S.O.S. Βρήκα μικρό γατάκι.

Έχει ημερομηνία λήξης τον Φεβρουάριο του 2009. Οπότε θα τις φυλάξω μέχρι το γατάκι να ενηλικιωθεί και πάω αύριο να πάρω από τον κτηνίατρο αυτή που μου γράφεις. Να υποθέσω ότι το ίδιο θα ισχύει και για τις κονσέρβες…σωστά;
Είσαι πάντως πολύ σούπερ μπαμπάς!Και εγώ συμφωνώ ότι οι κονσέρβες δέν είναι καλές, έχουν πιο πολύ σηντυριτικό :sick:έτσι δεν είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είσαι πάντως πολύ σούπερ μπαμπάς!Και εγώ συμφωνώ ότι οι κονσέρβες δέν είναι καλές, έχουν πιο πολύ σηντυριτικό :sick:έτσι δεν είναι;

Και επίσης εγώ θα σε συμβούλευα το κρέας της κονσέρβας να του το κόβεις σε μικρά κομματάκια γιατί ακόμη αυτά τα δοντάκια δεν μπορούν να δουλέψουν full:D . Όσο για το γάλα κι εγώ συμφωνώ ότι είναι καιρός σιγά σιγά να του κόψεις το μπιμπερό.. σε λίγο θα είναι μεγάλος άντρας... δεν επιτρέπεται!!!:lol::lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απορώ πως δεν το είδα το θέμα τόσο καιρό:blink::blink::blink::blink:
Ο Ζορό σου εκτος ότι μοιάζει πολύ στο Σιλβέστερ έχουν και την ίδια ηλικία,ο μικρός μας με το που δοκίμασε κοτόπουλο βραστό,μπιφτκάκι ειδικά φτιαγμένο για τα γατάκια,κιμά και αυγό,τέρμα το γάλα,τρώει και τις κροκετούλες του βρεγμένες και όλα ωραία και καλά:up::up::up::up::up::up:Σουπερ πατέρας το βλέπω και εγώ από τους γιους μου αυτοί τα φροντίζουν.
Αντε η καλύτερη προπόνηση και για τα παιδάκια σου κάποια στιγμή:redface:

Είναι που σε τράβηξε το new name βρε Πόπη μου. Έβλεπες εσύ πριν “notorious” και που να μπεις στο θέμα. Ενώ τώρα με το "Ζόρρο" (μία φίλη εδώ μέσα είπε ότι κανονικά τονίζετε στην παραλήγουσα και σημαίνει στα Ισπανικά "αλεπού")αλλάζουν τα πράγματα…έγινε πιο ελκυστικό. Να ρωτήσω, τις κροκετούλες να τις βρέξω με ζεστό νερό ή δεν παίζει το ίδιο με το γαλατάκι που αν δεν είναι ζεστό δεν πίνει;

Οχι απλά έχω σημειώσει πολλές απουσίες δικαιολογημένες από γιατρό και κηδεμόνες, τους γιούς μου,:):):):):)απλά στο πιατάκι ρίξε λίγο νεράκι απο τη βρύση.

Έφαγε άμμο

Πριν από λίγο του έβαλα για πρώτη φορά άμμο σε ένα μέρος για να μαθαίνει να κάνει εκεί την ανάγκη του. αυτό όταν την είδε την πλησίασε, την μύρισε και πριν προλάβω να το πάρω έγλυψε με την γλώσσα του. έδειξε να δυσανασχετεί και να στραβομουτσουνιάζει. Με το δάχτυλό μου σκούπισα λίγο μέσα στο στοματάκι του αλλά κατάπιες λίγους κόκκους. Και στο επόμενο λεπτό έβγαλε λίγο από το γάλα που του έδωσα πριν κανένα μισάωρο. Ίσα-ίσα να αποβάλει την άμμο που κατάπιε. Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα ε; και υπάρχει περίπτωση να το ξανακάνει ή μάλλον διαπίστωσε ότι αυτό δεν τρώγετε;
και όπως λέει και η Μαρινέλα..."Άμμος ήτανε, προτού τροφή να γίνει"!

και όπως λέει και η Μαρινέλα..."Άμμος ήτανε, προτού τροφή να γίνει"!
:lol::lol: καλα αυτο με τη μαρινελα με εστειλε..
είναι μικρουλης μωρε ακόμα για άμμους αλλα καλα εκανες και τον εβαλες να μαθαινει...

Theanks Nota

Nota να σε ευχαριστήσω εσένα και την κυρία «administrator» :), για την αλλαγή του nickname του λογαριασμού μου.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Καλά γελάω γιατί δεν έχει τον Πρίγκιπα να τον βουτήξει να τον πάει στην άμμο.Πάντως εμείς σταθήκαμε τυχεροί σε αυτό:up::up::up::up:
Δεν μπορώ να τον ξαναβάλω για τον δεις.Δωράκι βοήθεια!!!!!!!!!!

εγω καλε μια προωθηση έκανα σιγα...:D παρακαλούμε.

Του έβαλα να φάει πριν κροκετούλες βρεγμένες με λίγο νεράκι. Περίμενα να μαλακώσουν εντελώς. Όταν του τις έδωσα έπεσε με τα μούτρα και άρχισε να τρώει. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Αφού έφαγε σχεδόν όσο ένα κουταλάκι του γλυκού σε ποσότητα, για λίγη ώρα άρχισε να μασούσε και κουνούσε το κεφαλάκι του αριστερά και δεξιά και έδειχνε να παιδεύετε λίγο. Μετά από δύο λεπτά έβγαλε όλα όσα είχε φάει. Ξέρει κανείς να μου πει που οφείλετε αυτό; Στην τροφή δεν νομίζω. Μήπως ακόμα δεν έχει συνηθίσει το στομαχάκι του σε στερεά τροφή; Αμέσως μετά του έδωσα γαλατάκι το οποίο και ήπιε ως συνήθως…λαίμαργα!
Υποθέτω ότι σήμερα πέρασε μία δύσκολη μέρα για το στομαχάκι του. Πρώτα η άμμος, μετά οι κροκετούλες. Ωστόσο όμως όπως βλέπετε και στις foto οι οποίες τραβήχτηκαν πριν από λίγα λεπτά, το γατάκι χαίρει άκρα υγείας!

Συνημμένα

• SP_A0229.jpg
    SP_A0229.jpg
    134,9 KB · Εμφανίσεις: 73
  • SP_A0222.jpg
    SP_A0222.jpg
    132,9 KB · Εμφανίσεις: 80
Mάλλον έφαγε λαίμαργα, γι'αυτό τα'βγαλε. Μην ανησυχείς, συμβαίνει στα μικρά.
Παρενθεσιακά τι φάτσα είναι αυτή? Εβαλα τα γέλια όταν τον είδα..κακάσχημος αλλά με αστείο τρόπο..σα γκρεμλινάκι είναι:lol:

Ποιος......;

Το βαφτιστήρι μου..ποιός άλλος?
:cool:

Κακάσχημος το βαφτιστήρι σου; Δεν ντρέπεσε; Τι νουνά είσαι εσύ;:mad: Άσε που του χρωστάς αναδρομική λαμπάδα:P

Είμαι αυστηρή νονά..μην του λέω ότι είναι ωραίος και το πάρει πάνω του. Πάντως θα την κρατήσω τη φωτό να τη βλέπω όταν έχω ακεφιές :lol:

Αααααααα τώρα βρήκα τι μου θυμίζει..κάτι ανάμεσα σε βατραχάκι και σε Δρ Σποκ!

Αχ από την λαιμαργία ήταν,πόση ώρα μετά το έδωσες το γαλατάκι;
Πρέπει μετά από εμετό σε ανθρώπος και ζωάκια να περιμένουμε τουλάχιστον ένα μισάωρο για να ηρεμήσει το στομαχάκι;
ε,όχι και άσχημος μέχρι την μαυρη μύτη του Σιλβέστερε έχει:inlove::inlove::inlove:

Ο Σιλβέστερ είναι κούκλος. Ο Ζοράκος έχει...ψυχικά χαρίσματα:P

Ελενα μήπως έχεις καιρό να δεις μωράκια!όλα κουκλιά είναι:up::up::up::up:εγώ πάντως το είχα ξεχάσει και με το μικρό το θυμήθηκα,:cool:

Καλός είναι ο διαβολάκος...θυμίζει βατραχάκι χαριτωμένο:P
(Τώρα μη μου πεις ότι τα αυτιά δε θυμίζουν Σποκ:lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back