Romeo....

Ελα μωρέ κι εσύ, είναι μικρούλης ακόμα! :)
πάρτου μια κλειστή λεκάνη αργότερα που θα μεγαλώσει, να μην έχεις τέτοια προβλήματα.
Και για να είμαστε δίκαιοι:
Ο Φρου τα σκεπάζει όταν τα κάνει; :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχχ!!!! τελικα μαλλον Βρωμαιο επρεπε να τον βγαλω :/:

Το σκασμενο παει στο χωμα του, κανει οτι κανει, και αντι να τα σκεπασει ριχνει το χωμα εξω :blink:

Χθες καναμε δευτερη φορα μπανιο δε, γιατι σκουντουφλησε και στρογγυλοκαθησε σε αυτα που δεν σκεπασε...

:mpliaks:
:D:D:D μωρε είναι ακόμα μικρούλι. Να του μάθεις τι πρέπει να κάνει άσε που σε λίγο η φύση θα λειτουργήσει κ θα καταλάβει μοναχούλι τι πρέπει να κάνει. έχει πολύ πλάκα όμως ο Βρωμαίος σου.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και που να τον εβλεπες οταν τον πηρα!!

περπατουσε σα μπαλλαρινα:P:P:P:P

ενα απογευμα εφαγα να του κανω "στρατα -στρατουλα":P:P:P:P

ασε πια τις κατακορυφες που κανει οταν παει να φαει!!!

βρε τι τραβαω η ερμη μανα:blink::blink::blink::blink::blink: (μεταξυ μας εχω ριξει απιστευτα γελια μαζι του!!;), αλλα μου αρεσει να γκρινιαζω:D)

ασε πια που καθε πρωι με ξυπναει με απαιτητικα νιαουρισματα για να του βαλω φαι! ουτε αποκλειστικη νοσοκομα να μουν :redface:

και που να τον εβλεπες οταν τον πηρα!!

περπατουσε σα μπαλλαρινα:P:P:P:P

ενα απογευμα εφαγα να του κανω "στρατα -στρατουλα":P:P:P:P

ασε πια τις κατακορυφες που κανει οταν παει να φαει!!!

βρε τι τραβαω η ερμη μανα:blink::blink::blink::blink::blink: (μεταξυ μας εχω ριξει απιστευτα γελια μαζι του!!;), αλλα μου αρεσει να γκρινιαζω:D)

ασε πια που καθε πρωι με ξυπναει με απαιτητικα νιαουρισματα για να του βαλω φαι! ουτε αποκλειστικη νοσοκομα να μουν :redface:
εμενα ο ΒΑΤ με ξυπνάει κ μου πλένει το μαλλί για να με καλοπιάσει να του δώσω να φάει κ εσένα που είναι ακόμα μωράκι; Πράγματι μάλλον σου αρέσει να γκρινιάζεις σαν αυτές τις "χαζομαμάδες" που μιλάνε όλη μέρα για τα κατορθώματα του γιου

φατσακι το Αριακι...
φτου φτου, να σας ζησει
(απλα μου αρεσε αυτη η φωτο του κ ηθελα να σας την στειλω)

Τι φατσούλας είνα αυτός καλέ. Σου παίρνει τα μυαλά. Fru fru φαντάζομαι πλάκα που θα έπαθες

Τι φατσούλας είνα αυτός καλέ. Σου παίρνει τα μυαλά. Fru fru φαντάζομαι πλάκα που θα έπαθες

.... Δεν θα πει τίποτα Ράνια.... Εδώ ημερών ήταν οταν τον είδε για πρώτη φορά.. και ειπε:

"Αυτόν να μου τον κρατήσετε!!!!! " :up::up::up::up::up:

ΕΡΩΤΑΣ σου λέω με την ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ!!!! :redface::redface::redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back