R.I.P. Michael Jackson

Για μας τις παλιότερες και για ενημέρωση των νεότερων:
Κατά σύμπτωση χθες πέθανε και ο Αγγελος του Τσάρλι Φάρα Φώσσετ μετά από χρόνια μάχης με τον καρκίνο του ορθού.
Είχε μάλιστα το θάρρος να μιλήσει ευθαρσώς και να κινητοποιηθεί για την ενημέρωση του κόσμου: αν προτιμάς το..."οθωμανικό" στυλ πρέπει να κάνεις παπ-τεστ και εκεί... Ο ιός HPV που ευθύνεται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας προκαλεί (σπανιότερα βέβαια) και καρκίνο του ορθού ή της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας, αναλόγως το ...στυλ που προτιμάει ο καθένας.
Ενημερωθείτε, εξεταστείτε, κάντε το εμβόλιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά τι να λέμε τώρα...βρείτε μου έστω κι έναν άνθρωπο σ'αυτόν τον κόσμο που να μην γνωρίζει το όνομα Michael Jackson.Όσο και να μην είναι κάποιος οπαδός του,το όνομα αυτό το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες...
Πείτε μου έναν που δεν κούνησε το κεφάλι του ρυθμικά στις μεγάλες επιτυχίες του όπως το "Beat it","Billie Jean",""Bad","Smooth Criminal","Jam","In the closet","Black or White","They don't care about us"....
O Jacko δημιούργησε έναν απόλυτο θρύλο γύρω από το όνομα του και όχι άδικα,ήταν ταλαντούχος σε όλα του,ειδικά στην κίνηση που εισήγαγε το νέο αυτό στυλ στην μουσική!Ειδικά την δεκαετία του 80 που μεσουρανούσε!
Απλώς όπως όλοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ star,τον έφαγε το σύστημα (βλέπε Elvis,Monroe...γιατί μόνο σ'αυτα τα ονόματα θρύλους τον κατατάσσω)
Για μένα ο Michael Jackson είχε φύγει από τη ζωή ακόμα πιο μπροστά,το έχασε το παιχνίδι με τον τρόπο ζωής του...αλλά όπως είπα αυτό είναι το τίμημα που δυστυχώς πληρώνουν οι μεγάλοι σταρ.
Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν η απόλυτη φαν του,όμως ήμουν φαν της μουσικής του(ειδικά τέλη δεκαετίας του 80 και όλη την δεκαετία του 90),πιστεύω ότι ήταν μια ιδιοφυία σ'αυτό που έκανε και όντως η απώλεια είναι μεγάλη για την μουσική σκηνή,όχι όμως τώρα που έφυγε από τη ζωή,αλλά από τη στιγμή που σιγά-σιγά τα προβλήματα υγείας και οι δικαστικές διαμάχες τον απόμάκρυναν από την μουσική βιομηχανία!
Δεν του έχει αποδωθεί άδικα ο τίτλος "King of Pop"....και σαν οπαδός της Pop μουσικής,πιστεύω ότι ήταν κορυφή σ'αυτό που έκανε.
Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει...και δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει κάτι παρόμοιο!Θα κάνουμε χρόνια να δούμε κάποιον να ξεχωρίζει τόσο πολύ από την μουσική μάζα...
Αυτό που με πειράζει είναι ότι φεύγοντας τέτοια άτομα,με τα οποία μεγάλωσα(το bad και το thriller είναι από τα πρώτα μουσικά ακούσματα μου)νιώθω ότι χάνεται και η "παιδική" αθωότητα,νιώθω ότι μεγαλώνω κι εγώ ακόμα περισσότερο...και με πιάνει μια νοσταλγία :(

Μακάρι να αναπαυθεί εκεί ψηλά,να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει από όλα αυτά που τον βασάνιζαν εδώ κάτω...
R.I.P.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

o θάνατος του μάικλ τζάξον!

δεν ήμουν ποτέ θαυμάστριά του ίσα ίσα τον απεχθανόμουν!;););).Όμως πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. στενωχωρήθηκα όταν το άκουσα.:(:(. Ιδικά όταν άκουσα στις ειδήσεις όλα αυτά το πως έμαθαν τα παιδιά του τον θάνατό του ή το πως πέθανε.Ακόμα και όλα τα προβλήματα υγειας που είχε...:(:(:( Όσο χάλια και αν είναι ένας άνθρωπος δεν αξίζει να πεθάνει έτσι!!! αυτά ήθελα να πω εγώ. μπορεί να μην σας αρεσει ούτε και εσάς,αλλά πάνω απ'ολα είμαστε ανθρωποι!!!:/::/:

Όσο χάλια και αν είναι ένας άνθρωπος δεν αξίζει να πεθάνει έτσι!!! αυτά ήθελα να πω εγώ. μπορεί να μην σας αρεσει ούτε και εσάς,αλλά πάνω απ'ολα είμαστε ανθρωποι!!!:/::/:
Όταν λες "χάλια", εννοείς εμφανισιακά; Που του 'πεφτε η μύτη, ας πούμε; Είναι όντως πολύ χάλια να σου πέφτει η μύτη. Ούτε στον εχθρό μου. Αν πάλι δεν εννοείς την εμφάνισή του αλλά την τραγουδιστική του δεινότητα, είναι πολύ μεγαλόψυχο να αναγνωρίζεις ότι δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος.

Όταν λες "χάλια", εννοείς εμφανισιακά; Που του 'πεφτε η μύτη, ας πούμε; Είναι όντως πολύ χάλια να σου πέφτει η μύτη. Ούτε στον εχθρό μου. Αν πάλι δεν εννοείς την εμφάνισή του αλλά την τραγουδιστική του δεινότητα, είναι πολύ μεγαλόψυχο να αναγνωρίζεις ότι δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος.

:lol::lol::lol::lol::up::up::up:

και εγώ στενοχωρήθηκα πολύ ποτέ δεν ήμουν φαν του αλλά στενοχωρήθηκα και δεν πιστεύω ότι κακοποιούσε παιδιά. σήμερα το μεσημέρι άκουσα στις ειδήσεις και πως μάθανε τα παΐδια του ότι πέθανε ήταν συγκλονιστικό

οσο για την εμφανιση ναι ηταν όντως χάλια μαυρα

και εγώ στενοχωρήθηκα πολύ ποτέ δεν ήμουν φαν του αλλά στενοχωρήθηκα και δεν πιστεύω ότι κακοποιούσε παιδιά. σήμερα το μεσημέρι άκουσα στις ειδήσεις και πως μάθανε τα παΐδια του ότι πέθανε ήταν συγκλονιστικό

Πως???:hmm: Δεν είδα!!!

πως μάθανε τα παΐδια του ότι πέθανε ήταν συγκλονιστικό

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
(συγνώμη:cry: αλλά κινδυνεύω από ανακοπή λόγω γέλιου! πάλι οφφ είμαι;:hmm:)

(συγνώμη:cry: αλλά κινδυνεύω από ανακοπή λόγω γέλιου! πάλι οφφ είμαι;:hmm:)

Θηρίο!!! ούτε που το πρόσεξα:lol::lol::lol::lol::lol:

πάλι οφφ είμαι;:hmm:)
Ανάλγητη είσαι! Το σοκ του θανάτου είναι πάντα ισχυρότατο για τα παΐδια του θανόντος...

Ανάλγητη είσαι! Το σοκ του θανάτου είναι πάντα ισχυρότατο για τα παΐδια του θανόντος...

Σας παρακαλώ! Ένα ασθενοφόρο για μένα με κατεύθυνση Δαφνί:lol::lol::lol: κι ένα έξτρα περιποιημένο ban για τη Σουμού:lol:

:lol::lol::lol::up::up::up:

Παΐδια είστε εντελώς ΟΦΦ!!!:blink:;):lol:

Μόνο όταν το μάθει και η νεφραμιά αρχίζουν τα γνήσια μοιρολόγια! :rolleyes:
Σουμού, θα μπαναριστούμε παρέα; Να μη μπαναριστώ καταμόναχη γιατί θα βαριέμαι πάρα πολύ!

:lol::lol::lol::lol::lol:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Ελεος,ειμαι μονη στη δουλεια κι εχω ξεσκιστει στα γελια,με κοιτανε οι περαστικοι,ρεζιλι εγινα παλι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back