S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το είχα στεγνώσει ήδη από την αρχή με μία πετσέτα. Τώρα κοιμάται του καλού καιρού μετά την εξαντλητική μέρα που είχε κουλουριασμένο στην μάλλινη μπλούζα μου που του χάρισα. Και κοιμάται τόσο βαριά που σε σχέση με άλλες φορές, διόλου δεν δείχνει να ενοχλείτε από τον θόρυβο που κάνει το πληκτρολόγιο. Λέω όμως να μην το ρισκάρω άλλο και το ξυπνήσω. Καληνύχτα σε όλες και όλους (αυτό το όλους τι το βάζω κάθε φορά, αφού μόνος μου είμαι κάθε μέρα). Θα σας πω νέα τις επόμενες μέρες. Bye!!!:bye: και ευχαριστώ για την βοήθεια!
Καληνύχτα και στους δύο και περιμένουμε σύντομα νέα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληνυχτα σε σενα και το μωρακι.Αυριο θα μας εχεις νεοτερα:D
Παντος νομιζω οτι υπαρχουν αρκετοι ανδρες στο site απλα ειναι λιγο ακριβοθωρητοι;):D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληνύχτα! Θέλουμε να μαθαίνουμε συνέχεια νέα σας...

Τι κάνει ο μικρούλης σήμερα? :baby::baby:

Καλησπέρα

Πάει και η σημερινή μέρα. Ένα παράξενο πράγμα. Είναι στιγμές κατά την διάρκεια της μέρας στην δουλειά που κάθομαι και σκέφτομαι. Τι ήθελα τελικά και έμπλεξα με ένα γατάκι. Πριν βρω το γατάκι, κάθε φορά που γυρνούσα σπίτι είχα ένα σωρό πράγματα να κάνω. Τώρα από την στιγμή που γυρίζω ασχολούμαι μαζί του το 80 τις εκατό του χρόνου μου. Και εδώ είναι το παράξενο. Πάλι βρίσκω χρόνο να κάνω αυτά που θέλω. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τόσα χρόνια αφιέρωνα τον χρόνο μου σε βλακείες. Σε πράγματα που και να μην τα έκανα δεν θα σήμαινε κάτι. Ενώ τώρα γυρίζω από την δουλειά ή από όπου αλλού (να μην νομίζετε ότι όλη μου η ζωή είναι δουλειά και με λυπάστε κιόλας), και την στιγμή που το ταΐζω με το μπιμπερό και αυτό να γαντζώνετε με λαιμαργία, είναι όλα τα λεφτά. Δεν την συγκρίνω με τίποτα.
Bay the way…μάλλον άδικα ανησύχησα χθες το βράδι με το σπρέι για τους ψύλλους. Το γατάκι είναι μια χαρά. Βέβαια όταν έκλεισα, θορυβημένος από όσα μου γράψατε, με μία βρεγμένη γάζα καθάρισα τα ποδαράκια του και επιφανειακά όλο το γατάκι από πάνω ίσα-ίσα να φύγει το πολύ σπρέι. Αν πάλι δω στην πορεία ότι εξακολουθεί να έχει ψύλλους το ξαναψεκάζω αλλά με μέτρο αυτή την φορά.

natalo9 κοίτα να δεις...ξεκίνησα να γράφω το σχόλιό μου σήμερα πριν δω το δικό σου. Οπότε σου απάντησα μάλλον:)

Πατρικο ενστικτο ??
Πολύ τυχερο το γατουλι σου που εχει τετοιο μπαμπα..:)

Πάει και η σημερινή μέρα. Ένα παράξενο πράγμα. Είναι στιγμές κατά την διάρκεια της μέρας στην δουλειά που κάθομαι και σκέφτομαι. Τι ήθελα τελικά και έμπλεξα με ένα γατάκι. Πριν βρω το γατάκι, κάθε φορά που γυρνούσα σπίτι είχα ένα σωρό πράγματα να κάνω. Τώρα από την στιγμή που γυρίζω ασχολούμαι μαζί του το 80 τις εκατό του χρόνου μου. Και εδώ είναι το παράξενο. Πάλι βρίσκω χρόνο να κάνω αυτά που θέλω. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τόσα χρόνια αφιέρωνα τον χρόνο μου σε βλακείες. Σε πράγματα που και να μην τα έκανα δεν θα σήμαινε κάτι. Ενώ τώρα γυρίζω από την δουλειά ή από όπου αλλού (να μην νομίζετε ότι όλη μου η ζωή είναι δουλειά και με λυπάστε κιόλας), και την στιγμή που το ταΐζω με το μπιμπερό και αυτό να γαντζώνετε με λαιμαργία, είναι όλα τα λεφτά. Δεν την συγκρίνω με τίποτα.
Bay the way…μάλλον άδικα ανησύχησα χθες το βράδι με το σπρέι για τους ψύλλους. Το γατάκι είναι μια χαρά. Βέβαια όταν έκλεισα, θορυβημένος από όσα μου γράψατε, με μία βρεγμένη γάζα καθάρισα τα ποδαράκια του και επιφανειακά όλο το γατάκι από πάνω ίσα-ίσα να φύγει το πολύ σπρέι. Αν πάλι δω στην πορεία ότι εξακολουθεί να έχει ψύλλους το ξαναψεκάζω αλλά με μέτρο αυτή την φορά.
Είδες πόσα μας μαθαίνουν οι γάτες;Προγραμματίστε το χρόνο σου σου λένε μετά.Βρε πάρε μια γάτα και στον προγραμματίζει στο άψε σβήσε.
Δεν είναι τέλεια όταν γυρνάς από μια κουραστική μέρα και γουργουρίζει στην αγκαλιά σου;Τι άγχος και βλακείες...Το καλύτερο αγχολυτικό έχει εφευρεθεί αιώνες τώρα,αλλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι!:)

Πατρικο ενστικτο ??
Πολύ τυχερο το γατουλι σου που εχει τετοιο μπαμπα..:)

Τέτοια μου γράφετε και για αυτό δεν τολμώ να προτείνω φίλους-ες να επισκεφτούν την ιστοσελίδα. Θα πάει σύννεφο το δούλεμα στην παρέα μετά.
:P

Τέτοια μου γράφετε και για αυτό δεν τολμώ να προτείνω φίλους-ες να επισκεφτούν την ιστοσελίδα. Θα πάει σύννεφο το δούλεμα στην παρέα μετά.

:lol::lol::lol::lol: :lol:

Είδες πόσα μας μαθαίνουν οι γάτες;Προγραμματίστε το χρόνο σου σου λένε μετά.Βρε πάρε μια γάτα και στον προγραμματίζει στο άψε σβήσε.
Δεν είναι τέλεια όταν γυρνάς από μια κουραστική μέρα και γουργουρίζει στην αγκαλιά σου;Τι άγχος και βλακείες...Το καλύτερο αγχολυτικό έχει εφευρεθεί αιώνες τώρα,αλλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι!:)

Θα συμφωνησω απολυτα με την moukelis να γυρνας το βραδυ κουρασμενος απο την δουλεια και το τρεξιμο ολης της μερας και να περνεις αγκαλια το γατακι και αυτο να γουργουριζει ευτυχισμενο.:D
Μακραν το καλυτερο αγχολυτικο :up::up::up:;)

Να τα κόψουμε;Να λέμε ότι το δέρνεις και του μαθαίνεις να σκαρφαλώνει στις κουρτίνες μόλις γυρίζεις από τη δουλειά;:lol:

Για να δικαιολογησει και την ομοιοτητα με τον Ζορρο??
moukelis, εμπνευσμενο αυτό με τις κουρτίνες..!!! :up:

kd_notorious και εγώ είμαι άντρας που έχω γατάκι.Δηλαδή γάτο στα τελευταία χρόνια της εφηβείας.:P
Πριν 7 μήνες βρήκα και εγώ ένα γάτο και τον είχα έτσι σπίτι και ήταν μικρός και καλός.
Τώρα έχει αποκτήσει πλήρη δικαιώματα,έχει απαιτήσεις,είναι παραπονιάρης και πιστεύει ότι όλα του ανήκουν.:D

Θα σε πρήζει λίγο εως πάρα πολύ αλλά να ξέρεις ότι θα το κάνει απο υπερβολική αγάπη και εξάρτηση προς το πρόσωπο σου. ;)

Wow!!!!! Τί όμορφο μωρό στο αβαταρ??:up::up:
Μπράβο στους υπεύθυνους γατομπαμπάδες!
Να ευχηθώ να γίνετε και παιδομπαμπάδες σύντομα η.... θα με πάρετε με τις πέτρες????:redface::redface:

Δεν πρέπει να ντρέπεσαι για όλα αυτά!Πρέπει να είσαι υπερήφανος που έσωσες μία ζωή που άλλοι την παραμέλησαν και εμείς χαιρόμαστε που είσαι μαζί μας και είσαι και άντρας! Γιατί δεν ξέρουμε και πολλούς άντρες που να προτιμούν τα γατάκια!!!!
Είδες τί λάθος που κάνουν?:lol::lol::lol::lol:

Τελικά τι φύλλο είμαι; Άντε γιατί αυτός που με βρήκε μέχρι να μου δώσει όνομα θα χρονίσουμε…:cat: Θέλω όμως υπεύθυνη απάντηση ε; δεν παίζουνε με αυτά τα πράγματα.

Συνημμένα

• SP_A0217.jpg
    SP_A0217.jpg
    124,6 KB · Εμφανίσεις: 71
Τελικά τι φύλλο είμαι; Άντε γιατί αυτός που με βρήκε μέχρι να μου δώσει όνομα θα χρονίσουμε…:cat: Θέλω όμως υπεύθυνη απάντηση ε; δεν παίζουνε με αυτά τα πράγματα.

Aγόρι είπαμε...και επιμένουμε. Πάρτο απόφαση:lol:

Γεια σου Ανέστη με τα ωραία σου :lol::lol: (θα παρακαλουσα να κρατησουμε ενα επιπεδο)

Γιατίιιιι….και ήμουν τόσο σίγουρος ότι βρήκα γάτα και όχι γάτο :(. Οπότε περιμένω να μου αριθμήσετε τα θετικά των αρσενικών γάτων. Τα αρνητικά αφήστε να τα αποκαλύψει μόνο του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back