Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι ρε γμτ.....δεν ειναι δυνατον...ποσο πολυ λυπαμαι..

Αχ ποσο κριμα .Να κινητοποιηθουν αμεσως ο γιαννης και η δημητρα,να βρεθεις αμεσως εσυ κωνσταντινα μου,και τελικα να εχει τετοια καταλληξη;Γμτ..ειναι αδικη η ζωη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
τις τελευταιες ωρες δεν ετρωγε καθολου και μετα απο λιγο ξεψυχησε..
πιστευα οτι θα τα καταφερει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και εγω γμτ...και επαθα σοκ που ειδα τι εγραψες..

loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολυ αδικο οντως..σε ευχαριστω πολυ για την στηριξη εφη μου..
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Λυπάμαι πολύ, Κωνσταντίνα...
Πολύ κρίμα για το μικρό, κάνατε ό,τι μπορούσατε τόσοι άνθρωποι και του προσφέρατε απλόχερα ό,τι μπορούσατε ώστε να τα καταφέρει και να ζήσει...
Μπορεί να μην τα κατάφερε αλλά ευτυχώς μπόρεσε κι ανακάλυψε την ανθρώπινη φροντίδα κι αγάπη...
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Αχ Κωνσταντίνα κι εγώ πίστευα ότι θα τα καταφέρει..Κρίμα,λυπάμαι πολύ...

Πραγματικά πολύ άδικο,έχει δίκιο η Έφη...

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος

Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
όχι ρε γμτ. μα πως έγινε τόσο απότομα;

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι δυστυχως εγινε πολυ αποτομα.. δεν ειχαμε καποιες ενδειξεις οτι ειχε κατι..
για καποιες ωρες δεν ηθελε να φαει και μετα εφυγε..εχω διαβασει αναλογο περιστατικο με νεογεννητο..
μακαρι να μπορουσα να το κρατησω στη ζωη.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κωνσταντίνα, έκανες ό,τι μπορούσες!
Είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει ένα τόσο μικρό γατάκι το οποίο δεν είναι μαζί με τη μητέρα του.
Προσπάθησες όσο μπορούσες και το φρόντισες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσικά και έκανες ότι μπορούσες απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως φεύγουν έτσι απροειδοποίητα. Φαντάζεται κανείς ότι από τη στιγμή που σταματάνε να τρώνε μεσολαβεί ένα διάστημα μέχρι να φύγουν αλλά ίσως έχει να κάνει με το ότι ήταν τόσο μικρό. Κρίμα όμως γιατί μέσα στην ατυχία του ήταν τόσο τυχερό που σε βρήκε κι αν ζούσε θα είχε μια υπέροχη ζωή μαζί σου.
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι όμως σύμφωνα με την εμπειρία μου έτσι ακριβώς συμβαίνει... Ο Ζαχαρίας μας βρέθηκε μαζί με την αδερφή του, όταν είχαν μόλις ανοίξει τα ματάκια τους. Η αδερφή του ήταν ζωηρή, ομιλητική, και φιλική ακόμα. Ο Ζαχαρίας ήταν ήσυχος, τρομαγμένος και έδειχνε αρκετά νωθρός... Φαντάστηκα ότι αν κάποιο από τα δύο δεν τα καταφέρει, θα είναι αυτός. Όμως ενώ εκείνος έτρωγε συνεχώς, η αδερφή του δυσκολευόταν πολύ, όσο καλά κι αν έδειχνε κατά τα άλλα. Τελικά τη χάσαμε χωρίς να το περιμένουμε καθόλου. Ευτυχώς ο Ζαχαρίας επέζησε - αν και η κτηνίατρος ήταν επιφυλακτική και γι' αυτόν.
Εν τέλει αυτό που κατάλαβα και αργότερα είναι ότι όσο και να προσπαθούμε εμείς, τα νεογέννητα γατάκια δεν επιβιώνουν εύκολα. Μπορεί να κάνεις τα πάντα σωστά, να φαίνονται όλα να πηγαίνουν καλά και στο τέλος να μας αφήσουν.
Λυπάμαι για το γατάκι αλλά όσοι το φροντίσατε κάνατε πραγματικά το ανθρωπίνως δυνατό.
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια

ολα τα ζωα ειναι υπεροχα πλασματα μακαρι να μπορουσαμε να τα σωσουμε ολα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool