Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Έχω ανεμοβλογιά και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση το γατάκι μου να κολήσει...
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο το λιγο που τσεκαρα στο ιντερνετ δεν ειναι κολλητικη η ανεμοβλογια στα ζωα. Για απολυτη σιγουρια παρε τον κτηνιατρο σου ομως. Επισης, μια συμβουλη για σενα, επειδη και εγω την καταραμενη ανεμοβλογια την περασα στα 16 μου και θυμαμαι, ΜΗΝ ΞΥΣΤΕΙΣ! Αφηνει κατι ουλες ΝΑ! Περαστικα σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Ασε, πολύ φαγούρααααα!!!!!
Ευχαριστώ πολύ!

Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2234023:Α, ξερεις τι διαβασα? Οτι η ανεμοβλογια ειναι κολλητικη μεχρι να ξεσπασει η αρρωστια, οσο δηλαδη φαινομενικα εισαι υγιειης. Τωρα που αρρωστησες δεν υπαρχει προβλημα![]()
Αυτό ισχύει και για την πλειοψηφία των ασθενειών μου είπε κάποτε μια γιατρός..

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
(η ανεμοβλογια ειναι κολλητικη μερικες μερες πριν εμφανιστουν τα εξανθηματα και μεχρι να σκασουν)
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Ρώτησα την γιατρό και μου είπε οτι ευτυχώς όπως μου είπατε και εσείς δεν κολάει!!
και ανακουφίστηκα!! βέβαια δεν μπορώ να πω οτι ανακουφίστηκα εντελώς διοτι ακόμα έχω τα σπυράκια που με τρώνε πάρα πολύ και εκτος αυτου έτρεχα και για εξετάσεις 2 μέρες..ικα βλέπετε και καταλαβαίνετε...Πασχα δυστυχώς θα είμαι μέσα!!!
ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και σας εύχομαι καλό πάσχα και να περάσετε τέλεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool