Royal Canin Young Female S/O Stones and Weight

Οι γάτες μου είναι πολυ ευτυχησμένες με αυτή τη τροφή και μόνο αυτη τρώνε!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμείς αυτήν τρώμε και έχουμε ξετρελαθεί :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γευστικοτατη κ οχι μονο αφου ειναι οφελιμη για τον οργανισμο κ το βαρος!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω αυτη την τροφη έδινα εδω και 2 χρόνια που στείρωσα το πιτσιποπάκι μου αλλά πριν λίγο καιρό υιοθέτησα ένα αγοράκι και μετά τη στείρωση του δίνω και στα δύο την royal canin young male, μετά απο προτροπή του κτηνιάτρου.
Την τρώνε πολύ ευχάριστα, σχεδόν λαίμαργα θα έλεγα. :):D

Παιδιά το ποσοστό της πρωτείνης (37%) δεν είναι ηψηλό; ή επειδή είναι φυτικής προέλευσης δεν πειράζει; και να ρωτήσω για την RC indoor 27. Την γνωρίζετε; είναι καλή; ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back