S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

Ο γιατρός μου επισήμανε μόνο το ότι η θερμοκρασία του είναι κάπως χαμηλή και μου σύνεστησε να έχω ακόμα πιο ζεστή την θερμοφόρα του. Το έκανα αυτό και δείχνει να είναι μια χαρά από άποψη ζέστης. Κοιμάται όλη την ώρα και αυτό το θεωρώ φυσιολογικό για την ηλικία του. Όμως τουλάχιστον μέχρι χθες μόλις κρύωνε το κρεβατάκι του, φρόντιζα να ζεσταθεί, του έδινα γαλατάκι και αμέσως ξανακοιμότανε. Δείχνει να μη έχει καθόλου όρεξη για τίποτα. Ακόμα και στο χέρι μου που ενώ πρώτα είχε την δύναμη να σκαρφαλώσει, τώρα με το ζόρι περπατάει.
Συμπληρώνω… μία ευδομάδα που του δίνω γαλατάκι το έπινε με όρεξη. Οπότε θέμα θερμοκρασίας δεν παίζει. Θα δοκιμάσω όμως εβαπορέ μήπως και δω αλλαγή. Ευχαριστώ πάντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασε αυτό με το αραιωμένο εβαπορέ που είπε η Νότα,ίσως να αρχίσει να πίνει πάλι και να πάρει τα πάνω του.Φυσιολογικό είναι που κοιμάται,κουράζονται πάρα πολύ εύκολα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, δοκίμασε το εβαπορέ μήπως το δεχτεί....μακάρι όλα να πάνε καλά!:(
Μπράβο και για την προσπάθειά σου!:)

Και με το εβαπορέ δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκε αλλά έστω και με το ζόρι 2,5ml (μία μικρή σύριγγα) το κατέβασε. Τώρα ξαναθρονιάστηκε στο κρεβατάκι του το οποίο το έχω κάνει φούρνο και κοιμάται. Κάποιες στιγμές αλλάζει μεριά για να βρει την πιο κατάλληλη θερμοκρασία. Ώρες-ώρες νομίζω ότι μόνο του παλεύει να σωθεί και πως αν εξαρτιόταν από μένα μόνο δεν θα την είχε βγάλει. Να ρωτήσω, φωτογραφία πως μπορώ να περάσω στα σχόλιά μου;

Αχ μωρέ το καημένο...Να ρωτήσεις αύριο άμεσα τον γιατρό σου πως μπορείς να βοηθήσεις την κατάσταση.
Φωτογραφία στην υπογραφή σου μπορείς να προσθέσεις από την επιλογή "Εργαλεία" πάνω δεξιά,και διαλέγεις "επεξεργασία υπογραφής".
Καλό βράδυ και περιμένουμε νέα του μικρούλη!Μη χάνεις το κουράγιο και την υπομονή σου!

To καλύτερο θα ήταν ένα γάλα σε σκόνη ειδικό για γατάκια...δεν ξέρω αν αυτό που του πήρες είναι για γατάκια. Αλλά δεν νομίζω να φταίει το γάλα. Δυστυχώς γατάκια σε τόσο μικρή ηλικία, δύσκολα τα καταφέρνουν. Πάντως αγελαδινό μην του δώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνει καλό. Σου είπε ο γιατρός πόσων ημερών είναι?

πρέπει να είναι 2-3 ευδομάδων (εδώ που γράφω σχόλεια πως μπορώ να περάσω φωτογραφία)...any way, καληνύχτα και ευχαριστώ σε όσους μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα.Τα λέμε αύριο,bay!
ΥΓ. Λίγο πριν κλείσω βρήκα τρόπο να περάσω φωτογραφία του. Για αυτό σας μιλάω τόσες μέρες. Δεν είναι το ομορφότερο γατάκι (όπως λένε όλες οι μάνες για τα παιδάκια τους) που υπάρχει στον κόσμο?

Συνημμένα

• SP_A0053.jpg
    SP_A0053.jpg
    255,4 KB · Εμφανίσεις: 154
ΑΧ ψυχηηη μου.Πολυ γλυκουλι ειναι:inlove::baby:
Μακαρι να πανε ολα καλα.

Καλέ αυτό είναι σκέτη γλύκα!!!
Μακάρι να τα καταφέρει, είναι τόοοσο δύσκολο όταν είναι τόσο μικρά...
Ειδικό γαλατάκι εμένα μου είχε δώσει ο κτηνίατρος, δεν θυμάμαι δυστυχώς πως το έλεγαν, εσένα δεν σου έδωσε κάτι?

Τι ομορφο που ειναι,:inlove:ψυχουλα μακαρι ολα να παν καλα
Μηπως εκεινο το εβαπορε που ειναι για μωρακια κανει?:baby:

Αχ ένα κουρτινάτο!ΝΑ σου ζήσει,είναι πολύ όμορφο!

Είναι πολύ γλυκούλι το :baby::baby::baby: σου!
Πήγες στο γιατρό σήμερα;;; Πώς είναι το μικρό, έφαγε καθόλου;;;
Εκτός από γάλα δεν μπορείς να του δώσεις και κάτι δυναμωτικό, αν ρωτούσες το γιατρό;:hmm:

ΝΑι δεν ξέρω αν κάνει,αλλά υπάρχει μια κονσέρβα για ανάνηψη από επεμβάσεις κτλ που είναι σούπερ θρεπτική και είναι σαν αλοιφή.Αν μπορεί να καταπιεί...Πες μας νεα του,έφαγε καθόλου;Ζωήρεψε;

Τα πατουσάκια του μαυρίσαν

Είπα στον γιατρό ότι δεν τρώει από το γάλα που μου έδωσε και ότι ούτε εβαπορέ που αραιώνω πίνει με ευχαρίστηση. Το ταΐζω με το ζόρι. Θα το πάω να το εξετάσει και πάλι μεθαύριο εκτός και αν δω επιδείνωση αύριο. Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω και να μου απαντήσει εάν κάποιος-κάποια γνωρίζει. Τα πατουσάκια του στο εσωτερικό όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δεν είναι πια ροζ και στα τρία ποδαράκια του έχουν μαυρίσει. Το είπα τηλεφωνικά στον γιατρό και που μου είπε μήπως παίρνουν φυσιολογικά αυτό το χρώμα. Γνωρίζει κανείς εάν είναι κάτι ανησυχητικό;Παίζει μήπως να ήταν από πριν και να μην το είχα προσέξει?

Συνημμένα

• SP_A0057.jpg
    SP_A0057.jpg
    183,6 KB · Εμφανίσεις: 76
  • SP_A0059.jpg
    SP_A0059.jpg
    139,6 KB · Εμφανίσεις: 70
  • SP_A0061.jpg
    SP_A0061.jpg
    190,4 KB · Εμφανίσεις: 66
Αυτό με τα πατουσάκια φυσιολογικό μου φαίνεται...
Το ότι δεν τρώει είναι πρόβλημα.:(
Μην του δίνεις εβαπορε΄, καλυτερα το ειδικό γάλα σιγά σιγά, με το ζόρι αλλα με πολύ προσοχή μην το πνίξεις.

Κοιτάτε πως είναι όταν κοιμάται. Εγώ το κοιτάω με τις ώρες. Δεν είναι φοβερό το συναίσθημα της ασφάλειας που νιώθει και που σου το μεταδίδει; Σε κάνει να νιώθεις ότι ξέρει πως κάποιος βρίσκετε από πάνω του και ότι φροντίζει να μην κρυώνει. Σε κάνει να νιώθεις απερίγραπτα υπεύθυνος.

Συνημμένα

• SP_A0062.jpg
    SP_A0062.jpg
    229 KB · Εμφανίσεις: 85
  • SP_A0064.jpg
    SP_A0064.jpg
    224,5 KB · Εμφανίσεις: 81
Αχου ψυχούλα μου!:inlove:
Είναι ακόμα τόοοοσο μικρό:baby::baby:
Μήπως να του έβαζες κανένα λούτρινο στην κούτα του .....μοιάζει τόσο μόνο!:(

Το σκέφτηκα και εγώ, και για να λέμε την αλήθεια το σκέφτηκε μία φίλη μου που έχει ένα τέτοιο μικρό αρκουδάκι και είπε θα μου το δώσει να το βάλω δίπλα του.

Δειχνει τοσο μονο και ανυπερασπιστο.Το κοιτας και τρεμει η ψυχη σου μην παθει τιποτα.:inlove:Σκεπασε το να μην κρυωνει:)

Δοκίμασε να του δώσεις λίγο πατέ (κονσερβούλα) για γατάκια. Καλή του τύχη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back