Ragdoll!

οχι αδεσποτακι του σκουπιδοντενεκε με πρασινα ματακια, αλλα ηταν η αιτια που αρχισα να ασχολουμαι με τις:P ραγντολ.....:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Νορα σ'ευχαριστει:redface::redface::redface:.Το Αβανακι Ragdoll ειναι????

:inlove::inlove::inlove::inlove:Τώρα την είδα την κούκλα σου,καλέ τι μουτράκι είναι αυτό!!!!!!Είναι όλα υπέροχα τα σκασμένα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove::inlove::inlove::inlove:Τώρα την είδα την κούκλα σου,καλέ τι μουτράκι είναι αυτό!!!!!!Είναι όλα υπέροχα τα σκασμένα.:)

Ευχαριστουμε πολυ:).Οντως.Το ενα καλυτερο απο το αλλο.Δεν εχω δει ασχημο γατακι η γατα ενηλικη.

χωρις λογια...

Τελευταία επεξεργασία:
:inlove::inlove::inlove:Με ποιά τράπεζα είπες ότι θα συνεργάζεσαι;....:whistle::whistle::whistle::P

:mad::mad:Πού είναι το προειδοποιητικό σήμα;;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

:mad::mad:Πού είναι το προειδοποιητικό σήμα;;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

:mad::mad::mad:Σωστά, δεν το έβαλε πάλι....τσ τσ τσ
...μήπως θέλει να μας ξεκάνει;:hmm::hmm::lol::lol::lol:

:mad::mad::mad:Σωστά, δεν το έβαλε πάλι....τσ τσ τσ
...μήπως θέλει να μας ξεκάνει;:hmm::hmm::lol::lol::lol:

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:Το βρήκα θέλει να κληρωνομήσει τα γατία μας:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
παιδια δε παιζεστε με αυτες τις αττακες!!! επιθεωρηση γιναμε...!!!!:lol::D:up:

τωρα το εβαλα το σηματακι>>>>> :P

Συνημμένα

• 25fa1390.jpg
    25fa1390.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 45
Τελευταία επεξεργασία:
:lol::lol:
παιδια δε παιζεστε με αυτες τις αττακες!!! επιθεωρηση γιναμε...!!!!:D:up:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:Και με χάπια και χωρίς το ίδιο νιώθω.Θελώ κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.Λέτε να κάνει καμία και για τον Πίτση μου:hmm::hmm::hmm:
Καλέ τώρα που βρήκα καλές ατακαδόρισες(έγραψα πάλι εεε;);)θα μας το χαλάσεις:cry::cry::lol::lol:

:blink::blink:Και με χάπια και χωρίς το ίδιο νιώθω.Θελώ κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.Λέτε να κάνει καμία και για τον Πίτση μου:hmm:
Καλέ τώρα που βρήκα καλές ατακαδόρισες(έγραψα πάλι εεε;)θα μας το χαλάσεις:cry::lol:

Πού είναι το σήμα καλέεεε.....θαμπώθηκα δεν το βλέπω:blink:
Havana ή θα βάλεις μεγάαααλο σήμα...ή θα βάζεις μικρέεες φωτο...:D
τόσο μικρές ώστε να μη τις βλέπουμε....:P:lol::lol::lol:
πόπι, περίμενες να δράσει το χάπι;;;;;:P:lol::lol::lol:

Έλεος πια, έλεος! Μόνο αυτό έχω να πω! :mad::mad::mad::lol:

πόπι, περίμενες να δράσει το χάπι;;;;;:P:lol::lol::lol:[/quote]

:P:P:PΑν περίμενα λέει το είχα πάρει από το πρωί πριν ανοίξω το site.:lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια raisa και Havana μπορώ να έχω τις ακριβείς διευθύνσεις,κάτι μου παιρνάει απότο μυαλό:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Δεν θα περιμένω να με κληρονομίσετε θα σας κλέψω.:lol::lol::lol::lol:

Έλεος πια, έλεος! Μόνο αυτό έχω να πω! :mad::mad::mad::lol:

Πες τα χρυσόστομη,να αγιάσει το στοματάκι σου:lol:
Αυτός ο κούκλος ο πορτοκαλής που ακριβώς μένει:whistle::whistle::whistle::whistle:

:P:P:PΑν περίμενα λέει το είχα πάρει από το πρωί πριν ανοίξω το site.:lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια raisa και xavana μπορώ να έχω τις ακριβείς διευθύνσεις,κάτι μου παιρνάει απότο μυαλό:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Δεν θα περιμένω να με κληρονομίσετε θα σας κλέψω.:lol::lol::lol::lol:

Να στις πούμε καλέ...μήπως θέλεις και τις ώρες που λείπουμε από το σπίτι:P...λέω τώρα εγώ, για σίγουρες δουλιές...:lol::lol::lol:

Ούπς:(.....σωστό το split;)....sorry:redface:

Να στις πούμε καλέ...μήπως θέλεις και τις ώρες που λείπουμε από το σπίτι:P...λέω τώρα εγώ, για σίγουρες δουλιές...:lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ πολύ είσαστε πολύ εξυπερητικές όλες.Φυσικά και ώρες:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Raisa, κι εγώ το άργησα, αλλά τι να κάνω που αποβλακώθηκα μ' αυτά τα απίθανα γατούνια. :D

Πες τα χρυσόστομη,να αγιάσει το στοματάκι σου:lol:
Αυτός ο κούκλος ο πορτοκαλής που ακριβώς μένει:whistle::whistle::whistle::whistle:
:lol::lol::lol::lol::up::up::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back