Elena_p
Δραστήριο μέλος
Kαλημερα κι απο μενα!!Μηπως το γατι πρεπει να το ονομασεις Αντονιο?Εκπληκτικη ομοιοτητα!!!
Χαχα κι εγώ το σκέφτηκα αυτό. Εκτός αν λένε τον ίδιο Αντώνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εγω θα συμφωνησωKαλημερα κι απο μενα!!Μηπως το γατι πρεπει να το ονομασεις Αντονιο?Εκπληκτικη ομοιοτητα!!!
Μοιαζουν πολυ,το γατακι βεβαια ειναι πιο ομορφο
Αν ειναι οντος αρσενικο σκεψου και αυτην την εκδοχη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, το γατάκι σήμερα συμπληρώνει 20 μέρες μαζί μου. Όταν το βρήκα ζήτημα να ήταν 2 εβδομάδων. Όποτε θα πρέπει να είναι ήδη 1 μηνών και…
Εντωμεταξύ μέχρι τώρα το έχω στο κουτί του με την θερμοφόρα να φροντίζω να είναι σχεδόν πάντα ζεστή. Μέχρι πότε θα πρέπει να συνεχίσω έτσι; Πιστεύετε ότι είναι καιρός να σταματήσω την θερμοφόρα; Ή μήπως υπάρχει φόβος να κρυώσει; Θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα και άλλες ερωτήσεις, αλλά λέω να τις κάνω μία-μία.
RedCat
Διάσημο μέλος
Περιμενουμε αλλες ερωτησεις..
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι περίεργο...Το γιατρό τον ρώτησες;Χθες το βράδυ που πήγα να το ταΐσω κατά τις 12 με ανησύχησε πάλι. Έκανε κάτι σπασμωδικές κινήσεις. Εκεί που καθόταν ήσυχο μόλις το ακουμπούσα λίγο, ταραζόταν, κινούσε λίγο τα ποδαράκια του και αμέσως ξανά ησύχαζε. Όταν το άφηνα να περπατήσει το ίδιο. Πήγαινε θαρρείς και ήταν μαστουρωμένο. Σωριαζόταν, μόλις το ακουμπούσα έκανε πάλι κάτι σπασμωδικές κινήσεις με νιαούρισμα και αμέσως ξανά σωριαζόταν. Έδειχνε ότι είχε κάποιο πρόβλημα. Δεν το συζητάμε να έτρωγε. Δοκίμαζα να την δώσω το μπιμπερό και μου το έδιωχνε. Το έβαλα λοιπόν εκ νέου ζεστό νερό στην θερμοφόρα και το έβαλα να κοιμηθεί και πάλι στο δωμάτιο μαζί μου σε περίπτωση που ξυπνούσε το βράδι να με ξυπνούσε και μένα. Το πρωί που σηκώθηκα ήταν πάλι μία χαρά. Του έδωσα να φάει και μόνο που δεν έφαγε και μένα. Και όλη την μέρα (μέχρι και τώρα που σας γράφω) το γατάκι δείχνει πάλι υγιέστατο.

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι να πω,είναι πολύ περιεργη αντίδραση.Αλλά για να το λέει ο γιατρός...Ξέρω ότι είναι φίλος,και πιθανότατα εξαίρετος επιστήμονας,αλλά μήπως να έπαιρνες και μια δεύτερη γνώμη,έτσι να είσαι ήσυχος;Όχι, είχα σκοπό να πάω σήμερα σε περίπτωση που εξακολουθούσε να είχε πρόβλημα. Ξέχασα να πω ότι χθες το βράδι πριν διαπιστώσω ότι είχε πρόβλημα το χάιδευα την κοιλίτσα. Και έτσι όπως ήταν ανάσκελα και κουνούσε τα ποδαράκια του νιαουρίζοντας άρχισε να ενεργείτε. Δεν ήταν διάρροια αλλά ούτε και κανονικά. Ήταν λίγο μαλακά. Σε εκείνο το σημείο και σε συνδυασμό με την συμπεριφορά που εξήγησα παραπάνω διαπίστωσα ότι μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα. Το Σάββατο βράδυ που ήμουν έξω για ποτό με τον συγκεκριμένο κτηνίατρο (ο οποίος τυγχάνει και φίλος) του είπα ότι πάει καλά και μου είπε να σταματήσω να του δίνω το σιρόπι για να μην του γίνουν και πέτρα. Μετά το χθεσινό είπα να μην του το ξανά αρχίσω μήπως και δεν υπάρχει λόγος να το φορτώσω και πάλι με φάρμακο. Αποδειχθεί ότι έπραξα σωστά τουλάχιστον μέχρι τώρα καθώς δεν ξανά ενεργήθηκε.

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αχ συγνώμη δεν το κατάλαβα,νόμισα ότι τον ρώτησες όταν βγήκατε.Κοίτα,το να είναι σε λίγο πιο ζεστό μέρος και να χουχουλιάζει δε νομίζω να του κάνει κακό.Αν νομίζεις ότι θα βοηθήσει...Ίσως δεν κατάλαβες καλά που είπα πριν ότι για την χθεσινοβραδινή συμπεριφορά του γατιού δεν τον ενημέρωσα. Είπα ότι είχα σκοπό να το κάνω σήμερα αλλά το είδα μια χαρά. Όλη την μέρα σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τρώει και κοιμάται κανονικά. Αυτή την στιγμή είναι ήσυχο. Ερώτηση. Εάν κρύωνε δεν θα φώναζε; Μήπως να μην ξανά ζεστάνω την θερμοφόρα του και να το αφήσω να κουλουριάζετε στην κουβερτούλα του;

Αν κρύωνε πάντως θα πήγαινε σε πιο ζεστό μέρος.
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά ε, μόλις έβαλα στο κουτί που κοιμάται μία μαύρη μάλλινη μπλούζα που είχα και έχει τρελαθεί στο παιχνίδι και στην εξερεύνηση. Την δαγκώνει, την γρατζουνάει, κάποιες στιγμές κάνει φωλίτσα και κουλουριάζετε. Δείχνει να την γουστάρει τρελά. Θα πρέπει μάλλον να την ξεγράψω αυτή την μπλούζα. Είναι πια δική της.
moukelis
Επιφανές μέλος

natalo9
Δραστήριο μέλος

Τι κάνει το γατούλι?
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ καλά natalo9 ευχαριστώ. Το δικό σου πως είναι.Είναι καλύτερα;
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Αποπαρασίτωση του'χεις κάνει, ε?
natalo9
Δραστήριο μέλος
Το περάσαμε με επιτυχία και αυτό το ζόρι...

natalo9
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπράβο βρε natalo9, πολύ χαίρομαι που το ξεπέρασε γρήγορα. Μπράβο και σε σένα για την προσπάθεια σου

Moukelis υποθέτω ότι το δικό σου έχει μία κλήση στα γράμματα. Αυτό θα πει «έξυπνο γατί»

natalo9
Δραστήριο μέλος
Ο δικός μας πάντως ενα φεγγαρι είχε εμμονη με τη Διπλωματία του Kissinger..
Ο θεός και η ψυχή του..!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool