Ramone, ένα πανκ μωρό

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Bρέθηκα πάνω σε ένα δέντρο, γιατί ο άνθρωπος που με παράτησε δεν σκέφτηκε ότι αφού με μεγάλωσε σε σπίτι θα φοβάμαι τα πάρκα και όλους τους νέους ήχους.
Έτσι κι εγώ φούντωσα την ασπρόμαυρη στολή μου, έγινα πανκ και άρχισα να τραγουδάω/νιαουρίζω, μπας και με λυπηθεί κανείς. Έτσι και έγινε λοιπόν, με μάζεψαν, με αποπαρασίτωσαν και τώρα φιλοξενούμαι σε ένα κλουβάκι κτηνιατρείου.
Είμαι πολύ κουλ τύπος, όπως θα διαπιστώσετε, μόλις 2 μηνών και οι προσωρινοί γονείς μου μου τόνισαν ότι θα δοθώ μόνο για σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθώ στην κατάλληλη ηλικία, για να μην υπάρξουν κι άλλοι πανκ τραγουδιστές σαν κι εμένα.
αν θέλετε να με γνωρίσετε από κοντά, καλέστε στο 6944539442 ή στο mail floisvoscats@gmail.com

100_2017.jpg

100_2020.jpg

100_2019.jpg

100_2007.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μωρό μας :D
3.ramon.JPG

2.ramon.JPG

1.ramon.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θεέ μου τι μου θυμίζει τώρα αυτή η φάτσα.. έλυωσα..

Είσαι πολύ κούκλος και τσαχπίνης γατούλης!
πολύ ιδιαίτερη φατσούλα!!!!
Καλή τύχη πανκάκι!!!

Πανέμορφος!

PB201629.jpg

PB201622.jpg

PB201610.jpg

Εγινε τρελο αγορι ο Ramone!

Ω ναι :P

P5012025.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλάκι σωστό! Σύντομα να βρει μια μόνιμη αγκαλία του ευχόμαστε :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφο και..τρελούτσικο φαίνεται:P:P:P

Το τρελοπανκιό τελικά κατσικώθηκε στο σπίτι που φιλοξενούταν, δεν πάει πουθενά!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το αγάπησαν ε; Πως να μην το αγαπήσουν :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back