sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η συσκευασία είναι αρκετά καλαίσθητη και, πολύ σημαντικό, κλείνει με ζιπ. Όταν την πρωτοέφερα στο σπίτι τα γατάκια μου άρχισαν να με ακολουθούν νιαουρίζοντας από τη στιγμή που μπήκα μέσα, με τη σακούλα στα χέρια. Οι πρώτες τους αντιδράσεις μου φάνηκαν πολύ θετικές, για την ακρίβεια με το που τους έβαλα λίγη τροφή στα μπολάκια τους την εξαφάνισαν αμέσως και ζητούσαν κι άλλο.
Από τότε, περίπου έξι μήνες μετά, την τρώνε ακόμα με ευχαρίστηση και δεν την έχουν βαρεθεί καθόλου. Ίσα ίσα που ειδικά ο ένας με τρελλαίνει στα νιαουρητά από τη λαιμαργία του 
Να τονίσω πάντως ότι μπορεί να είναι φαγανά τα μικρά μου αλλά ορισμένες τροφές τύπου light, και ειδικά μια συγκεκριμένη premium μάρκα, ούτε να τη δουν δε θέλουν! Χάρηκα λοιπόν που βρήκα μια τροφή που τους αρέσει αλλά και που είναι κατάλληλη για στειρωμένες γάτες.
Συστατικά και μέση ανάλυση
[table 0 3 1]2^=Συστατικά
δημητριακά, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών (ελάχ. 1,3% σόγια), κρέας και ζωικά παράγωγα, έλαια και λίπη (ελάχ. 0,006% εκχυλίσμα δεντρολίβανου), παράγωγα φυτικής προέλευσης (ελάχ. 0,05% έλαιο κράμβης), λαχανικά (ελάχ. 0,5% καρότο, ελάχ. 0,5% σπανάκι, ελάχ. 0,2% μαϊντανός, ελάχ. 0,5% σικορέ), ανόργανα άλατα, μαγιά, θειϊκός χαλκός (χαλκός 12mg/kg), χρωστικές, αντιοξειδωτικά, συντηρητικά.
2^=Βιταμίνες
Βιταμίνη Α | 12.000 IU/kg
Βιταμίνη D3 | 1.200 IU/kg
Βιταμίνη Ε | 100mg/kg
Βιταμίνη C |70mg/kg
2^= Μέση ανάλυση
Πρωτεΐνες | 34%
Έλαια & λίπη | 12%
Τέφρα | 7%
Ινώδεις ουσίες | 2%
Υγρασία | 9,5%
Ασβέστιο | 1,2%
Φώσφορος | 1,2%
Κάλιο | 0,7%
Μαγνήσιο | 0,1%
Μεθειονίνη | 0,7%[/table]
Όσον αφορά τη διατροφική αξία της τροφής πρέπει να σημειώσω ότι η συγκεκριμένη τροφή περιέχει τόσο ζωικά όσο και φυτικά παράγωγα, κάτι που δεν είναι καλό
Επίσης έχει συντηρητικά και χρωστικές που πρέπει όσο εμείς όσο και τα ζωάκια μας καλύτερα να αποφεύγουμε.Σε γενικές γραμμές πάντως, παρόλο που η συγκεκριμένη τροφή δεν ανήκει στην κατηγορία premium είναι μία σχετικά καλή τροφή, αν υπολογίσει κανείς και το κόστος της (1,5 kg = 5,70 ευρώ). Στην ίδια τιμή, απ' όσο έχω ψάξει, δεν βρίσκεται τροφή κατάλληλη και για στειρωμένες γάτες, που να προστατεύει δηλαδή και το ουροποιητικό σύστημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Απλως δεν εχω βρει καποια αντιστοιχης ποιοτητας σε αυτη την τιμη.
Νομιζω πως οι περισσοτερες κροκετες δυστυχως ειναι υπερτιμημενες!
aporw
Διακεκριμένο μέλος

evagelia.ioannina
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Tiger Lilly
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο ειναι αληθεια, δεν ειναι και το καλυτερο που μπορεις να δωσεις...Κι εγω την αλλαξα και δεν τη χρησιμοποιω πλεον, υπαρχουν τροφες τελικα που με λιγα περισσοτερα χρηματα προσφερουν αρκετα περισσοτερα στις γατουλες μας...
Με ποια τροφή την αντικατέστησες; Γιατί κι εγώ δίνω tonus, αλλά με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, και βασικά επειδή δεν αντέχουν τα οικονομικά μου να δώσω π.χ. royal σε δύο γάτους. Δεν περιμένω να βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, αλλά αν υπάρχει κάποια τροφή, έστω σε μεγάλη συσκευασία, που να βγαίνει γύρω στα 30-35 ευρώ το μήνα και για τους δύο, θα ήταν πολύ καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alesa
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
(την ιδια δινω εδω και καποιους μηνες στα σκυλια μου)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool