Romeo....

δε κραταω αλλο, τοσες φορες τον εχω δει!!
αν ειχα καποιο ζουζουνι φιλοξενουμενο ναι, θα κρατιομουν! αλλα τωρα το θελω το σποριδιον... οσο θυμαμαι τη κεφαλα του να προσπαθει να βγει απ το κλουβακι.. τες πα.

δε θα το κανω σηριαλ. Θελω το Ρομεο. Εδω και τωρα :P

Γκρουμφ !!!!!:mad:

Ο Ρομέος της ΦρουΦρου είναι ήδη εναμιση μήνα, είναι πια κύριος (ελπίζω δηλαδή να είναι αγόρι, γιατί αν είναι κορίτσι με τόσα που είπαμε, θα ... κατουράει όρθιο!!!:P) οπότε είναι σε θέση να τον πάρει σπίτι. Η Άρια είχε γεννήσει μέσα Φεβρουαρίου, είναι και Υδροχόος, θα... φας καλά Κατερινάκι:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ αντε κατερινα, να σου ζήσει ο μικρος κεφάλας, τι απίστευτο μωρό είναι αυτό μωρέ??? Μίλα και με τις κοπέλλες όμως για το πότε κρίνουν ότι μπορείς να το πάρεις...είναι κουκλι πάντως (βαλτου και μια γαλαζια χαντρούλα);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Κατερίνα! Καλώς να τον δεχτείς το Ρωμαίο σου :up:

Άντε, τώρα που θα απαλλαγεί και η Άρια από τα μητρικά της καθήκοντα, μήπως της βρούμε κι αυτής ένα σπίτι...:)

Γαλάζια χαντρούλα ασυζητητί...:)
Παιδια, ομως εγώ στενοχωριέμαι λίγο για την άρια που θα χάσει ξαφνικά το παιδάκι της... :/: Ένα και μονάκριβο το έχει...

στενοχωριέμαι λίγο για την άρια που θα χάσει ξαφνικά το παιδάκι της...
Μη στενοχωριέσαι, Βιβή, όπου να 'ναι θα θέλει κι από μόνη της να το ξεφορτωθεί, έτσι είναι αυτά τα πράγματα...;)

Ναι μωρε το ξέρω, απλα η μονη εμπειρια απο μαμα με παιδι που ειχα ηταν μια πραγματικά δεμενη σχέση, οποτε κάπου το σκέφτομαι και αυτο.

Ε! δε θα σας γραψω σεντονι, μια μαξιλαροθηκη ομως ως απαντηση θα την εχετε!!!:)

Ρουκο, εβαλα τις γιατρινες και τη Τζουλια να ...σηκωσουν την ουριτσα..:redface: Απ οτι φαινεται κατι περισσευει εκει και συμπεραναν πως ειναι Ρομεο και οχι Ιουλιεττα!! (Αλλα καντε και ΩΜΜΜ!!!!!! δε ξερεις τι γινεται:P)

Ελενη!! Πολυ καλη η ιδεα σου με τις μπλουζες!! θα την εφαρμοσω αμεσα!!

ΣτελλαΚ, μου φαινεται οτι το'χει η μοιρα μου να εχω μονο αρσενικα ζωακια και κατα ενα περιεργο τροπο ολα με κανουν ρεζιλι:/:. Γατια, σκυλια μια ζωη ορθια κατουρανε :hmm::hmm:.. Και ...Υδροχοος??? Ωχ αυτο δεν το σκεφτηκα.... Ολα δικα του θα τα θελει ο τζαναμπετης :cool:

Νοτα και Δρου, ... βρε.. φυσικα και θα μιλησω με τις κοπελλες πρωτα, εκεινες ειναι οι αρμοδιες να μου πουν ποτε θα παρω το "γιοκα" μου!!

Αρεθα, η Αρια ειναι μια πανεμορφη γατα ("φτυστη" ο Ρομεο μου:P) χαδιαρα και χε χε... ψιλοζηλιαρα μου φαινεται... οποτε πηγαινα να χαιδεψω το Ρομεο εχωνε τη κεφαλα της αναμεσα :P
Σιγουρα θα βρει γονεις ;)

Και φυσικα.... ειχα ηδη μια γαλαζια χαντρα στο Φρου, σιγουρα θα αποκτησει και ο Ρομεο :D:D

Αμ πως!!
Περιττο να πω πως σας ευχαριστω ολες και ολους που μου μαθατε τα κατατοπια στο σαιτ και τεινω να αποκτεισω αυτο που ηθελα!! (αν και ακομα δεν εχω καταφερει να βαλω φωτος στο γκαλερι παρ οτι μου λεει οτι ηδη εχω 'καταληψει' 3.9 ΜΒ της μνημης....:hmm::hmm:)

Τα λεμε αυριο με οσες και οσους μπορεσετε να ερθετε!!!

Σμουατςςςςςςςςς !!!!!! Και ...ΩΜΜΜΜΜΜΜΜ (τζουλια μεγαλη!):up::up::up::up:

φρουφρου

Fru-fru έχω χάσει επεισόδια πήρες γατάκι; Να σου ζήσει. Να ανεβάσεις και φωτογραφίες του μικρού όταν τον πάρεις σπίτι

φατσακι το Αριακι...
φτου φτου, να σας ζησει
(απλα μου αρεσε αυτη η φωτο του κ ηθελα να σας την στειλω)

Συνημμένα

• ariaki.jpg
    ariaki.jpg
    102,6 KB · Εμφανίσεις: 56
ψυχακι μου (τι κεφάλα ειναι αυτή?? για ατελειωτα φιλια):inlove::inlove:

Αχ είναι κούκλος...Και τι τύπος...:)

Πανεμορφούλι είναι!!!:inlove::inlove:
Αυτό πως βγήκε φουντωτό, η Άρια κοντότριχη δεν είναι?

φατσακι το Αριακι...
φτου φτου, να σας ζησει
(απλα μου αρεσε αυτη η φωτο του κ ηθελα να σας την στειλω)
Αντράκι με τα όλα του ο Ρωμαίος... τι κεφάλα, τι φάτσα, τι βλέμμα, τέλειος!!!:inlove::greycat:

Αχού το!!! Είναι φουντωτοοοό και χοντροκέφαλο :inlove::baby:
Μου θυμίζει τον πρώτο μου γάτο! Είχε ακριβώς τα ίδια χρώματα!!
Κουκλάκι! Έχει και μαύρο μούσι τρομάρα του! :inlove:

:happy::happy::happy:Τον είδα και τον κούκλο σου,άντε με το καλό να τον δεχτείς:up::up::up:

Πανεμορφούλι είναι!!!:inlove::inlove:
Αυτό πως βγήκε φουντωτό, η Άρια κοντότριχη δεν είναι?

Μπορεί ο μπαμπας να την εκανε τη δουλειά:lol:. Και εμένα η μαμα της Μαφαλντιν μας ειναι κοντοτριχη αλλα ο μπαμπας ειναι σαν φουντωτη μπάλλα του μπασκετ (καθοτι πορτοκαλένιος), απο εκει πηρε το γλυκό μας.
Τελικά ειναι kinder εκπληξη τα κεραμμυδογατα ε????

Ζηηηλλλλεεευυυυωωωωωωωωωω !!!!!!!!! :redface::redface::redface:

Θα μου το κατσιασετε βρε!!!:blink:

Τι γλυκό ζουζολυνι είναι αυτό;:inlove: Τελικά καλά έκανες κ τον ονόμασες Ρωμαίο γιατί θα κάψει καρδιές

Τι γλυκό ζουζολυνι είναι αυτό;:inlove: Τελικά καλά έκανες κ τον ονόμασες Ρωμαίο γιατί θα κάψει καρδιές

Αχχχ!!!! τελικα μαλλον Βρωμαιο επρεπε να τον βγαλω :/:

Το σκασμενο παει στο χωμα του, κανει οτι κανει, και αντι να τα σκεπασει ριχνει το χωμα εξω :blink:

Χθες καναμε δευτερη φορα μπανιο δε, γιατι σκουντουφλησε και στρογγυλοκαθησε σε αυτα που δεν σκεπασε...

:mpliaks:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back