ένα ελεύθερο κ' ευτυχισμένο ζωάκι, το οποίο έκανε πραγματικότητα αυτό που τόσα κ' τόσα ονειρεύονται...Καλή τύχη σε όλα τους!:)

Συνημμένα

• Cnv0475.jpg
    Cnv0475.jpg
    135 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Cnv0596.jpg
    Cnv0596.jpg
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Cnv0594.jpg
    Cnv0594.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Cnv0595.jpg
    Cnv0595.jpg
    124,6 KB · Εμφανίσεις: 32
.....μπράβω ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry:
δεν έχω λόγια!!!!!!!!!

Μπράβο Αγγελική!
Ας έχουν παρόμοια τύχη και τα υπόλοιπα ζωάκια! :)

Σηεμερα αγοραστηκαν μερικα αντιπαρασιτικα κολαρα για τις προσεχεις στειρωσεις 2 μεγαλα χωνια για τα θυλικα καθως και σπρευ frontline .
θα ηθελα να ευχαριστησω ειλικρινα και εμσα απο την καρδια μου την MYRTOS για την στηριξη και την εξυπηρετηση καθως και τη κυρια Μαρια Σαμψων του ΣΑΠΤ για την συνησφορα της.:up::up::up::up::up:
ευχαριστουμε θερμα.:up:

Εχουμε καμια πρώτη ιδέα για το ποιους 2 τυχερούς θα μεταφέρουμε σήμερα;:)

δυστηχως καθολου..ας ειναι εκπληξη:P

θα ηθελα να μπορουσα να κανω περισσοτερα.Αυτο δεν ηταν τιποτα μπροστα στη δικια σου προσπαθεια:)

Μυρτο μας ...η προσπαθεια ειναι ομαδικη..τον τοιχο τον σπαμε με γροθια και οχι με ενα δαχτυλο :P

Λοιπον σημερα στειρωθηκαν 2 περιεργα ομορφα και ιδιατερα
πλασματα, ο Γκαρυ και Indie ,
αυτες οι συντομες διαδρομες απο ττη στεγη στο γιατρο η επιβηβαση τους στο ιατρειο η αναμονη να ξυπνησουν , η διαφορετικη αντιδραση που εχει το καθε σκυλακι , οι ματιες που ριχνει ο τροπος που αντιμετοπιζει τον φοβο του το καθενα το κανουν μοναδικο...
και πιστευω πως ειναι κριμα να χανωνται στον βωμο της μαζας , πισω απο καγκελα, εγκλειστα , καταμονα και απλα καλοταισμενα...:/:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ
ΑΝ ΥΠΑΧΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ Ας ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΛΙΚ , ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΕΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ , ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΔΙ , ΜΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ , ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑς ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΟΥΒΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑς ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ...

Σε καμια περιπτωση δεν εννοω λεγοντας εικονικη υιοθεσια να διδεται ενα στανταρ ποσο για την τροφη του ζωου
η τροφη τους ειναι εξασφαλισμενη
δεν ειναι ομως οι στειρωσεις
και τα μεβολια
οι βολτες
και τα χαδια
αν θελει καποιος να προσφερει σε ενα ζωακι ζεστασια και καλητερη διαβιωση ας επικοινωνησει μαζι μας!

φωτογραφιες απο το σημερινο οδηπορικο απο την φωτογραφο δρου αυριο...:)

Ναί, είχε ενδιαφέρον και η σημερινή επιχείρηση με τον Γκάρυ - Σαλιγκάρι ειδικά! :lol:
2 κουκλάκια και τα δύο σκυλάκια, απίστευτα χαριτωμένα και ιδιαίτερα.
Λεπτομέρειες απο την επιχείρηση αύριο, να έχω επιλέξει φωτογραφίες.

Και, ναι, έχει δικιο η Αβάνα. Ακομα και αυτο, να πηγαίνει κάποιος να βγάζει λιγο βόλτα το ζωάκι, να συνηθίζει στο λουρι και να του δίνει προσοχή είναι πολύ πολύ σημαντικο.

O Γκάρυ-σαλιγκάρι κ' ο Ίντι έμαθα ότι ανρρώνουν μια χαρά μετά τη χτεσινή τους
επέμβαση. Άντε τώρα περιμένουμε τις φωτό τους για να βρουν γρήγορα ένα σπιτάκι.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back