S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αχουυυυ, ψυχή μου!!!!:inlove::baby::baby::baby:
Άντε και σύντομα να το βαφτίσουμε....:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διάβασα μόλις όλο το ποστ από την αρχή και συγκινήθηκα με την ιστορία της μικρής σου μαχήτριας.....γιατί η μικρή το έχει μέσα της το να σωθεί... Ένα όνομα που θα της ταίριαζε, είναι το ελπίδα, η hope στα αγγλικά άν προτιμάς.... η τό life στα αγγλικά και ζωή στα ελληνικά γιατί και αυτό ανταποκρίνεται στην ιστορία σας ,όπως και να την πεις όμως η μικρή αυτή θα γίνει ή καλυτέρη σου φίλη. Άντε καλό κουράγιο και όλα να σας πάνε πολύ καλά και στους δύο.....:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τι φάτσα είναι αυτή? Μικρούλα είναι πάντως, δε νομίζω να είναι ούτε 3 εβδομάδων ακόμα.
Το όνομα που μου ήρθε στο μυαλό όταν την είδα ειναι Ντόμινο...ξέρεις..άσπρο-μαύρο:P..δεν είναι και πολύ 'θηλυκό' βέβαια:lol:

In this case Elena θα μπορούσαμε να το πούμε και σκάκι ή ΠΑΟΚ :P που επίσης αναδεικνύουν τον χρωματισμό της αλλά όχι την θηλυκότητά της. Σίγουρα θα διαλέξω ένα όνομα 100% θηλυκό. Θα προτιμούσα Ελληνικό αλλά και ξένο δεν θα το απέκλεια εάν υπήρχε κάποιο που θα έκανε κλικ. Έχω στο μυαλό μου 2-3 αλλά πάντα είναι καλοδεχούμενες νέες προτάσεις. Ευχαριστώ όλες και όλες (μια και από ότι βλέπω μέχρι στιγμής είμαι ο μόνος άνδρας εδώ μέσα;). Τα λέμε πάω για καφέ.

Μόλις διάβασα όλο το ποστ και συγκινήθηκα από την προσπάθειά σου kd-notorious. Mπράβο σου, συγχαρητήρια. Αυτό σημαίνει πραγματικός άνδρας κορίτσια, ε? Η μικρούλα σου το ένοιωσε ότι προσπαθείς αληθινά κι ότι είναι σημαντική για σένα και αυτό τη βοήθησε ν' αγωνιστεί για τη ζωούλα της. Ζωή ταιριάζει νάναι τ' όνομά της.
Και πάλι μπράβο! Νάσαι καλά!

οχι μην νομίζεις έχουμε και άλλους άντρες στο σαιτ...
Να σου ζήσει η κουκλίτσα, όντως φαίνεται να πήρε τα πάνω της και στο βλέμμα της φαίνεται ότι το παλεψε με επιτυχία...
Καλό καφέ και είμαι σίγουρη ότι θα της βρείς το καλύτερο όνομα..μη βιαστείς γιατί μπορεί να στο αποκαλύψει και ο χαρακτήρας της (ας πουμε εγω τον γατο μου αντι για Τσε έπρεπε να το έχω βγαλει Λουκουμά):lol:

Εμείς τον Σείριο τον είχαμε πει Μόιρα.Είναι κέλτικο όνομα,και σημαίνει "μικρό θαλασσινό αστέρι".Είναι επίσης πολύ αγαπημένη μου ηρωίδα από την ιστορία του Πήτερ Παν.
Επίσης είχαμε σκεφτεί και Adela,Alba(αυγή),Aurelia,Etelvina,Lilith...Αλλά μιας και είναι μικρή και ελαφριά σαν συννεφάκι,μπορείς να τη βγάλεις Νεφέλη!

In this case Elena θα μπορούσαμε να το πούμε και σκάκι ή ΠΑΟΚ :P που επίσης αναδεικνύουν τον χρωματισμό της αλλά όχι την θηλυκότητά της.

:lol::lol::lol:

Τί γλυκιά και αισιόδοξη η ιστορία σας kd!
Δεν ξέρω τί όνομα θα σου προκύψει για την ασπρόμαυρη αγάπη σου αλλά και το δικό σου όνομα εδω μέσα στο site δεν θα είναι καθόλου notorious μετά την τόσο μεγάλη προσπάθεια που έκανες για ένα τόσο μικρό και ανυπεράσπιστο πλασματάκι. Λέω να σε λέμε renowned cat rescuer;)
Καλή συνέχεια στη ζωή σου με το γατόνι σου και με όλους όσους αγαπάς

Τωρα μολις γυρισα και ειναι το πρωτο θεμα που διαβαζω.Τι καλα νεα για την γατουλα:D Θα συμφωνησω για την μαγισσα η Ζωη η Ελπιδα ετσι να αγγιζει λιγο την γλυκια της ιστορια.Ολα να σας πανε καλα:D:D:D

Ονοματολογία σε εξέλιξη

Ευχαριστώ όλες για τα ονόματα που προτείνατε. Τα περισσότερα από αυτά μου άρεσαν πάρα πολύ, από εκεί που δεν μπορούσα να βρω ούτε ένα μόνος μου. Νιώθω σαν να μπήκα σε μαγαζί για να αγοράσω μπλούζα και να μου έχουν κατεβάσει από το ράφι ένα σωρό και μην μπορώντας να διαλέξω, θέλω να τις πάρω όλες. Αυτό βέβαια δεν γίνετε καθώς δεν ήμαστε στην Ισπανία να του δώσουμε 10 ονόματα. Θα μου άρεσε το Νεφέλη που προτάθηκε από την moukelis, ωστόσο όμως υιοθετώ και το σκεπτικό της nikis και της μάγισας για τα ονόματα Ζωή και Ελπίδα όσον αφορά τον αγώνα που έδωσε για να επιζήσει. Μήπως να το ονόμαζα και “niki” :P μιας και στο τέλος κατάφερε να νικήσει στον αγώνα που έδωσε; Σίγουρα θα καταλήξω σε κάποια από αυτά που προτείνατε για να μην το τραβάμε και υπερβολικά το θέμα και μονοπωλώ την συζήτηση. Δεν μιλάμε και δα για το Μακεδονικό. Απλά δεν το βιάζομαι όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο μου για να μην το γρουσουζέψω. Ας μεγαλώσει με το καλό λίγο ακόμη και καταλήγουμε σε όνομα.

Ευχαριστώ όλες για τα ονόματα που προτείνατε. Τα περισσότερα από αυτά μου άρεσαν πάρα πολύ, από εκεί που δεν μπορούσα να βρω ούτε ένα μόνος μου. Νιώθω σαν να μπήκα σε μαγαζί για να αγοράσω μπλούζα και να μου έχουν κατεβάσει από το ράφι ένα σωρό και μην μπορώντας να διαλέξω, θέλω να τις πάρω όλες. Αυτό βέβαια δεν γίνετε καθώς δεν ήμαστε στην Ισπανία να του δώσουμε 10 ονόματα. Θα μου άρεσε το Νεφέλη που προτάθηκε από την moukelis, ωστόσο όμως υιοθετώ και το σκεπτικό της nikis για τα ονόματα Ζωή και Ελπίδα όσον αφορά τον αγώνα που έδωσε για να επιζήσει. Μήπως να το ονόμαζα και “niki” :P μιας και στο τέλος κατάφερε να νικήσει στον αγώνα που έδωσε; Σίγουρα θα καταλήξω σε κάποια από αυτά που προτείνατε για να μην το τραβάμε και υπερβολικά το θέμα και μονοπωλώ την συζήτηση. Δεν μιλάμε και δα για το Μακεδονικό. Απλά δεν το βιάζομαι όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο μου για να μην το γρουσουζέψω. Ας μεγαλώσει με το καλό λίγο ακόμη και καταλήγουμε σε όνομα.
Πολυ μου αρεσε η ιδεα να δωσεις στην γατουλα το ονομα μου(ειναι το πραγματικο μου ονομα, την γατουλα μου την λενε Μυρτουλα) .Θα ημουνα κατι σαν νονα της.:DΠροσεξα οτι εισαι απο Γιανιτσα και μενα η καταγωγη μου(δηλαδη του πατερα μου) ειναι απο ενα χωριο της Αριδαιας.Καθε φορα που πηγαινουμε στο κτημα περναμε απο Γιανιτσα.Οποιο ονομα και να διαλεξεις τελικα στην γατουλα να περνατε καλα μαζι και να μας ανεβαζεις πολλες φωτο της.Ειναι η πρωτη φορα που εχεις γατακι?:)

Ναι, είναι η πρώτη φορά που φροντίζω γατάκι και αυτό γιατί μου προέκυψε. Να φανταστείς ότι εδώ και 4 χρόνια μένω σε ημιώροφο και το μπαλκόνι μου είναι προσβάσιμο σε γάτες που έχει ο ακάλυπτος. Μια φορά μάλιστα ξύπνησα ένα πρωί, είχα ξεχάσει να κατεβάσω το στόρι και είδα 3 γάτες να έχουν θρονιαστεί στον καναπέ μου στο σαλόνι. Δύο μέρες καθάριζα το σπίτι από τρίχες. Τρελάθηκα και από τότε δεν τις είχα πάρει με καλό μάτι. Αυτό όμως έτυχε να το δω παρατημένο (ζήτημα να ήταν 2 εβδομάδων), μούσκεμα, παγωμένο και έκλεγε ασταμάτητα. Δεν ξέρω τι, αλλά κάτι με άγγιξε από την ώρα που το πήρα στα χέρια μου και με κοίταξε στα μάτια. Αμέσως κούρνιασε στην χούφτα μου (τόσο μικρό ήτανε) και από τότε έβαλα σκοπό να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ζήσει.

Θα μπορούσες να συνδυάσεις το Ελπίδα και το Νίκη και να το βγάλεις Ελπινίκη:D

Με τις γατες συνβαινει κατι μαγικο.Τις περισσοτερες φορες αυτες σε βρισκουν και σε επιλεγουν.Πριν παρω την Μυρτουλα(πανε περιπου πεντε χρονια) και εγω δεν ηξερα τιποτα απο γατες.Μαζι της γνωρισα τον κοσμο των υπεροχων αυτων αιλουροειδων και τις ερωτευτηκα;)Βλεποντας το μικρουλι σου να μεγαλωνει,παρακολουθωντας τις γεματες χαρη κινησεις της,το παιχνιδι-κυνηγι,την μυστηριωδη ψυχολογια της και προπαντων την απαραμιλλη ομορφια σιγουρα θα γοητευτεις και εσυ.Καλως ηρθες λοιπον στον μαγικο κοσμο της γατας :rolleyes:

Θα μπορούσες να συνδυάσεις το Ελπίδα και το Νίκη και να το βγάλεις Ελπινίκη:D

Πολύ καλή η πρότασή σου Elena. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν το καλύτερο όνομα. Theanks :)

Ωραίο όνομα!
Ελπίζω η μικρούλα σου να πηγαίνει κάθε μέρα όλο και καλύτερα.Θα δεις ποσο μαγικό ελιξίριο κρύβει μέσα του ένα τόσο μικρό πλασματάκι.Ένα ελιξίριο που σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και με τα μεγαλύτερα προβλήματα,και να ξεχνάς τις έγνοιες σου με ένα γουργουρητό.Είδες με λίγο που είδες να σταλάζει μέσα από τα μικρά της ματάκια τι έπαθες...Να σου ζήσει,και να περάσετε πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί.

..μη βιαστείς γιατί μπορεί να στο αποκαλύψει και ο χαρακτήρας της (ας πουμε εγω τον γατο μου αντι για Τσε έπρεπε να το έχω βγαλει Λουκουμά):lol:

και εγώ έπρεπε να τον είχα ονομάσει Κατίνα...... και είναι και άντρας τρομάρα του:lol:

Τώρα διάβασα το θέμα και με συγκίνησε! Εύχομαι τα καλύτερα για τη μικρούλα και ένα μεγάλο μπράβο :up: σε εσένα για την απόφαση που πήρες να τη σώσεις και τη φροντίδα που της παρέχεις. Θα γίνετε αχώριστοι οι δυο σας! :inlove::inlove: Μην ανησυχείς υπάρχουν αρκετοί γατόφιλοι άνδρες στο σάιτ, ευτυχώς!:up:

Πώς είναι σήμερα η μικρούλα;:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back