SΟS Η Ασπρομαυρούλα έχει πρόβλημα...

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Η Ασπρομαυρούλα, μία από τις 3 γατούλες που ταίζουμε από νεογέννητο ήρθε σήμερα το πρωί για φαγητό σχεδόν σερνόμενη... Την παρατήρησα και το μπροστινό ποδαράκι της, το δεξί αν την δούμε από τι πίσω μέρος του κεφαλιού, είναι φοβερά πρησμένο από το πατουσάκι και πάνω και κυρίως από την μέσα μεριά, εκεί που ενώνεται με το σώμα. Δεν μπόρεσα να δω κάτι άλλο, είναι εμφανές όμως ότι η γάτα πονάει πολύ, δεν περπατάει καλά (σχεδόν τρεκλιζει) και το κρατάει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πιάνεται... Δεν την έχουμε αγγίξει ποτέ... :( Πώς λοιπόν θα την πάμε σε γιατρό;
Το ερώτημα είναι τί μπορώ να της δώσω σε αντιβίωση... Αυτό πρέπει να είναι ή απόστημα ή τσίμπημα ή δάγκωμα... Μήπως vibramicin?
Παρακαλώ όσες γνωρίζουν να μου απαντήσουν!
Το καλό είναι πάντως ότι έφαγε κανονικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πιάνεται... Δεν την έχουμε αγγίξει ποτέ... :( Πώς λοιπόν θα την πάμε σε γιατρό; (...) Το καλό είναι πάντως ότι έφαγε κανονικά...

Μια ιδέα: αφού τρώει, βάλ' της κάνα ηρεμιστικό για γάτες (calmivet) στο φαϊ της και μετά γράπωσέ την για κτηνίατρο. Βέβαια, θέλει να είσαι εκεί, μην σου ξεφύγει μισοκοιμισμένη, γιατί τότε κινδυνεύει από αυτοκίνητα κτλ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βικτωρια, ακριβως το ιδιο επαθε και η αραπινα.
Ειναι πρισμενο κυρως απο μεσα και λιγοτερο εξωτερικα.
Ο κτηνιατρος μας ειπε οτι ειναι απο δαγκωμα και μας εδωσε αντιβιωση.
Να παω να δω ποια?
Θα ρωτησω την γιαγια μου την δοσολογια και θα σου πω.:)

Περαστικά... :(
Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά τώρα φεύγω να πάω την Αρήθα στην κτηνίατρο για εμβόλιο. Θα τη ρωτήσω και θα επανέλθω σύντομα!

Βικτωρια μήπως να επικοινωνουσες αρχικα με τον κτηνίατρο σου? Σοβαρο χτυπημα μου ακούγεται:(

Το πρόβλημα είναι ότι θα μου πει φέρτην από δω... Κι εγώ δεν μπορώ να την πλησιάσω σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου...
:(:(:(:(
Τώρα έφαγε και έφυγε... ο Θεός μαζί της.
Δείτε τα φάρμακα που έχετε δώσει εσείς, μπας και τα καταφέρω το βράδυ να της δώσω αντιβίωση...

Αχ τα κακόμοιρα τα αδέσποτα :(

Η αντιβιωση λεγεται ANTIROBE, των 25 mg.
Ειναι καψουλες και ή διαλυεις την σκονη που περιεχουν μεσα στο φαγητο της, ή βαζεις την καψουλα απ'ευθειας στο στομα.
Μια πρω, μια το βραδυ.
Αυτη ειναι η δοσολογια για την αραπινα που ειναι 3,200.
Η συσκευασια περιεχει 16 καψουλες.

Μια ιδέα: αφού τρώει, βάλ' της κάνα ηρεμιστικό για γάτες (calmivet) στο φαϊ της και μετά γράπωσέ την για κτηνίατρο. Βέβαια, θέλει να είσαι εκεί, μην σου ξεφύγει μισοκοιμισμένη, γιατί τότε κινδυνεύει από αυτοκίνητα κτλ.

Αυτό δεν παίζει, διότι τρώει μαζί με τα αδερφάκια της και εξαφανίζεται...

Η αντιβιωση λεγεται ANTIROBE, των 25 mg.
Ειναι καψουλες και ή διαλυεις την σκονη που περιεχουν μεσα στο φαγητο της, ή βαζεις την καψουλα απ'ευθειας στο στομα.
Μια πρω, μια το βραδυ.
Αυτη ειναι η δοσολογια για την αραπινα που ειναι 3,200.
Η συσκευασια περιεχει 16 καψουλες.

Χίλια ευχαριστώ!
Από φαρμακείο την παίρνω ή είναι κτηνιατρικό φάρμακο;

Δεν ξεω αν υπαρχει στο φαρμακειο...:hmm:
Γραφει οτι ειναι μονο για κτηνιατρικη χρηση.
Εμας μας την εδωσε ο κτηνιατρος οταν την πηγαμε.
Η συσκευασια ειναι ασπρη, και εχει κοκκινο στην δεξια μερια(οπως την κοιτας).

Περαστικά στην Ασπρομαυρούλα.

Οκ, το βρήκα στο Internet, ενδείκνυται για δαγκώματα κλπ.. Θα πάω σε petshop μήπως το βρω ...
Να δω πώς θα της το δώσω βεβαίως...

Το καλο ειναι οτι δεν ειναι χαπια να της το βαζεις στο στομα.
Οποτε αφου τρωει προσπαθησε να το φαει μονο αυτη.
Α, ειναι πιθανο να εχει και πυρετο.Η αραπινα ειχε 40.2.

Ρώτησα κι εγώ τη δική μου κτηνίατρο. Μου είπε ότι εφόσον δεν είναι εξάρθρωση αλλά δάγκωμα, τσίμπημα κ.λπ. τότε χρειάζεται σίγουρα αντιβίωση. Μου έγραψε μία που είναι κτηνιατρική και πιάνει αερόβια και αναερόβια μικρόβια, είναι όμως σε μορφή χαπιού. Να σου στείλω pm με τη συνταγή;

Ναι βέβαια!!! Χίλια ευχαριστώ!!!

Περαστικά βρε Βικτώρια!

Περαστικα στην γατουλα!

περαστικα στη γατουλα τωρα τι κανει παει καλιτερα?

Δεν γνωρίζω... Είμαι στο γραφείο τώρα. Το βράδυ θα ξέρω... :(

περαστικά κι από εμενα!!! Να πάνε όλα καλα εύχομαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back