S.O.S Έχω ανεμοβλογιά!

Eva82

Νεοφερμένο μέλος

Η Eva82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Καλησπέρα σας.
Έχω ανεμοβλογιά και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση το γατάκι μου να κολήσει...
Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: S.O.S ΕΧΩ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ!

Απο το λιγο που τσεκαρα στο ιντερνετ δεν ειναι κολλητικη η ανεμοβλογια στα ζωα. Για απολυτη σιγουρια παρε τον κτηνιατρο σου ομως. Επισης, μια συμβουλη για σενα, επειδη και εγω την καταραμενη ανεμοβλογια την περασα στα 16 μου και θυμαμαι, ΜΗΝ ΞΥΣΤΕΙΣ! Αφηνει κατι ουλες ΝΑ! Περαστικα σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι θα τον παρω αυριο πρωι πρωι!
Ασε, πολύ φαγούρααααα!!!!!
Ευχαριστώ πολύ! :)

Περαστικούλια σου !!! Δέν νομίζω ότι κολλάει στά κατοικίδια,αλλά καλό θα είναι ,γιά πάν ενδεχόμενο, κράτα τό γατούλι σου, λίγο μακριά σου, τουλάχιστον, τίς πρώτες μέρες....θα σ επιθυμήσει περισσότερο !!!!!

και μονο που μεσα στον....πονο σου σκεφτεσαι το γατακι σου ειναι τιμη για σενα:)

Α, ξερεις τι διαβασα? Οτι η ανεμοβλογια ειναι κολλητικη μεχρι να ξεσπασει η αρρωστια, οσο δηλαδη φαινομενικα εισαι υγιειης. Τωρα που αρρωστησες δεν υπαρχει προβλημα :)

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2234023:
Α, ξερεις τι διαβασα? Οτι η ανεμοβλογια ειναι κολλητικη μεχρι να ξεσπασει η αρρωστια, οσο δηλαδη φαινομενικα εισαι υγιειης. Τωρα που αρρωστησες δεν υπαρχει προβλημα :)

Αυτό ισχύει και για την πλειοψηφία των ασθενειών μου είπε κάποτε μια γιατρός.. :hmm:

δεν υπαρχει κινδυνος για την γατα σου. Υπαρχει ομως για τον εαυτο σου γιατι η ανεμοβλογια ειναι πιο βαρια στους ενηλικες. Περαστικα και καλη αναρρωση!!!
(η ανεμοβλογια ειναι κολλητικη μερικες μερες πριν εμφανιστουν τα εξανθηματα και μεχρι να σκασουν)

Περαστικα σου..ειχα περασει κι εγω αυτη την καταρα οταν ημουν μικρη.Οι χειροτερες μερες της ζωης μου.Πολυ φαγουρα και ΠΑΝΤΟΥ! Και οσο και να σου λενε οχι,δε γινεται να μην ξυστεις!:(

Καλημέρα σας.
Ρώτησα την γιατρό και μου είπε οτι ευτυχώς όπως μου είπατε και εσείς δεν κολάει!!:) και ανακουφίστηκα!! βέβαια δεν μπορώ να πω οτι ανακουφίστηκα εντελώς διοτι ακόμα έχω τα σπυράκια που με τρώνε πάρα πολύ και εκτος αυτου έτρεχα και για εξετάσεις 2 μέρες..ικα βλέπετε και καταλαβαίνετε...
Πασχα δυστυχώς θα είμαι μέσα!!!;) ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και σας εύχομαι καλό πάσχα και να περάσετε τέλεια!

Περαστικούλια σου καί πάλι,σιδερένια, καί να περάσετε ένα όμορφο Πάσχα,καί καλή Ανάσταση !!! Χαδάκι στό γατουλίνι σου !!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back