S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

• Thread starter Thread starter Elena_p
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Kαλημερα κι απο μενα!!Μηπως το γατι πρεπει να το ονομασεις Αντονιο?Εκπληκτικη ομοιοτητα!!!

Χαχα κι εγώ το σκέφτηκα αυτό. Εκτός αν λένε τον ίδιο Αντώνη:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα κι απο μενα!!Μηπως το γατι πρεπει να το ονομασεις Αντονιο?Εκπληκτικη ομοιοτητα!!!
Και εγω θα συμφωνησω :up:Μοιαζουν πολυ,το γατακι βεβαια ειναι πιο ομορφο:up:Αν ειναι οντος αρσενικο σκεψου και αυτην την εκδοχη;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1η Ερώτηση

Λοιπόν, το γατάκι σήμερα συμπληρώνει 20 μέρες μαζί μου. Όταν το βρήκα ζήτημα να ήταν 2 εβδομάδων. Όποτε θα πρέπει να είναι ήδη 1 μηνών και…
Εντωμεταξύ μέχρι τώρα το έχω στο κουτί του με την θερμοφόρα να φροντίζω να είναι σχεδόν πάντα ζεστή. Μέχρι πότε θα πρέπει να συνεχίσω έτσι; Πιστεύετε ότι είναι καιρός να σταματήσω την θερμοφόρα; Ή μήπως υπάρχει φόβος να κρυώσει; Θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα και άλλες ερωτήσεις, αλλά λέω να τις κάνω μία-μία.

εγω πιστεύω οτι την ζέστη πρεπει να του την παρεχεις για λίγο ακόμη. Μεχρι δύο μηνών είναι ακομη ευάλωτο αρκετά, αλλωστε και ο καιρος δεν ειναι ακομη απολυτα ζεστός...δωστου ενα ελαφρυ φιλακι απο μενα (μην το κατσιασουμε κιολας).
Περιμενουμε αλλες ερωτησεις..

Χθες το βράδυ που πήγα να το ταΐσω κατά τις 12 με ανησύχησε πάλι. Έκανε κάτι σπασμωδικές κινήσεις. Εκεί που καθόταν ήσυχο μόλις το ακουμπούσα λίγο, ταραζόταν, κινούσε λίγο τα ποδαράκια του και αμέσως ξανά ησύχαζε. Όταν το άφηνα να περπατήσει το ίδιο. Πήγαινε θαρρείς και ήταν μαστουρωμένο. Σωριαζόταν, μόλις το ακουμπούσα έκανε πάλι κάτι σπασμωδικές κινήσεις με νιαούρισμα και αμέσως ξανά σωριαζόταν. Έδειχνε ότι είχε κάποιο πρόβλημα. Δεν το συζητάμε να έτρωγε. Δοκίμαζα να την δώσω το μπιμπερό και μου το έδιωχνε. Το έβαλα λοιπόν εκ νέου ζεστό νερό στην θερμοφόρα και το έβαλα να κοιμηθεί και πάλι στο δωμάτιο μαζί μου σε περίπτωση που ξυπνούσε το βράδι να με ξυπνούσε και μένα. Το πρωί που σηκώθηκα ήταν πάλι μία χαρά. Του έδωσα να φάει και μόνο που δεν έφαγε και μένα. Και όλη την μέρα (μέχρι και τώρα που σας γράφω) το γατάκι δείχνει πάλι υγιέστατο.

Χθες το βράδυ που πήγα να το ταΐσω κατά τις 12 με ανησύχησε πάλι. Έκανε κάτι σπασμωδικές κινήσεις. Εκεί που καθόταν ήσυχο μόλις το ακουμπούσα λίγο, ταραζόταν, κινούσε λίγο τα ποδαράκια του και αμέσως ξανά ησύχαζε. Όταν το άφηνα να περπατήσει το ίδιο. Πήγαινε θαρρείς και ήταν μαστουρωμένο. Σωριαζόταν, μόλις το ακουμπούσα έκανε πάλι κάτι σπασμωδικές κινήσεις με νιαούρισμα και αμέσως ξανά σωριαζόταν. Έδειχνε ότι είχε κάποιο πρόβλημα. Δεν το συζητάμε να έτρωγε. Δοκίμαζα να την δώσω το μπιμπερό και μου το έδιωχνε. Το έβαλα λοιπόν εκ νέου ζεστό νερό στην θερμοφόρα και το έβαλα να κοιμηθεί και πάλι στο δωμάτιο μαζί μου σε περίπτωση που ξυπνούσε το βράδι να με ξυπνούσε και μένα. Το πρωί που σηκώθηκα ήταν πάλι μία χαρά. Του έδωσα να φάει και μόνο που δεν έφαγε και μένα. Και όλη την μέρα (μέχρι και τώρα που σας γράφω) το γατάκι δείχνει πάλι υγιέστατο.
Τι περίεργο...Το γιατρό τον ρώτησες;:hmm:

Όχι, είχα σκοπό να πάω σήμερα σε περίπτωση που εξακολουθούσε να είχε πρόβλημα. Ξέχασα να πω ότι χθες το βράδι πριν διαπιστώσω ότι είχε πρόβλημα το χάιδευα την κοιλίτσα. Και έτσι όπως ήταν ανάσκελα και κουνούσε τα ποδαράκια του νιαουρίζοντας άρχισε να ενεργείτε. Δεν ήταν διάρροια αλλά ούτε και κανονικά. Ήταν λίγο μαλακά. Σε εκείνο το σημείο και σε συνδυασμό με την συμπεριφορά που εξήγησα παραπάνω διαπίστωσα ότι μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα. Το Σάββατο βράδυ που ήμουν έξω για ποτό με τον συγκεκριμένο κτηνίατρο (ο οποίος τυγχάνει και φίλος) του είπα ότι πάει καλά και μου είπε να σταματήσω να του δίνω το σιρόπι για να μην του γίνουν και πέτρα. Μετά το χθεσινό είπα να μην του το ξανά αρχίσω μήπως και δεν υπάρχει λόγος να το φορτώσω και πάλι με φάρμακο. Αποδειχθεί ότι έπραξα σωστά τουλάχιστον μέχρι τώρα καθώς δεν ξανά ενεργήθηκε.

Όχι, είχα σκοπό να πάω σήμερα σε περίπτωση που εξακολουθούσε να είχε πρόβλημα. Ξέχασα να πω ότι χθες το βράδι πριν διαπιστώσω ότι είχε πρόβλημα το χάιδευα την κοιλίτσα. Και έτσι όπως ήταν ανάσκελα και κουνούσε τα ποδαράκια του νιαουρίζοντας άρχισε να ενεργείτε. Δεν ήταν διάρροια αλλά ούτε και κανονικά. Ήταν λίγο μαλακά. Σε εκείνο το σημείο και σε συνδυασμό με την συμπεριφορά που εξήγησα παραπάνω διαπίστωσα ότι μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα. Το Σάββατο βράδυ που ήμουν έξω για ποτό με τον συγκεκριμένο κτηνίατρο (ο οποίος τυγχάνει και φίλος) του είπα ότι πάει καλά και μου είπε να σταματήσω να του δίνω το σιρόπι για να μην του γίνουν και πέτρα. Μετά το χθεσινό είπα να μην του το ξανά αρχίσω μήπως και δεν υπάρχει λόγος να το φορτώσω και πάλι με φάρμακο. Αποδειχθεί ότι έπραξα σωστά τουλάχιστον μέχρι τώρα καθώς δεν ξανά ενεργήθηκε.
Τι να πω,είναι πολύ περιεργη αντίδραση.Αλλά για να το λέει ο γιατρός...Ξέρω ότι είναι φίλος,και πιθανότατα εξαίρετος επιστήμονας,αλλά μήπως να έπαιρνες και μια δεύτερη γνώμη,έτσι να είσαι ήσυχος;:hmm:

Ίσως δεν κατάλαβες καλά που είπα πριν ότι για την χθεσινοβραδινή συμπεριφορά του γατιού δεν τον ενημέρωσα. Είπα ότι είχα σκοπό να το κάνω σήμερα αλλά το είδα μια χαρά. Όλη την μέρα σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τρώει και κοιμάται κανονικά. Αυτή την στιγμή είναι ήσυχο. Ερώτηση. Εάν κρύωνε δεν θα φώναζε; Μήπως να μην ξανά ζεστάνω την θερμοφόρα του και να το αφήσω να κουλουριάζετε στην κουβερτούλα του;

Ίσως δεν κατάλαβες καλά που είπα πριν ότι για την χθεσινοβραδινή συμπεριφορά του γατιού δεν τον ενημέρωσα. Είπα ότι είχα σκοπό να το κάνω σήμερα αλλά το είδα μια χαρά. Όλη την μέρα σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τρώει και κοιμάται κανονικά. Αυτή την στιγμή είναι ήσυχο. Ερώτηση. Εάν κρύωνε δεν θα φώναζε; Μήπως να μην ξανά ζεστάνω την θερμοφόρα του και να το αφήσω να κουλουριάζετε στην κουβερτούλα του;
Αχ συγνώμη δεν το κατάλαβα,νόμισα ότι τον ρώτησες όταν βγήκατε.Κοίτα,το να είναι σε λίγο πιο ζεστό μέρος και να χουχουλιάζει δε νομίζω να του κάνει κακό.Αν νομίζεις ότι θα βοηθήσει...:/:
Αν κρύωνε πάντως θα πήγαινε σε πιο ζεστό μέρος.

Πάει η μπλούζα!

Καλά ε, μόλις έβαλα στο κουτί που κοιμάται μία μαύρη μάλλινη μπλούζα που είχα και έχει τρελαθεί στο παιχνίδι και στην εξερεύνηση. Την δαγκώνει, την γρατζουνάει, κάποιες στιγμές κάνει φωλίτσα και κουλουριάζετε. Δείχνει να την γουστάρει τρελά. Θα πρέπει μάλλον να την ξεγράψω αυτή την μπλούζα. Είναι πια δική της.

Εμ δεν το ξέρεις ότι με το μάλλινο τρελαίνονται αγαπητέ;Να ξεγράψεις επίσης οτιδήποτε άλλο της αρέσει,θεωρεί το σπίτι δικό της και είσαι ο νοικάρης της!:lol:

Και ο υπηρετης της/του επίσης... :lol::lol:
Τι κάνει το γατούλι?

Ας πάρει ότι θέλει…μόνο στην ταινιοθήκη μου μην βάλει πόδι :lol:
Πολύ καλά natalo9 ευχαριστώ. Το δικό σου πως είναι.Είναι καλύτερα;

Μην ανησυχείς. Το χάιδευες στην κοιλίτσα, λογικά ενεργήθηκε. Μωράκι είναι ακόμα. Το άλλο όμως σύμπτωμα με τις σπασμωδικές κινήσεις είναι ύποπτο...βέβαια καμιά φορά οι γάτες κάνουν κάτι τέτοια τινάγματα στον ύπνο τους. Παρακολούθησέ το μια δυο μέρες.
Αποπαρασίτωση του'χεις κάνει, ε?

Ναι το μανάρι μου, καλά είναι..Ευχαριστώ..
Το περάσαμε με επιτυχία και αυτό το ζόρι...
:up::up:

Όσο αφορά την ταινιοθήκη σου..αν βρει κάτι ενδιαφέρον εκεί μέσα να είσαι σίγουρος ότι θα το εξερευνήσει και αν του αρέσει, θα θρονιαστεί !!! :P

Α ναι εμενα ας πουμε ξαπλωνει στα βιβλία μου.Όταν τα έχω ανοιχτά εννοείται και διαβάζω,πώς αλλιώς να γίνει ενοχλητικός...:mad:

Αποπαρασίτωση όχι ακόμα. Ρώτησα τον γιατρό και μου είπε ότι εμβόλια τα κάνουν συνήθως στις 45 μέρες. Επειδή το συγκεκριμένο πέρασε τόσο δύσκολη κατάσταση υγείας καλύτερα να το κάνουμε στους 2 μήνες. Θύμισε μου, αποπαρασίτωση για ποια περίπτωση το κάνουμε;
Μπράβο βρε natalo9, πολύ χαίρομαι που το ξεπέρασε γρήγορα. Μπράβο και σε σένα για την προσπάθεια σου :up:

Moukelis υποθέτω ότι το δικό σου έχει μία κλήση στα γράμματα. Αυτό θα πει «έξυπνο γατί» :P

Moukelis, εχει ιδιαιτερη προτίμηση σε κάποιο μάθημα ή απλά μαζεύει εγκυκλοπαιδικές γνωσεις?
Ο δικός μας πάντως ενα φεγγαρι είχε εμμονη με τη Διπλωματία του Kissinger..:confused: Ο θεός και η ψυχή του..!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back