Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Για οτι απορια εχεις εδω ειναι το mycat

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Το αγελαδινό μην το δίνεις επ'ουδενί, κάνει διάρροιες στα γατιά..
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Μήπως να επικοινωνούσες τηλεφωνικά με τον κτηνίατρο αυτό;
Τρώει τροφή ή γάλα;;
Απ'ό,τι έχω ακούσει από το φόρουμ εδώ, το ζαχαρόνερο λειτουργεί σαν δυναμωτικό για τα μωρά γατάκια...
Κουράγιο και συνέχισε να του υπενθυμίζεις την παρουσία σου!
Όλα να πάνε καλά εύχομαι και να μας λες νέα!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από που να αρχίσω…Λοιπόν, αφού έκλεψα λίγο χρόνο από την δουλειά μου το πρωί κατάφερα να πάω το γατάκι μου στον γιατρό. Το εξέτασε και μου είπε πως όσον αφορά το ότι δεν ενεργείτε αν και διαπίστωσε ότι έχει περιεχόμενο στα εντεράκια του να μην ανησυχώ, κάποια στιγμή θα τα κάνει. Βέβαια το γεγονός ότι πίνει μόνο γάλα δικαιολογείται το ότι δεν υπάρχει άμεση ανάγκη αφόδευσης. Πήρε την θερμοκρασία του και μου είπε να ανεβάσω την θερμοκρασία της θερμοφόρας γιατί είναι λίγη χαμηλή στο σωματάκι του. Το γεγονός ότι το βρήκα ενώ ήταν 10 ημερών σημαίνει ότι έχει πάρει τα αντισώματα ήδη από το μητρικό γάλα αν και συνήθως στα σκυλιά και στα γατιά αυτό γίνεται και από τον πλακούντα. Τέλος του πήρα ένα γαλατάκι σε σκόνη, Wean-um λέγετε. Το έχει δοκιμάσει κανείς-καμία άλλη σε γατάκια της; Είναι λέει υποκατάστατο μητρικού γάλακτος πλούσιο σε Σελήνιο. Αυτά για την ώρα.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπως είπα και πριν πήρα στο γατάκι γάλα σε σκόνη. Η ελάχιστη ποσότητα που μπορώ να παρασκευάσω είναι 50ml. Το γατάκι ζήτημα να καταναλώσει σε κάθε γεύμα περισσότερο από 5 άντε 10ml αν το πετύχω στις καλές του. Μπορώ να συντηρήσω στο ψυγείο την υπόλοιπη ποσότητα ή θα πρέπει να παρασκευάζω καινούρια σε κάθε του γεύμα; Και δεύτερον, όταν το ξαναζεσταίνω, ποιος κατά την γνώμη σας είναι ο καλύτερος τρόπος; Το έτοιμο γάλα το έκανα στο μπρίκι, αλλά αυτό με την σκόνη δεν ξέρω εάν πρέπει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας όπως άλλωστε με έχετε συνηθίσει.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τώρα το γαλατάκι δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι μια μέρα μπορείς να το κρατήσεις στο ψυγείο.Δε γράφει κάτι στη συσκευασία του σχετικα με την ανάλωση;Δεν νομίζω να πειράζει αν το ζεστάνεις στο μπρίκι,αρκεί να μην είναι καυτό και κάψει το μικρούλι.
aretha
Περιβόητο μέλος
Δοκίμασε να ψάξεις στο ιντερνετ την ιστοσελίδα της εταιρείας που το κατασκευάζει, συνήθως έχουν εκεί λίγες πληροφορίες παραπάνω.
(Έψαξα κι εγώ λίγο αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι, έχεις γράψει σίγουρα σωστά το όνομα του γάλακτος; Και μήπως μπορείς να δεις στη συσκευασία ποιας εταιρείας είναι; )
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το site του παρασκευάσματος είναι www.markandchappell.com και το συγκεκριμένο προϊόν λέγετε Wean-um. Δεν το δέχεται όπως το άλλο γάλα κάποια στιγμή που ήξερα ότι έχει ώρα να φάει το ανάγκασα να πιει λίγο έστω και με το ζόρι. Δεν μπορώ όμως να το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι έχει αδυνατίσει. Ελπίζω να φταίει το γεγονός ότι είναι καινούριο γάλα και κάνει έτσι μέχρι να το συνηθίσει. Όμως εάν συνεχίσει έτσι θα αναγκαστώ να του ξαναδώσω αγελαδινό που το πίνει με λαιμαργία και ας μην είναι κατάλληλο. Κοιμάται όλη μέρα και όλη νύχτα και όταν το ξυπνάω εγώ, δείχνει με το ζόρι να ανταποκρίνεται. Είναι στιγμές που βγαίνει με το ζόρι η φωνούλα του. Δεν έχει την έστω και λίγη ζωηράδα που είχε πριν δυο-τρεις μέρες.
moukelis
Επιφανές μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι δίκιο έχει η Νότα,αν είναι το γάλα που φταίει,δοκίμασε αραιωμένο εβαπορέ,μήπως αρχίσει πάλι να έχει όρεξη.Ενημέρωνέ μας,κι ό,τι χρειαστείς,μη διστάσεις.Ελπίζω όλα να πάνε καλά για το μικρουλάκι και να είναι τόσο τυχερό όσο όταν σε βρήκε.μήπως είναι πολύ κρύο ή πολύ ζεστό το γαλατάκι; (πρέπει να ειναι ελαφρώς χλιαρό, δηλαδη σε θερμοκρασία σώματος), για το λόγο αυτό θα το δοκιμάσεις ρίχνοντας μια σταγόνα στο εσωτερικό του αγκώνα σου. Κράτα το όσο πιο ζεστό γίνεται μήπως παθει υποθερμία...μπραβο που το παλεύεις..εβαπορέ έχεις; αν ναι αραιωσέ το με ελαφρως παλι χλιαρό νεράκι και δώστου από αυτό..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool