StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Είναι μικρή σε μέγεθος και δεν δείχνει πάνω από 1 έτους.
Έχει κόκκινο λουράκι και ειναι γενικά σε καλή κατάσταση αν και δείχνει να πεινάει και να έχει ανάγκη από παρέα. Έτσι υποθέτω ότι δεν έχει καιρό που έφυγε από το σπίτι της.
Θα κοιτάξω και αύριο αν τη δω να τη φωτογραφήσω. Δεν μπορώ να την πάρω σπίτι γιατί φοβάμαι τη συμπεριφορά του Μπόρχες.
Αν την έχει χάσει κανείς ας μου γράψει εδώ! Ελπίζω να ξαναβρεί το σπίτι της και τους φίλους της!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SiaM87
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Θα βάλω τις φωτογραφίες τώρα, κάτσε να θυμηθώ πώς μπαίνουν...
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
marina289
Περιβόητο μέλος
Έτσι όπως περιγράφεις την συμπεριφορά της και το γεγονός ότι φοράει λουράκι δείχνουν ότι προφανώς σε κάποιο σπίτι ήταν...
Μακάρι να βρεθεί σύντομα ο ¨ιδιοκτήτης¨ της, γιατι ένα ζωάκι που έχει μάθει σε σπίτι, ούτε που θέλω να σκέφτομαι πώς μπορεί να νιώθει όταν βρίσκεται ξαφνικά στο δρόμο...

StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
Marina ναι ούτε κι εγώ μπορώ να το φανταστώ. Σκέφτομαι μετά τον κτηνίατρο να την πάρω προσωρινά σπίτι γιατί φοβάμαι για τη σωματική της ακεραιότητα. Πάλι θα πρέπει όμως με κάποιο τρόπο να την προστατεψω από το γάτο μας το Μπόρχες που είναι περίπου διπλάσιος από εκείνη!
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος

Το έμαθα από τη θεία του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, η οποία, όταν έφυγαν οι ενοικιαστές πριν από τρεις μέρες, άνοιξε την πόρτα και όταν μπήκε μέσα διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχαν μόνο απλήρωτοι λογαριασμοί και μια γάτα, χωρίς φαγητό, νερό ή άμμο.

Η γατούλα μόλις είδε την κυρα-Ευδοκία τρομοκρατήθηκε και την κοπάνησε, βγήκε στο πεζοδρόμιο και μετά κρύφτηκε στο εγκαταλειμένο σπίτι, έξω από το οποίο τη συνάντησα.
Η γιαγιά με βρήκε με τη γατοφόρο την ώρα που επέστρεφα από τον κτηνίατρο (ο οποιος φυσικά δεν βρήκε μικροτσιπ) και με παρακάλεσε, επειδή εκείνη δεν τολμά να την αγγίξει και δεν ξέρει πώς να την αιχμαλωτίσει -δεν έχει καμία επαφή με κατοικίδια- να την ανεβάσω πίσω στο διαμέρισμα μέχρι να έρθει να την βρει ο ανηψιός της που θέλει να την υιοθετήσει. Θέλει λέι να τη βάλει σε μια περιφραγμένη αυλή που επικοινωνεί με την πολυκατοικία του... Τεσπα δεν ξέρω ακριβώς πώς το εννοεί
Την πήγα εκεί, δηλαδή πίσω στο διαμέρισμά της, και της πήγα και τροφή, νερό και άμμο. Είπα αν δεν υιοθετηθεί να μου τηλεφωνήσει, να μην γίνει πάλι το ίδιο! Τουλάχιστον δεν είναι στο δρόμο...
ελπίζω αυτή η ιστορία να έχει καλό τέλος!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Τέλοςπάντων , το αντιπαρέρχομαι και πραγματικά εύχομαι η γατούλα από δω και πέρα να έχει να κάνει με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...που θα την αγαπήσουν και θα την εκτιμήσουν έτσι όπως της αξίζει...
Εύχομαι από δω και πέρα να γνωρίσει και την καλή πλευρά του είδους...

γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος

ωριστε!ειπα την αποψη μου σεμνοτατα!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
μάλλον καλό θα είναι. Γιατί η γατούλα θα έχει και σπίτι θα έχει και αυλή να χαρεί τη φύση σε ασφάλεια. Χριστέ μου τι "άνθρωποι" υπάρχουν... πιστεύω όμως ότι η ιστορία αυτή θα έχει αίσιο τέλος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
. Μετά νόμιζε πως είμαι από το δήμο, και στη συνέχεια πως είμαι αυτή που είχε αρχικά τη γάτα!!!Δεν θέλει να την κρατήσει άλλο, μου είπε να την πάρω. Εγώ πάλι δύσκολα μπορώ να την κρατήσω έστω και προσωρινά γιατί ο Μπόρχες γίνεται επιθετικός με άλλες γάτες. Σήμερα θα τη δει μια κοπέλα που ίσως ενδιαφέρεται να την πάρει. Ίδωμεν...
marina289
Περιβόητο μέλος
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
SiaM87
Νεοφερμένο μέλος

sisherity
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Προσευχόμαστε όλοι να πάει καλά η υπόθεση με τη γατούλα..
StrangeEmily
Νεοφερμένο μέλος
. Ο γάτος μας στην αρχή δεν τη χώνευε αλλά στο τέλος την ερωτεύτηκε και την κυνηγούσε με...λάγνες διαθέσεις! Αν και καστράτος έχει φαίνεται ακόμα κάποιες ορμόνες
.Sevy M. όντως τί φοβερή γατούλα! Τί χαρακτήρας! Γλυκύτατη, ήρεμη, ανεχόταν απίστευτα τα παιχνίδια που της έκανε η κόρη μας, αλλά όταν ήθελε ήξερε να αμύνεται, πανέξυπνη.
Προχτές την πήγα σε κτηνίατρο για στείρωση και από εκεί θα την υιοθετήσει -ελπίζω - μια κυρία που ενδιαφέρθηκε. Οπότε όλα καλά!

(Όταν την έδινα στενοχωρήθηκα, μας έλειψε γιατί την συνηθίσαμε ...)
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool