S.O.S Αίμα

ELENIP

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
Καλημέρα σας,
Θα ήθελα την βοήθειά σας για την ζωή ενός φίλου μου. Χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση συκωτιού και πρέπει να βρούμε αίμα αποκλειστικά ομάδας ʽΟ αρνητικόʼ. Εάν μπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή μία με δύο εβδομάδες. Μπορεί κάποιος/α από εσάς να έχει αίμα ʽΟ αρνητικόʼ και να του σώσει τη ζωή. Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου,
Σας Ευχαριστώ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΤΗΛ-ΦΑΞ :26210-35638
ΚΙΝ: 6944 434 559

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το προωθησα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tέλεια.Μακαρι να βρεθει κατι!

Απο μενα προωθηθηκε.
Καλη επιτυχια!

Μου λενε, Δωσε μας Κλινικη , και ονομα!

Αχ θεουλη μου μακαρι να γινει κατι γρηγορα...Ο + έχω εγώ....Δεν κάνει :(

Με mail μου ηρθε το μηνυμα.Δεν ειναι δικο μου ατομο.Εχει τηλ.επικοινωνίας, κινητο και fax. Αμα υπαρχει καποιος που εχει τη σωστη ομαδα,ας παρει το παλικαρι ενα τηλεφωνο:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back