και συγνώμη αλλά έπεσες μάλλον σε ένα ακατάλληλο εκτροφέα, εγώ μίλησα τουλάχιστον με 30 και οι μισοί (το λεω ήταν ιταλοί) δεν μου απάντησαν καν, γιατι προφανώς τα είχαν κλεισμένα και σίγουρα δεν ήθελαν να τα ξεφορτωθούν.Αλλά και πάλι κανένας δεν έστελνε ασυνόδευτο γατάκι, όλοι δεν θέλαν να πάθει κάτι και είτε θα πηγαινε κάποιος να το πάρει ή θα τε έφερνε ο ίδιος ο εκτροφέας με δικά σου έξοδα φυσικά.Και συγγνώμη αυτή η κυρία που τα βάζει τόσο ζώα μαζί και με τι συνθήκες τα μεταφέρει?μία κυρία στο Βέλγιο από εκτροφείο που είχα βάλει μου έλεγε για πτήσεις που βάζουν ζώα και είναι πιο φτηνές, αλλά είναι πολύ πιθανό να σου κρατήσουν το γατάκι όλη τη νύχτα.Φαντάζεσαι ένα γατάκι 4-5 μηνών όλη τη νύχτα σε ένα κλουβί με άλλα ζώα, χωρίς φαγητό και νερό.Θα σου βγει νευρασθενικό.Δεν ξέρω μέχρι και η τιμή περίεργη μου φαίνεται?τέλος πάντων για να την τεσταρει καποιος μπορεί να ζητήσει ένα γατάκι αλλά να ζητήσει να μιλήσει με τον εκτροφέα που θα το παρει ή να δει στο διαδίκτυο από που είναι και ποιο είναι τα γατάκι, οπότε φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα και από την κυρία, αν είναι σωστή, ίσα ίσα θα αποδείξει ότι φέρνει καλά ζώα.
Υ.Γ. να πω ότι ελληνίδες εκτροφείς μου είχαν πει να μην πολυ εμπιστεύομαι τους Ιταλούς,τώρα η Φωτεινή μπορεί να έπεσε και στην περίπτωση με τη Renatoula και να τους παρεξηγουμε αλλά υπάρχουν τόσα εκτροφεία στην τελική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.