fru_fru
Δραστήριο μέλος
για να ειμαι ειλικρινης χαρισα τα υπαρχοντα του
Γουρι μου που πεθανε τον Οκτωβρη και εχω ηδη παρει τη προικα του μικρου "Romeo" που εδω και εναμιση τον περιμενω πως και τι!!!!
τα τετραποδα μου ποτε δε με πικραναν, .. καντε ενα μεγαααααααααααλο Ωμμμμμμμμμμμμμμμ σα τη Τζουλια να τα πανε καλα με το Φρουφρου μου..

ναι, ειναι το Αριακι μου.... πριν ακομα γεννηθει το ξερα πως θα το θελα να ειναι γιος μου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
που μενεις? ισως εχω μια ιδεα...
moukelis
Επιφανές μέλος

Τα σκυλάκια προσαρμόζονται πάντα πιο γρήγορα,αλλά και τα γατουλάκια αν είναι μικρούλια σπάνε τον τσαμπουκά τους και γίνονται αχώριστα με τα σκυλάκια,μην ανησυχείς!
Καλώς να δεχτείς τον Ρομέο σου!

fru_fru
Δραστήριο μέλος
αλλα τις πρωτες μερες θα χρειαστω καποιον/ανα μη.. βγουν ματια και γινουν καυγαδες!!
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Εμάς ο Ιβαν κοιτάζει απορημένος το Αμελίνι όταν κοιμάται στο σπίτι του και του κάνει "χου" κι από πάνω!
Τα σκυλάκια προσαρμόζονται πάντα πιο γρήγορα,αλλά και τα γατουλάκια αν είναι μικρούλια σπάνε τον τσαμπουκά τους και γίνονται αχώριστα με τα σκυλάκια,μην ανησυχείς!
Καλώς να δεχτείς τον Ρομέο σου!![]()
βρε συ, για αυτο και τα θελα και τα δυο μωρα, ωστε να προσαρμοστουν!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ειχα καποτε τον Γουρι (γατος) 8 ετων, του φερα τον Αρβυ (40 ημερων κολλευ) και στο καπακι μας εφερε η κορη μου τον...Κοκο (ημιαιμο κοκερ με σεττερ απο τα σκουπιδια ντατς???) τα δεχτηκε ολα σαν φιλος στο τελος*( - ασε που ο Αρβυ προσπαθησε να κυνηγησει αυτους που τον εριξαν στο σοβα κοινως ευχομαι και ελπιζω να μην υπαρχουν ζηλειες κλπ... )Απ το μεροςτου Φρου νομιζω δε θα υπαρξει κατι σχετικο!!! ειναι εξαιρετικα καλο σκυλακι!!!
ruko
Διάσημο μέλος
Είναι εξακριβωμένα αγοράκι; Και πότε θα τον πάρεις;Πάντως είναι απίθανο γατί!

fru_fru
Δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Αλλά αφού στο είπαν είναι εντάξει. Άντε, με το καλό!
drusilia
Διάσημο μέλος

Τι να πω ομως, περι ορέξεως! Αν και μάλλον φρου βλέπεις μακριά στο μέλλον, οταν το αριακι θα ειναι πλεον γαταρος.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Τα γαλλικα του, το πιανο του

Οπως και να χει θα ναι το αγαπημενο αδελφακι του φρου φρου μου!!!!!

Ψιτ... και οποτε θελετε να τον δειτε... στο σπιτι μου για μαμ!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ποτε θα τον πάρεις λες; Πόσο μεγάλος ειναι; Εχω χάσει λιγο την μπάλα...
Οποτε πουν οι γιατρινες... εγω εδω ειμαι και πανετοιμη!!! αν και θα προτιμουσα γυρω στο Πασχα για να χω μερικες μερες να εμφυσησω το λεγομενο "ωμμμμμμμμμμμμμμ

" μεταξυ φρου και ρομεο!!! (λεω να παρω 2-3 μερες αδεια αλλα και τωρα να το παρω το ζουζουνι θα παρω κατ-σιττερ να επιβλεπει!!)
zorica
Διάσημο μέλος
Τον εχεις δει καθολου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Εμενα μου φαίνεται μπολύ μωρό ακόμα, κι εγώ θα έλεγα άστον εκει λιγο, όσο αντέχεις κι εσύ..
δε κραταω αλλο, τοσες φορες τον εχω δει!!
αν ειχα καποιο ζουζουνι φιλοξενουμενο ναι, θα κρατιομουν! αλλα τωρα το θελω το σποριδιον... οσο θυμαμαι τη κεφαλα του να προσπαθει να βγει απ το κλουβακι.. τες πα.
δε θα το κανω σηριαλ. Θελω το Ρομεο. Εδω και τωρα

Γκρουμφ !!!!!

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω ολα θα πανε καλα
Ειχα καποτε τον Γουρι (γατος) 8 ετων, του φερα τον Αρβυ (40 ημερων κολλευ) και στο καπακι μας εφερε η κορη μου τον...Κοκο (ημιαιμο κοκερ με σεττερ απο τα σκουπιδια ντατς???) τα δεχτηκε ολα σαν φιλος στο τελος*( - ασε που ο Αρβυ προσπαθησε να κυνηγησει αυτους που τον εριξαν στο σοβα κοινως ευχομαι και ελπιζω να μην υπαρχουν ζηλειες κλπ... )Απ το μεροςτου Φρου νομιζω δε θα υπαρξει κατι σχετικο!!! ειναι εξαιρετικα καλο σκυλακι!!!
Υπάρχει ένα κολπάκι: άσε για λίγες μέρες μια παλιά μπλούζα σου, πανί ή ότι άλλο θέλεις, εκεί που έχουν το γατάκι και μετά φέρτο στο σπίτι ( τη μπλούζα) κι άστη κοντά στο σκύλο. Παράλληλα άσε και μία άλλη στο γατάκι. Αυτή θα τη πάρεις όταν με το καλό δεχτείς το γάταρο στο σπίτι. Έτσι ο σκύλος θα έχει πάρει μια ιδέα από τη μυρωδιά του γατιού κι εσύ θα έχεις δει τις αντιδράσεις του.
Τη μπλούζα που θα πάρεις με το γατάκι θα τη βάλειςστη φωλιά του. Αυτή θα του δίνει την αίσθηση της προηγούμενης φωλιάς του και θα εξικοιωθεί με το καινούργιο σπιτικό του γρηγορότερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool