S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλέ ναι είπαμε αγόρι κοτζάμ...δε βλέπεις;;;(ας όψεται το επίπεδο):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τρυφεραδα τρυφεραδα τρυφεραδα και εξαρτηση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατίιιιι….και ήμουν τόσο σίγουρος ότι βρήκα γάτα και όχι γάτο :(. Οπότε περιμένω να μου αριθμήσετε τα θετικά των αρσενικών γάτων. Τα αρνητικά αφήστε να τα αποκαλύψει μόνο του.
Κοίτα αν θες τόσο πολλύ κοριτσάκι μπορείς μετά τη στείρωση να τον φωνάζεις όπως θες!:lol:Τα αγοράκια είναι πολύ τρυφερά και χαδιάρικα,και δένονται πάρα πολύ με το μπαμπά ή τη μαμά τους.:)

Γιατίιιιι….και ήμουν τόσο σίγουρος ότι βρήκα γάτα και όχι γάτο :(. Οπότε περιμένω να μου αριθμήσετε τα θετικά των αρσενικών γάτων. Τα αρνητικά αφήστε να τα αποκαλύψει μόνο του.

Tα αρσενικά γατιά δένονται περισσότερο σε σημείο να εξαρτώνται από σένα (έτσι κάνει ο δικός μου τουλάχιστον). Θα σε βλέπει σαν μαμά του (:lol:). Επίσης είναι πιο χαδιάρικα και πιο ευκολοχείριστα (ως γνωστόν, οι γυναίκες έχουν περισσότερες ιδιοτροπίες:P).

Οπότε αφού σιγουρέψαμε το τι είμαι (άντρακλας και δεν με ενδιαφέρει το επίπεδο της συζήτησης πόσο χαμηλά θα το ρίξουμε) περιμένω ονόματα. Και επειδή το αφεντικό μου (αφήνω λίγο καιρό ακόμα να νομίζει ότι είναι αυτός αφεντικό) πάει για δουλειά και εγώ ακόμα δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά καλά τον υπολογιστή, περιμένω όταν με το καλό γυρίσει και τον ανοίξει, να βρω ενδιαφέρουσες προτάσεις.:bye:

Ε αφεντικό πριν φύγεις πες μας αν θες ελληνικά ή ξένα να ξέρουμε.Το Ζορό δε σου άρεσε;

Επιστρέφω στο Ντόμινο που είχα προτείνει αρχικά, όταν ακόμα πίστευε ότι είναι κορίτσι. Το βρίσκω πολυ πρωτότυπο όνομα και χαϊδευτικά μπορεί να τον φωνάζει Ντοντο:lol:

καλα το Ντοντο απαιχτο....:lol::lol: (πολυ '70 μου κανει...πχ λελε, ριρης κλπ)

καλα το Ντοντο απαιχτο....:lol::lol: (πολυ '70 μου κανει...πχ λελε, ριρης κλπ)
Καλέ τα Ντόντο δεν είναι αυτά τα χαζά τα πουλιά;Θυμάμαι που τα είχα δει στην Εποχή των Παγετώνων που έχασαν όλα τα πεπόνια!:lol::lol::lol:

Καλέ τα Ντόντο δεν είναι αυτά τα χαζά τα πουλιά;Θυμάμαι που τα είχα δει στην Εποχή των Παγετώνων που έχασαν όλα τα πεπόνια!:lol::lol::lol:
Ναι αυτά είναι κ επίσης έτσι κοροϊδεύουμε κ τον ανηψιό μου γιατί όταν ήταν μωρο δεν μπορούσε να πει το όνομά του -Γιώργος- κ έλεγε Ντοντος:D
Καλά της εξώλης και προώλης φωτογραφίες έχει αυτό το νήμα;

Tα αρσενικά γατιά δένονται περισσότερο σε σημείο να εξαρτώνται από σένα (έτσι κάνει ο δικός μου τουλάχιστον). Θα σε βλέπει σαν μαμά του (:lol:). Επίσης είναι πιο χαδιάρικα και πιο ευκολοχείριστα (ως γνωστόν, οι γυναίκες έχουν περισσότερες ιδιοτροπίες:P).

Καλέ εμένα ο δικός μου έχει υιοθετήσει το αρκουδάκι του. Αντι να παίζει μαζί του κάθεται και τον φροντίζει.. Τον βάζει μέσα στο φαϊ του για να φάνε μαζί, τον παίρνει στο κρεβάτι του. :up: Ο κτηνίατρος μας, που τον έχει "κόψει" το γάτο, μου είπε ότι είναι περίπτωση. Σωστό χαλβαδάκι είναι το μωρό μου. :lol::lol::lol:

kd_notorious άκου τώρα με τα ονόματα και το φύλο.

Εγώ όταν είχα βρει το γάτο (σαν και σένα πρώτη φορά γάτα) θεώρησα ότι βρήκα γάτα και εγώ.Πήγα και στο κτηνιάτρο επειδή είχε την αρώστια με τις τσίμπλες και μου είπε η βοηθός του που το είδε ότι είνα θηλυκό.:eek:

Το ίδιο έλεγε και ο πατέρας μου και επέμενε που είχε πολλές γάτες μικρό και ήξερε.:whistle:

Ετσι και τον(την) έβγαλα mogga.
Εγώ όμως έτσι όπως τον έβλεπα και αυτά που έκανε ,επέμενα και το ένστικτο μου έλεγε ότι είναι γάτος..
Τον παρατήρουσα κάθε μέρα και μια μέρα ήρθε η δικαίωση(το πως δεν θα το πω καθώς το forum είναι και μέσα στις γυναίκες :P)

Εκανα και έρευνα στο Ιντερνετ και δικαιώθηκα.:D
Χρειάστηκε να αλλάξω και το βιβλιάριο του που τον είχαν βάλει θηλυκό.:mad:

Έτσι τώρα είναι ο αρσενικός mogga(είναι ιάπωνας :cool:) και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος.
Ειδικά που μένω και μόνος μαζί του ,είμαστε μια κλασσική αντροπαρέα.:lol:

Είναι παντελώς εξαρτημένος απο εμένα ,αν και όπως λέει και το τραγούδι είναι και πονηρός αλλά και πεισματάρης.Κάνει και τις αταξίες των μικρων αγοριών.

Μου έχει κλέψει την καρδιά και σε καμιά 12ετία άμα φύγει απο τη ζωή ,πάλι γάτο θα πάρω !!! Ετσι κι αλλιώς γνωστοί είναι ο Garfield,o Silvester και ο Felix.Ποιές γάτες τώρα....
Γι αυτό να είσαι χαρούμενος.:up:

Χαίρομαι πολύ που πάει καλά το γατάκι!! Συγχαρητήρια για την σπάνια αφοσίωση σου!:up:
Όσο για το όνομα θεωρώ πως το Ζορο είναι το καταλληλότερο:P

Τι θα έλεγες για Tornado; (ήταν το άλογο του Ζορρό):D

Καλησπέρα και απο εμένα..
Λοιπόν kd notorious..χαιρομαι που τελικα ειναι αγορι το γατουλι σου και νομιζω οτι το Ζορο του ταιριάζει απόλυτα..άσε που κατοχυρώθηκε και στο avatar..:cool::cool:Είδες τι ωραια που μοιάζουν??
Όσο αφορά τα προτερήματα ενός γάταρου..πολλά (οχι περισσότερα απο το να έχεις θηλυκό ) αλλά νομίζω οι γάτοι είναι πιο γοητευτικοί..
Τωρα που τον έχω εδω απέναντί μου τον δικό μου τον γάταρο να κοιμάται και να μου έχει πιάσει σχεδόν ΟΛΟ τον καναπέ μου, ;)καταλαβαίνω πόση αγάπη μου δίνει.Απο εχθές που επέστρεψα δεν ξεκολλάει απο πάνω μου..μέχρι και μεσα στο citroen μπηκε, το αγόρι μου!!
Με λίγα λόγια..τσαχπίνηδες, χαδιάρηδες και επιβλητικοί..
Ασε που θα έχεις και άλλο δεσιμο με το αγόρι σου οταν μεγαλώσει λίγο και θα κάνετε αντροπαρέα..!!!:up::up:

Σε περίπτωση πάντως που δεν θέλεις να το πεις Ζορρο μπορείς να το πεις κ Ψωμιάδη:P

Σε περίπτωση πάντως που δεν θέλεις να το πεις Ζορρο μπορείς να το πεις κ Ψωμιάδη:P

Χαχαχα πολύ καλό :lol:

Και το όνομα αυτού..."Ζορός"

Λέω να μην το κουράζω άλλο το πράγμα (μαζί και εσάς). Νομίζω ότι όλοι συμφωνείτε ότι το όνομα που θα ταίριαζε στο γατάκι είναι το «Ζορό». Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σας και αξίζει να τονίσουμε για άλλη μία φορά ότι η αρχική ιδέα, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα για το όνομα άλλα και τη φωτογραφία η οποία ανέβηκε στο avatar ανήκει στο μέλος Elena_p. Την ευχαριστώ και ελπίζω να δεχτεί να γίνει και πνευματική της μητέρα (νονά). Λοιπόν κατακυρώθηκε. Δευτέρα πρωί πρωί πάω ληξιαρχείο. Ευχαριστώ όλες και όλους για την ανταπόκριση από την πρώτη μέρα που έκανα εγγραφή(Sli8erin, natalo9, cosette, Γεράνι, Vivikos, moukelis, Nota, Elena_p. Niki, jannine, minnielakecity_mickey, Άντζελα, toulis, chouzouris, yasmin1gr, και tzoutzou). Sorry εάν ξέχασα κανέναν-καμία.

Λέω να μην το κουράζω άλλο το πράγμα (μαζί και εσάς). Νομίζω ότι όλοι συμφωνείτε ότι το όνομα που θα ταίριαζε στο γατάκι είναι το «Ζορό». Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σας και αξίζει να τονίσουμε για άλλη μία φορά ότι η αρχική ιδέα, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα για το όνομα άλλα και τη φωτογραφία η οποία ανέβηκε στο avatar ανήκει στο μέλος Elena_p. Την ευχαριστώ και ελπίζω να δεχτεί να γίνει και πνευματική της μητέρα (νονά). Λοιπόν κατακυρώθηκε. Δευτέρα πρωί πρωί πάω ληξιαρχείο. Ευχαριστώ όλες και όλους για την ανταπόκριση (Sli8erin, natalo9, cosette, Γεράνι, Vivikos, moukelis, Nota, Elena_p. Niki, minnielakecity_mickey, Άντζελα, toulis, chouzouris, yasmin1gr, και tzoutzou). Sorry εάν ξέχασα κανέναν-καμία.

Xαχα ευχαρίστως να γίνω νονά...πρέπει να του φέρνω και λαμπάδα το Πάσχα?:lol:
Αλλά πνευματική ΤΟΥ μητέρα, όχι ΤΗΣ...αντρας είναι λέμε!

Sorry βρε Elena...Η δύναμη της συνήθειας βλέπεις τόσο καιρό που την είχα για κοπέλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back