Royal Canin έχουν καταργηθεί;

Τι διαφορά έχει η κτηνιατρική σειρά της Royal Canin από εκείνη που βρίσκουμε στα pet shops? Ο δικός μου στην αρχή έτρωγε την Growth που την παίρναμε από την κτηνίατρο ενώ τώρα του δίνω την Kitten34 της ίδιας εταιρίας που απευθύνεται σε γατάκια 4-12 μηνών όπως και η Growth. Ποια η διαφορά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ απ' τον κτηνίατρο την παίρνω τη Royal Canin (από τον Αίλουρο συγκεκριμένα). Απ' όσο ξέρω, οι κτηνίατροι διακινούν μόνο τη σειρά Vet Nutrition, ενώ τη σειρά Feline Health Nutrition τη διακινούν τα πετ σοπ.

Αρήθα μου για πες... :hmm:ο Αιλουρος πόσο την χρεώνει? Και γενικά ποιές είναι οι τιμές του? Δηλαδή τιμή επίσκεψης, τιμή στείρωσης - θηλυκου γατιού, εμβολίου κλπ?:redface: Θέλω να συγκρίνω λίγο με του δικού μας του γιατρού που βρίσκεται περίπου στην ίδια απόσταση με τον Αίλουρο και σκέφτομαι να τον αλλάξω όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο απλά έχω ακούσει τόσα για τον Αίλουρο που θέλω να τον γνωρίσει το Νεφεάκι:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νατάσα, νομίζω ότι οι τιμές των τροφών είναι ίδιες σε όλους τους κτηνιάτρους. Εγώ παίρνω την Young Female της Royal Canin γύρω στα 12Ε/1,5 κιλό, αν δεν κάνω λάθος... Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς αυτή τη στιγμή (ου γαρ :rolleyes:)
Κατά τα άλλα, οι τιμές του Αίλουρου είναι πάρα πολύ καλές, προς φθηνές θα έλεγα. Η επίσκεψη με εξέταση (λεπτομερέστατη και εξονυχιστική πάντα), εμβόλια κ.λπ. είναι 20Ε. Για τη στείρωση της Αρήθας δώσαμε 100Ε.
Ωστόσο, το βασικό κίνητρο για να γίνει κανείς πελάτης του Αίλουρου, δεν είναι οι τιμές (όσο καλές κι αν είναι αυτές). Είναι το πόσο καλός είναι στη δουλειά του και το πόσο καλά φέρεται στις γάτες. :happy:

Νατάσα, επειδή πηγαίνω και εγώ στον Αίλουρο. Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο στο 2109854262 και να τα ρωτήσεις όλα αυτά. Η στείρωση του θηλυκού πάντως είναι 100 ευρώ και η νάρκωση γίνεται με αέριο, πράγμα που σημαίνει ότι η γατούλα μετά είναι όπως ακριβώς την πήγες και ταλαιπωρείται λιγότερο..:P

Ωστόσο, το βασικό κίνητρο για να γίνει κανείς πελάτης του Αίλουρου, δεν είναι οι τιμές (όσο καλές κι αν είναι αυτές). Είναι το πόσο καλός είναι στη δουλειά του και το πόσο καλά φέρεται στις γάτες. :happy:

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!:up:
Ακριβώς γι αυτό σκεφτόμουν τον Αίλουρο και απλά ήθελα να ξέρω τις τιμές να είμαι προετοιμασμένη!!!! Δηλαδή κάποιος θα έλεγε ότι ο Αίλουρος is too good to be true!!!! Εγώ και η Νεφελίτσα σε ευχαριστούμε πολύ για τις πλήροφορίες! Θα πάμε να γνωριστούμε πρώτα με τον Αίλουρο και θα κλείσουμε και ραντεβού για την στείρωση μας!:D

Νατάσα, επειδή πηγαίνω και εγώ στον Αίλουρο. Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο στο 2109854262 και να τα ρωτήσεις όλα αυτά. Η στείρωση του θηλυκού πάντως είναι 100 ευρώ και η νάρκωση γίνεται με αέριο, πράγμα που σημαίνει ότι η γατούλα μετά είναι όπως ακριβώς την πήγες και ταλαιπωρείται λιγότερο..:P
Το συγκεκριμενο ιατρειο ο Αιλουρος ειναι μονο για γατες;Δηλ δεν δεχεται σκυλους;Να μου πεις αφου λεγεται Αιλουρος.Ρωταω ομως γιατι εχω κυνοφοβια και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεως.

Είναι μόνο για γάτες:)

Γεια σας παιδια..ειμαι καινουργιος στο φορουμ.Πριν μερικες μερες απεκτησα ενα πανεμορφο Σιαμ.Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω πολλα πραγματα για τις γατες-γατοτροφεσ κτλ.Ομως εχοντας σκυλο απο πολυ μικρη ηλικια γνωριζω καποια πραγματα για καποιες εταιριες.Γνωριζω με απολυτη σιγουρια οτι η royal canin ειναι απο τισ χειροτερες μαρκες σκυλοτροφων..Επισης εξαγοραστηκε γιατι ειχαν παρουσιαστει πολλα περιστατικα θανατων σε σκυλουσ...Επισης αυτος ο φανατισμος τον κτηνιατρων για τη royal canin ειναι γιατι η εταιρια γνωριζει καλα απο ταξιδια κ καλα "σεμιναρια" κτλ...Επισης η vet εκδοση της δεν εχει κ μεγαλη διαφορα...

Ισως οι γατοτροφες τησ royal canin να ειναι καλυτερες....Αλλα δεν νομιζω οι σκυλοτροφες της να ειναι στον πατο και οι γατοτροφες τις κορυφαιες.....

Απλα πιστευω οτι ειναι η πολιτικη της εταιριας να δινει εμφαση στο μαρκετινγκ κ οχι στην ποιοτητα του φαγητου,αρα τι σκυλοτροφη τι γατοτροφη το ιδιο κ το αυτο σε θεμα ποιοτητας...κ για οποιον δεν πιστευει μπορει να τσεκαρει το επιπεδο ποιοτητας της στο www.dogfoodanalysis.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα, δεν ξέρω πώς το ξέρεις αυτο το πράγμα,ίσα ίσα η συγκεκεριμένη εταιρεία μπορω να σου πω οτι δεν υποστηριζεται πολύ απο τους κτηνιάτρους, αλλά δεν ξέρω να έχει και τη διαφορά που αναφέρεις σε σχέση τουλάχιστον με τη hills και τη proplan...:confused:γενικώς τα ταξίδια που λες και τα διαφορα αλλα συνήθως είναι με φάρμακα και όχι με τροφές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω τι γινεται με τις σκυλοτροφες,αλλα οι γατοτροφες τους θεωρουνται οι καλυτερες.Εγω παντα τις χρησιμοποιω και ποτε δεν ειχα οποιοδηποτε προβλημα.
Κι εσυ σιαμεζακι;Ελα να μας το γνωρισεις στους siam maniacs!:)

Δεν ειπα οτι η hill's κ η proplan ειναι σε καλυτερη μοιρα...To ξερω απο διαφορους εκτροφεις για την ποιοτητα τους...Τωρα οσο αφορα τη purina...Δεν εχει αφησει εκπαιδευτη κ εκτροφεα π να μην εχει προσπαθησει να γινει χορηγος του...Κ οπως ειπα κ πριν,δεν νομιζω οι σκυλοτροφες τις να ειναι χαλια κ οι γατοτροφες τις να ειναι κορυφαιες...Κ για τις σκυλοτροφες τις το γνωριζω 100%..Βλεποντας απο το δικο μ σκυλο κ ειδικα οταν πηγα απο ροyal canin σε οριτζεν...Απλα καμια επαφη.....

λυπάμαι, αλλά δεν θα συμφωνήσω, οι τρεις εταιρείες Hill's , Proplan kai Royal CanIne, είναι χρόνια στις τροφές οποτε αποτελούν εγγύηση σε σχέση με αλλες που εμφανίστηκαν τώρα τελευταία...ειδικά η Hill's ειναι κορυφαία στη διατροφη, μην ξεχνάμε ότι είναι και η πρώτη που έβγαλε όλες τις τροφές κτηνιατρικής περίθαλψης, δηλ για άρρωστα ζώα, οπότε έχουν δώσει πολύ σημασία...τώρα αν εχουν χρήματα και έχουν το budget για να διαφημιστούν δεν πάει να πει οτι είναι κακο:confused:όλα τα καλά προιόντα διαφημίζονται και σπονσοράρουν διαφορες δραστηριότητες, δεν βρίσκω κάποιο κακο μια αθλητική εταιρεία να σπονσοράσει ένα καλο αθλητη για παράδειγμα...

Οκ σεβαστη η αποψη σου...Απλα ξερω εκπαιδευτη κ εκτροφεα οι οποιοι εχουν χορηγο την purina κ ταιζουν με οριτζεν.....Οσο για τη royal δεν γινεται να εχουν πεθανει δεκαδες σκυλια κ να βγαινεις κ να λες οτι ειναι κορυφαια....Ειναι απλα θρασος...

Οκ σεβαστη η αποψη σου...Απλα ξερω εκπαιδευτη κ εκτροφεα οι οποιοι εχουν χορηγο την purina κ ταιζουν με οριτζεν.....Οσο για τη royal δεν γινεται να εχουν πεθανει δεκαδες σκυλια κ να βγαινεις κ να λες οτι ειναι κορυφαια....Ειναι απλα θρασος...

ανάρμοστη ειναι η συμπεριφορά να δυσφημούμε κάποιον χωρίς στοιχεία...αν εχεις αποδεδειγμένες έρευνες συσχέτισης διατροφής ζώων με αυτη την τροφή, με θανάτους ζώων καλό ειναι να τις παραθέσεις προς ενημέρωση όλων μας...και σαφώς δεν έχω χορηγο κάποια εταιρεια για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις...

Και απο ΤΙ ακριβώς πέθαναν δηλαδή τοσα σκυλιά??? ΠΩΣ το είπαν, και έριξαν το φταίξιμο στην τροφή και όχι σε καποιον άλλον λόγο. Έχουμε αποτελέσματα νεκροψιών?? Αιματος?? Κάτι???

Και αν, οι θάνατοι είναι τελικά εξαιτίας της τροφής... δεν θα γινόταν γενικότερος πανικός, ώστε να αναγκαστεί η εταιρία να βγάλει καμία ανακοίνωση???

Ωραία πες στην Ελλάδα εμείς κοιμόμαστε υπάρχει έστω μία Ευρωπαϊκή ή Αμερικάνικη επίσημη ανακοίνωση απο την εταιρεία??

Αν δεν υπάρχει έσω και κάτι επίσημο.. να υποστηριχτεί η άποψη.... :hmm:???

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...
και εγώ λέω οτι παίθαναν 30 γάτες μου απο φροντλάιν... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ το φροντλάιν παιδιά!!!! ΣΟΣ!!!!!
(είναι σοβαρά πράγματα αυτά???)

Δέιξε μου στοιχεία αγαπητέ φίλε, και θα σε πιστέψω αμέσως!!!:)

Mάνο, είναι πολύ σημαντικά αυτά που λες . Εγώ τάϊζα τις δικές μου με ότι καλύτερο, κυρίως Hills και επιπλέον τους μαγειρεύω και όταν δοκίμασα την Royal Canine longhair ενθουσιάστηκα γιατί έπαψαν να τους πέφτουν οι τρίχες τους και τους αρέσει όπως φαίνεται κι η γεύση.
Σύμφωνα με αυτά που λες θα πρέπει να την σταματήσω? Σε παρακαλώ, έλεγξε λίγο καλύτερα τις πληροφορίες σου και πες μας. Μήπως να συγκρίνουμε τα συστατικά των τροφών? Τι να κάνουμε τέλος πάντων?
Ευχαριστώ

:confused::blink::blink::blink:

Aρε zorica... έχεις χάσει επεισόδια ε???:redface::rolleyes::lol::lol:

Περιμένω και εγώ τις εξελίξεις...για να δούμε θα βρεθούν τα στοιχεία???.:)

Aρε zorica... έχεις χάσει επεισόδια ε???:redface::rolleyes::lol::lol:

Περιμένω και εγώ τις εξελίξεις...για να δούμε θα βρεθούν τα στοιχεία???.:)
Ναι μωρε...παντου τα εχω χασει!!!:redface:Δεν σας προλαβαινω:P:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back