Purina pro-plan-Αfter care

η συγκεκριμενη αν δεν ειχε wheat gluten, corn gluten και τεφρα 8% θα ηταν καλη. Να δινετε προσοχη στην τεφρα, οσο πιο πολυ εχει τοσο χειροτερα (προκαλει UTIs)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράγματι είναι κορυφαίας ποιότητας! Η δικία μου η πριγκίπεσα είναι πολύ εκλεκτική. Έχω καταλήξει να ταϊζω royal cannine στα αδέσποτα. Άμα δεν έχει ψάρι μέσα δεν το τρώει τέλος:/:! Σας προτείνω από την ίδια σειρά (after care) τη γεύση rich in salomon. Την είχα πάρει από pet shop στην Ομόνοια και το έρμο γλειφότανε πρίν το φάει με το που έβλεπε τη σακούλα. Αυτό με τον τόνο και το σολομό το έτρωγε αλλά όχι με τέτοια τρέλα. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι πρεπει να είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύπεπτη γιατί με άλλες τροφές έκανε όλο εμετούς και μ αυτό όχι. Αν η γάτα σας την τρώει σας προτείνω και τη Hills με τόνο δεν είναι για στειρωμένα αλλά δεν έχει πολύ αλάτι και έχει ω-3,ω-6 και βιταμίνες E και C. ?17,5 η συσκευασία των 2 κιλών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την έπαιρνα κ’ εγώ την After Care, αλλά επειδή ήταν τόσο ακριβή :down: , οσο η Royal Canin έκανα το εξής:
πήρα 2 μικρά κοτόπουλα, έβαλα ρύζι και τα έβαλα στην κατάψυξη. Βγάζω κάθε 3 μέρες ένα ταπεράκι,
συμπληρώνω με κροκέτα Royal Canin Young Male και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δίνω λιγότερη ποσότητα,
αλλά τουλάχιστον είναι μια καλή κροκέτα :happy: .

Εμένα ο γάτος μου όσο και να του δίνω κοτόπουλο και πεινασμένο να είναι, αρνείται πεισματικα να φάει κοτόπουλο...Και προτιμώ να του πάρω ψαράκι να το μαγειρέψω μόνο για αυτόν!Και το καραβροχθίζει..

με αγορά οποιαδήποτε 3 κιλης συσκευασίας proplan
δώρο ένα 6κιλο άμμου everclean :)

το είδα στο pet city

προσφατα ο χοντρος γατουλης μου περασε δυσκολα αφου εκανε πετρες στα νεφρακια του γιατι κανενας δεν μας ειχε πει πως πρεπει να τρωνε μονο ειδικη ξειρα τροφη για στειρωμενα και οχι απλα για ενηλικα οπως του εδινα.. τωρα παιρνω την συγκεκριμενη τροφη με την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενη..αλλα γιατι αλλες εταιριες χωριζουν κατηγοριες σε "στειρωμενα" και αλλες σε "στειρωμενα ως 6-7 ετων"? σημ. ο χοντρος μου και η θυληκια μου ειναι 8 ετων...

νομιζω η συγκεκριμενη τροφη ειναι για γατες μεχρι 7 ετων. :)

νομιζω η συγκεκριμενη τροφη ειναι για γατες μεχρι 7 ετων. :)
Πως μπορω να διασταβρωσω κατι τετοιο? η συσκεβασια παντως δεν αναφερει κατι τετοιο και στο πετ σοπ που την αγοραζω μου ειπαν πωσ δεν υπαρχει αλλα κατηγορια για στειρωμενες γατες απο τη purina.Ισως να μην θεωρειται η καλυτερη αλλα οι γατες μου τρελαινονται γι'αυτες..

Πως μπορω να διασταβρωσω κατι τετοιο? η συσκεβασια παντως δεν αναφερει κατι τετοιο και στο πετ σοπ που την αγοραζω μου ειπαν πωσ δεν υπαρχει αλλα κατηγορια για στειρωμενες γατες απο τη purina.Ισως να μην θεωρειται η καλυτερη αλλα οι γατες μου τρελαινονται γι'αυτες..
στο σαιτ της proplan την εχει στην κατηγορια 1-7 χρονων..κοιτα εγω μια χαρα τροφη την βρισκω, και η γατα μου την ετρωγε μια χαρα! απλα δεν ξερω για την ηλικια...αν θες παντως την γνωμη μου για τετοια ηλικια ειναι η mature s/o της royal canin. η γατα μου που ειναι ιδιοτροπη λατρευει αυτη την σειρα!:)

εγώ έχω δύο ψιψίνες τους έβαλα σε ένα μπολάκι την purina pro plan after care και σε ένα άλλο την purina tonus (το tonus είναι κατηγορία απο τις τροφες της purina οχι γεύση,για οσους δεν ετυχε να το ακουσουν) λοιπόν με το tonus τρελαθικαν περισσοτερο απ'οτι με το pro plan.Τι να πω γούστα ειναι αυτά πάντος με συμφέρει που προτίμησαν το tonus γιατι το κουτι το μικρο εχει 1,15 στο πετ σοπ που ψωνιζω :up:.Δεν ξέρω βεβαια πιο είναι καλυτερο για την υγεια τους κ στα δυο ψωνίζω για στειρομένα τροφη.Και μια που λεμε για γατοφαγακι :)....μηπως γνωριζει καποιος αν τα φακελακια τα opticat απο to lidl ειναι καλα? σε σχέσει παντα με τα επωνιμα πανακριβα φακελακια γατοτροφης,τα τρώνε σαν τρελες αλλα αν δεν πρεπει θα τουσ τα στερισω για το καλο τους :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ έχω δύο ψιψίνες τους έβαλα σε ένα μπολάκι την purina pro plan after care και σε ένα άλλο την purina tonus (το tonus είναι κατηγορία απο τις τροφες της purina οχι γεύση,για οσους δεν ετυχε να το ακουσουν) λοιπόν με το tonus τρελαθικαν περισσοτερο απ'οτι με το pro plan.Τι να πω γούστα ειναι αυτά πάντος με συμφέρει που προτίμησαν το tonus γιατι το κουτι το μικρο εχει 1,15 στο πετ σοπ που ψωνιζω :up:.Δεν ξέρω βεβαια πιο είναι καλυτερο για την υγεια τους κ στα δυο ψωνίζω για στειρομένα τροφη.Και μια που λεμε για γατοφαγακι :)....μηπως γνωριζει καποιος αν τα φακελακια τα opticat απο to lidl ειναι καλα? σε σχέσει παντα με τα επωνιμα πανακριβα φακελακια γατοτροφης,τα τρώνε σαν τρελες αλλα αν δεν πρεπει θα τουσ τα στερισω για το καλο τους :hmm:
κατι λιγο ασχετο ..μηπως μπορεις να μας βαλεις τα συστατικα της purina tonus γιατι στο ιντερνετ δεν τα βρηκα οπου κι αν εψαξα?:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oντως τα συστατικα της ΤONUS δεν υπαρχουν στο νετ.
Και αν ειναι θα τα βρεις στα ιταλικα.

Oντως τα συστατικα της ΤONUS δεν υπαρχουν στο νετ.
Και αν ειναι θα τα βρεις στα ιταλικα.

ας τα βρουμε στα ιταλικα και τα μεταφραζουμε:P με εχει φαει η περιεργεια ομως, τοσο καιρο που ψαχνω:lol::lol:

Θα στα βρω πιο μετα...βαριεμαι τωρα...:P

Πρωτο συστατικο ειναι σιτηρο ομως ε...

Θα στα βρω πιο μετα...βαριεμαι τωρα...:P

Πρωτο συστατικο ειναι σιτηρο ομως ε...

αναμενομενο για την τιμη της..:/:

ναι βεβαίως...αν κατάλαβα καλά να σας πω τι γράφει στη μέση ανάλυση η συσκευασία :)
πρωτείνες 38,0%, έλαια κ λίπη 10,0%, τέφρα 8,0%, ινώδες ουσίςσ 5,5%, ασβέστιο 1,2% φώσφορος 1,1%
και στις βιταμίνες λέει: Α: 8500IU/kg, D3:1400IU/kg, E:140mg, C:70mg/kg Ταυρίνη:1200mg/k
:):):)

Οχι,θελουμε τη λιστα με τα συστατικα(ingredients).
Aυτο που εβαλες ειναι η χημικη αναλυση.

ναι βεβαίως...αν κατάλαβα καλά να σας πω τι γράφει στη μέση ανάλυση η συσκευασία :)
πρωτείνες 38,0%, έλαια κ λίπη 10,0%, τέφρα 8,0%, ινώδες ουσίςσ 5,5%, ασβέστιο 1,2% φώσφορος 1,1%
και στις βιταμίνες λέει: Α: 8500IU/kg, D3:1400IU/kg, E:140mg, C:70mg/kg Ταυρίνη:1200mg/k
:):):)

ευχαριστουμε:) αλλα αυτη ειναι η αναλυση οχι τα συστατικα, τα βρικα στα ιταλικα ομως:):)

α!!!!:redface: σορι....
Στα συστατικά έχουμε κ λέμε: (οπως τα γράφει στη συσκευασιά θα τα γραψω μη κανω καμια πατατα και γελαμε :lol:)
Δημητριακά,Κρέας και ζωικά παράγωγα (ελαχ.4%Γαλοπούλα)
Εκχυλίσματα φυτικών πρωτεινών
Παράγωγα φυτικής προέλευσης (ελαχ.1%πολτός τεύτλου,ελαχ.0,05άλευρο ελαιοκράμβης)
Λαχανικά (ελαχ.0,5%καρότα ελαχ.0,5%σπανάκι ελαχ.0,2%μαιντανός ελαχ.0,5%σικορε)
αυτο το σικορε δεν κτάλαβα τι είναι:hmm:
Αυτά είναι σωστά τα γραψα αυτη τη φορα? :confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back