Purina Pro Plan Kitten

Λέει διάφορα, ανάμεσα στα οποία "πρωτόγαλα"...Μόνο που το είδα αφού την τάισα κ άρχισε να :mpliaks::sick:. Έχει σοβαρό θέμα με το γάλα, με τυριά κλπ κ γι'αυτό το κατάλαβα οτι κάτι έχει αυτό κ έπειτα το τσέκαρα, αποκλείεται να είναι η αλλαγή ή κάτι άλλο. Δεν είχε ποτέ θέμα με την αλλαγή της τροφής, ακόμα κ αν αυτή ήταν απότομη. Αυτό το "πρωτόγαλα" μας την έκανε τη δουλειά. Τέσπα, το λέω για να ξέρουν αυτοί που έχουν διαπιστώσει οτι η γάτα τους έχει θέμα με τα γαλακτοκομικά. Proplan Kitten τζιζ - μακριά!!!!! Καθ'όλα τα άλλα μια χαρά τροφή είναι. Οι γάτες της μαμάς μου ενθουσιάστηκαν το πρωί που τους την πήγα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ βολική συσκευασία. Ειδικά η 3κιλη έχει και μια λαβή στο πλαϊ που βοηθάει πολύ στο σερβίρισμα.
Από μυρωδιά δεν τρελλαίνομαι, αλλά σίγουρα καλύτερη από την Hills της οποίας είναι ΤΡΕΛΛΗ η μπόχα!
Τα κακάκια και τσισάκια του έχουν λιγότερη οσμή επίσης...
Ο Dylan την κατεβάζει αμάσιτη οπώτε ίσως να προτιμούσα λίγο μεγαλύτερες μπουκίτσες για να τις μασάει ώστε να ακονίζουν τα δόντια του.
Σε ότι αφορά την σχέση τιμής/ποιότητας, ότι πληρώνεις παίρνεις...
Ευτυχώς την βρίσκω εύκολα στα petshop της περιοχής μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ βολική συσκευασία. Ειδικά η 3κιλη έχει και μια λαβή στο πλαϊ που βοηθάει πολύ στο σερβίρισμα.
Από μυρωδιά δεν τρελλαίνομαι, αλλά σίγουρα καλύτερη από την Hills της οποίας είναι ΤΡΕΛΛΗ η μπόχα!
Τα κακάκια και τσισάκια του έχουν λιγότερη οσμή επίσης...
Ο Dylan την κατεβάζει αμάσιτη οπώτε ίσως να προτιμούσα λίγο μεγαλύτερες μπουκίτσες για να τις μασάει ώστε να ακονίζουν τα δόντια του.
Σε ότι αφορά την σχέση τιμής/ποιότητας, ότι πληρώνεις παίρνεις...
Ευτυχώς την βρίσκω εύκολα στα petshop της περιοχής μου.

Τι εννοείς ότι πληρώνεις, παίρνεις; το κιλό κοστίζει 7? αυτή , ενώ η royal 9? επειδή είναι σε συσκευασία 2κιλου...
γενικά η διαφορά δεν είναι μεγάλη, λλά από ποιότητα δεν καταλαβαίνω αν είναι καλυτερη η Royal :/:

Εγώ πήρα το 3 κιλο 13 ευρώ από ένα μεγάλο petshop της περιοχής μου. Εννοώ οτι οι καλές τροφές είναι λογικό να είναι πιο ακριβές (συμπεριλαμβάνω Royal, Hills, ProPlan) σε σχέση με αυτές του σουπερμαρκετ που είναι αμφιβόλου ποιότητος.... Αν τώρα μιλάμε για διαφορές 1-2 ευρώ μεταξύ τους, τί να πω, ο καθένας χρεώνει ότι θέλει απλά το θέμα είναι αν κάποιος είναι διατεθημένος να τα πληρώσει... Πολλές φορές παίζει ρόλο και το petshop που θα πας. Μερικά προωθούν κάποιες συγκεκριμένες τροφές και έτσι τις χρεώνουν λιγότερο....

Εγώ πήρα το 3 κιλο 13 ευρώ από ένα μεγάλο petshop της περιοχής μου. Εννοώ οτι οι καλές τροφές είναι λογικό να είναι πιο ακριβές (συμπεριλαμβάνω Royal, Hills, ProPlan) σε σχέση με αυτές του σουπερμαρκετ που είναι αμφιβόλου ποιότητος.... Αν τώρα μιλάμε για διαφορές 1-2 ευρώ μεταξύ τους, τί να πω, ο καθένας χρεώνει ότι θέλει απλά το θέμα είναι αν κάποιος είναι διατεθημένος να τα πληρώσει... Πολλές φορές παίζει ρόλο και το petshop που θα πας. Μερικά προωθούν κάποιες συγκεκριμένες τροφές και έτσι τις χρεώνουν λιγότερο....

το 3κιλο proplan μόνο 13? :blink:
9.5? παραπάνω την αγοράζω δηλαδή;

σε ποια περιοχή μένεις;ή μάλλον σε ποιο πετ σοπ ψωνίζεις;

Από ένα petshop στην οδό Τατοϊου στην Νέα Κηφισιά. Δεν θυμάμαι πως λέγεται...

Από ένα petshop στην οδό Τατοϊου στην Νέα Κηφισιά. Δεν θυμάμαι πως λέγεται...
θα γυρίσω όλη την Τατοϊου... περίπου σε ποιο ύψος και υπάρχει κάποιο γνωστό μαγαζί κοντά;:D

Πηγαίνοντας προς γέφυρα Βαριμπομπης, στο δεξί σου χέρι, πριν το Petnet.

με αγορά οποιαδήποτε 3 κιλης συσκευασίας proplan
δώρο ένα 6κιλο άμμου everclean :)

το είδα στο pet city

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back